Svadba do žluta? Inspirace

Profilova fotka
Ahoj holky, nevím proč mám pocit, že žlutá svatba je něco špatné... Máme společně 2 kluky, a nějak jsme se všichni shodli, že se nám líbí žlutá/zlatá... začala jsem hledat výzdobu a jestli vůbec nějaká žlutá je.. Díky za jakýkoli názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to může být hezké, neotřelé, jen je potřeba to vkusně nakombinovat a hlavně nepřehnat, celkově spíše decentně a minimalisticky. Asi bych tedy žlutou určitě nevolila jako úplně nejdominantnější barvu, ale v kombinaci ještě s jinou, proč ne, bude to veselé :-) My tedy máme vodáckou svatbu, takže dominantní bude námořnická modř, doplňkově s červenou, a jako akcent právě žlutá, hlavně co se týče kytek (slunečnice) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@popletko podívejte se na pinterest tam toho bude spoustu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A žluté dekorace určitě jsou, mrkněte třeba na www.mojeparty.cz, tam si to dokonce můžete odfiltrovat právě podle barvy ;-) Jen opravdu, nepřehnat to, aby to nebylo jak od "kolotočářů" ;-)
Odpovědět
když to nebude žlutá křiklavá, tak si myslím, že se dá udělat hezká výzdoba a ve výsledku to vypadá pěkně..:)
Odpovědět
Profilova fotka
pro Vaši inspiraci ....
Odpovědět
Profilova fotka
jeee holky děkuji moc za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem zajímavé povídání: Teplá, jasná žluť působí povzbudivě, osvobodivě. Je to barva změny, dere se dopředu, za vším novým. Milují ji lidé bezprostřední, plní nadějí a očekáváním. Tomu, jehož naděje byly zmařeny, se žlutá zdá pokrytecká, licoměrná. Proto odmítání žluté prozrazuje zklamání, nedůvěru v budoucnost.
Odpovědět
Máme žluto-bílou svatbu, občas s prvky té zlaté a jsem nadmíru spokojená. :-) Máme to spíš víc o té bílé, vypadá to svěže, optimisticky, vesele, nabíjí mě to dobrou náladou, dá se sehnat opravdu krásná kytka v téhle barvě. Proč ne? :-) Je hodně inspirace co se týká téhle kombinace. Nebojte se toho. :-)
Odpovědět
My meli zlutou svatbu a melo to uspech, vyborne vypada v kombinaci s tmave modrou, do ktery se mi uplne nahodou oblikli svatebcani, skoro vsichni. Kdyz je to takova ta slunecnicove zluta, tak to hezky rozsviti :) Posilam nejaky fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@stanka898 nehodíš prosím nějaké foto? @vkacka nádhera!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme také do žluta, můžete mrknout do alba :)
Odpovědět
Profilova fotka
@popletko dobrý den, já jsem měla žluto-zelenou s přírodními prvky a vypadalo to skvěle, svěže. I jsem měla žluté šaty na převlečení. Kamarádka se ve žlutých i vdávala, květiny slunečnice. Nebojte se toho ;-) žluté mohou být květiny, poté doplňky ve smyslu jmenovek, lampionu, svíček, behoun na stůl. Ale ne vše jen něco a kombinovala bych to třeba s ivory nebo přírodní. Žluto-modrá není moje kombinace barev, ale každému se líbí něco jiného. Hoďte si do Pinterestu, tam je inspirace spousta, například rozkrajené citrony do vázy, apod. My třeba měli žluté a zelené makronky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@popletko Žlutá je krásná barva pro svatbu. :-) Je ji vidět hodně v kombinaci se zelenou (všech různých odstínů) a modrou. Našla jsem zajímavé spojení žluté a šedé. Zdá se mi to neotřelé a troufnu si říct neokoukané. Vetšinou, co jsem viděla, tak se šedá kombinovala s růžovou. Zajímavé inspirační album jsem objevila u nevěsty mosquito.
Odpovědět
Profilova fotka
Trochu žluté z mého ateliéru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte ke mně do alb.
Odpovědět
@popletko díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@popletko Zluta je krasna..svezi jarni barvicka..mam ji rada s jarni zelenou😍
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?