Styl vesmír

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, plánuji si domluvit svatební obřad ve hvězdárně a říkala jsem si, že bych i hostinu měla ve stejném stylu. Nerada bych ale, aby to bylo moc přeplácané. Nemáte nějaký návrh jak to udělat, aby to bylo vesmírné a zároveň decentní? Nebo nechat hostinu "obyčejnou" ? :-) Případně budu ráda, když se nějaké pochlubí svojí "vesmírnou" svatbou pokud tu nějaká je :-N Děkuji všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka Ty bláho! Konečně originální nápad! Běž do toho! Úplně to vidím, hvězdný svatební oznámení třeba s vašima znameníma vyjádřenýma souhvězdíma... Místo lampionu vyrobené závěsné svítící planety, pernícky ve tvaru hvezd se jmeny misto jmenovek, ladila bych to do indigo modre a bile, treba se zlutou jako doplnkovou barvou. Kdyby sis delala svicinky ze sklenic, tak bych je treba zabalila do prusvitnyho tenkyho papiru s vystrihanejma dirkama, jako hvezdicky... A uplne vidim ten napis nad stolem novomanzelu: "VELKA VESMIRNA LASKA" :) Jako jo, bez do toho, bude to super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa Děkuju :-N Moc díky i za inspiraci! Mě to hrozně nadchlo, jen zatím čekám na odpověď z Hvězdárny, ale mají i na webu, že dělají obřady, takže doufám, že to klapne :-) Přikládám návrh svatebního oznámení, co jsem zkoušela včera :-D Hvězdárna se mi líbí i z důvodu, že přítel je do vesmíru blázen a místo oslovení lásko, broučku, používá vesmírku, takže by to bylo aspoň něco srdcového :-) Jediné, co mě teda mrzí, že jsem na obřadu chtěli i našeho psího miláčka a tady to bohužel není možné :-(
Odpovědět
Profilova fotka
nějaká slečna, nebo teď už asi paní, tu měla takovou vesmírnou svatbu a vůbec nebyla přeplácaná, co si pamatuju tak tam byly nějaké malé raketky (asi na oznámení), zkusím to najít, ale moc šancí tomu nedávám, už je to delší dobu....
Odpovědět
Profilova fotka
@rolfickova Na tu slečnu jsem se zrovna před chvílí dívala, měla to moc pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě mám návrh stylu svatebního dortu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka aha, tak já to hledat nebudu :-D a ten dort je supr... mít jako místo obřadu hvězdárnu, vůbec bych se nebála, je to boží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak moc vám holky děkuju za podporu, bála jsem se, abych nebyla za blázna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hvezdarna je super :) určíte by to slo namalovat akvarelem, jmenovky pozvánky, menu proste to cely vyladit. myslim ze neotrely a romanticky :)
Odpovědět
To zní nádherně :) zkusila jsem zadat na pinterest "wedding galaxy theme" a našlo to spoustu věcí. Taky na google (https://www.google.cz/search?q=weddin...)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih Pinterest mě vůbec nenapadl! Ale gůglovala jsem jako blázen :-D Moc díky! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka Super svatební slogan :) Pejsek to prezije, ten z toho ma stejne prd rozum a na foceni nebo na hostinu uz bude moct, ne :) Vubec nejsi blazen. Nadtavajici urcite bude dojatej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa Nastávající je dojatý už teď, jen mě teda slušně řečeno naštval, když o tom místě řekl mamce, chtěla jsem překvapení, no ale slíbila, že to nepošle dál, tak snad to bude překvapení aspoň pro ostatní :-D S tím pejskem je to pravda, bude s námi celý zbytek dne, ještě by jim to tam vobčůral :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Koukni ke mě do alba :-) http://www.beremese.cz/blog/sierral/a...
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Moc děkuji za odkaz a inspiraci, vážně nádhera! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka Téma je opravdu super a organizovat svatbu znovu, tak jdu přesně do něj!!! :-) Fandím ti!
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Díky moc! :-) Já jen doufám, že to vůbec domluvím, už tady plánuju galaxy svatbu a ani nevím, jestli mě tam oddají :-D Nedala jsem od rána mobil z ruky a co půl hodina kontroluju email :-D Každopádně pokud to vyjde, budu vkládat fotky pro další inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ještě mě napadl dotaz, ráda bych ten styl zakomponovala i do oblečení, jen aby to nebylo až moc. Ráda bych třeba galaxy boty, náušnice a kravatu pro chlapa. :-D Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Botky ano, treba maslicku, ale u zbytku bych si dala pozor... Male detaily opravdu staci. Aby to pak nepusobilo moc preplacane.
Odpovědět
@knedlinka Neříkám, že se ti nemusí podařit to udělat vkusně, nicméně většina zdejších pokusů o sladění manžela s výzdobou dopadá fakt tragicky... Speciálně kravatu bych si asi odpustila...
Odpovědět
@knedlinka ja bych tenhle dekor volila.na manzetove knoflicky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju všem za názory :-) Asi si nějaké doplňky pořídím a uvidíme, jestli se využijí na svatbu nebo na "normální" příležitosti :-) @zorro4 Z toho mám právě největší strach, aby to potom nevypadalo jako v cirkuse :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadla dekorace na stoly :-D Dělala jsem ji na Vánoce a měla úspěch, nebo ji udělat do malých lahviček a dát jako dárečky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?