Stoly na hostinu

Prosím holky, co si chystáte svatbu samy- mám problém jak nachystat stoly. Z fotek vypadá pěkně jen nějaký "běhounek" doprostřed stolu a sem tam kytička, popř poskládané obrousky s příbory, ale na hostinu je potřeba taléřů, skleniček a některí nají přímo na stolech i cukroví, ovoce, dorty., svíčky... Chystáte to všechno najednou, nebo nějak postupně nosit...? Nechci aby první dojem ze stolů byl- všeho moc a přeplácané.... (aneb jak má člověk nervy na pochodu, začíná řešit kraviny :-D )
Odpovědět
@evulson no talirky a sklenicky a pribory tam urcite dej hned :-) (my tam ale treba talirky nemeli protoze cisnici predkrm i polivku donesli rovnou z kuchyne) Cukrovi - dala bych az po obede aspon nebude zbytecne osychat Ovoce - me osobne prijde na svatebni tabuli zbytecne (meli jsme na rautu) Dorty - hlavni svatebni i dekovaci muzou byt klidne na nejakem vedlejsim stole a ne hned pred vami Svicky - pokud je nechces jako dekoraci tak je tam nedavej - pokud je chces k dekoraci tabule tak je tam dej hned
Odpovědět
Takhle jsme měli nachystaný stoly my
Odpovědět
My meli jen stredovy pas a na nem kvetiny, jinak jen pribory, sklenicky na pripitek a ubrousky s pribory, male talirky s cukrovim. Talire se nedavaji, jidlo se nosi prece z kuchyne. Ale jak rikam, my meli minimalni vyzdobu, takze to preplacane nebylo.
Odpovědět
v jednoduchosti je krása :-) co vyzkoušet takto, chystala jsem si vše sama a výsledek myslím je OK?
Odpovědět
My meli neco podobneho jako @martina525 .. osobne si myslim, ze v jednoduchosti je krasa :) Obzvlast na svatbe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?