Svatba laděna do zelena

prosím měl nekdo svatbu ladenou do zelené barvy? prosím nejaké odkazy fotky a pod. máme ráni svetle zelenou - tu výraznou :-D měla bych představu že já budu mít zelenou stuhu u šatu a přítel taky nějaký zelený doplněk ale zatím je to ve fázi představ. a nebo zelené doplnky na stole, auto no prostě vše kolem. zatím se ani svatba nechystá ale už pomalu hledám inspiraci. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Odkazy a fotky nemám, ale svatbu budeme mit taky do zelena. Puvodne jsem chtěla i zeleno bílé šaty, nakonec mam ivory a do zelena bude jen kytka (asi budu mit i živé květy ve vlasech).Takže nejzelenější nakonec bude svatební tabule a výzdoba. Svatba bude 3.9.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nemam odkazy ani fotky, ale pridavam se do klubu do zelena ladenych svateb. Na zacatku jsem nemela vubec predstavu, jakou barvu bychom mohli zvolit. Pak me na ni ale privedla pani kvetinarka, svatebni kytici budu mit z bilych kal a k tomu se hodi takove nazelenkave ruze, tak jsme to zacli ladit tak. Navic zenich zelenou barvu miluje :-) Ale saty ani zadny doplnek ze zelene mit nebudeme, jen vyzdoba a tabule.
Odpovědět
Profilova fotka
A uz jsme vlastne vybrali zelene svatebni oznameni a i dortu a vseho mozneho se zelenou stuhou nebo ladeneho do zelene najdes pro inspiraci na internetu vsude mozne :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?