Strop zdobený netkanou textilií

Profilova fotka
Milé nevěsty, přemýšlím, jak vyzdobit strop party stanu a už vícekrát jsem se dočetla, že někteří stropy (ať už v sálech nebo stanech) zdobí netkanou textilií. Nejsem ale schopná najít ukázky takto zdobených stropů. Viděla jsem snad jen jednu reálnou fotku tady. Máte prosim fotky stropů zdobených netkanou textilií? Ať vím (nejen já, ale i ostatní, co nad tím přemýšlí), jestli je to alternativa k drahým látkám? Tu textilii by jsme potom alespoň využili na zahradě. Mockrát děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkaviden dobrý den, toto téma je tady již mockrát zmíněno, zkuste hodit do lupy ;-) já s ní třeba také moc ráda pracuji, hlavně v kombinaci se světýlky. Kdy je výsledný efekt skvělý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučim vám otevřít si pinterest tečka com a napsat třeba wedding ceiling a nebo wedding party tent a vyjede vám spousta obrázků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka mockrát děkuju za odpověď. Očividně jsem se vyjádřila špatně. Vím, jak vypadají zdobené stany i baldachýny. Mě opravdu zajímá, jak to reálně vypadá, když se to nazdobí netkanou textilií místo drahých látek. Těch fotek baldachýnů z netkané textilie jsem tu opravdu moc nenašla. Na pinterestu už vůbec. Tam jaou ty fotky dost nekvalitní na to abych posoudila, jestli je to netkaná textilie. Na té fotografii, co jste sem přidala si troufnu tvrdit, že to asi taky nebude netkaná textilie. Proto jsem sem psala. Mě opravdu zajímá baldachýny z netkané textilie 🤷🏼‍♀️🙄
Odpovědět
Profilova fotka
Tady jsou fotky z penzionu, kde budeme mít svatbu :) kdyžtak mrkni ještě tady, jsou tam nějaké :) Jinak já taky budu mít netkanou textilii:) https://dvurpodstarymahorama.cz/svatby/ @zuzkaviden
Odpovědět
@zuzkaviden Nevěsta veja14 měla stropy snížené netkanou textilií, mrkněte do jejího alba.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkaviden Aha pardon, asi jsem to špatně pochopila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka v pohodě, já to špatně napsala. Taky mi vadí, když se lidi nejdřiv neinformují sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii super, moc děkuju za fotky, tady to je krásně vidět 👍
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj. Prosím vás mám dotaz 😄 jak jste tuto netkanou textilii ke konstrukci stanu připevnili? 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?