Slunecnice v zari....problem?

Ahoj holky...mam malou prosbu...jak velky problem je sehnat slunecnice v pulce zari? Uz jednou jsem ustoupila...puvodne jsem chtela kaly a frezie...bylo mi receno,ze frezie jsou v zari moc drahe, a tak jse vse prehodnotila...zamilovala jsem se do slunecnic....ladime do toho celou svatbu a dnes mi floristka naznacila,ze v zari muze byt se slunecnicemi problem....poradite?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu?? Tak to zase mně řekla, že zářijová květina je právě slunečnice, kterou já teda nechci a svatbu máme v září. :-)
Odpovědět
No ze pry ted jsou slunecnice za krasnou cenu e je jich hodne...v zari muze byt problem... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@eldaal: Dobrý den , slunečnice v září není problém , ani calla , ani frésie .:) A jejich cena je též přijatelná . Přeji krásný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Ty to máš se slunečnicema pozdě a já asi brzo :-) Chtěla bych je koncem dubna,což taky není úplně jarní květina =-) Kytku jako takovou seženež,ale bylo by to za jiný peníze než v sezoně..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já mám svatbu 6.9.2014 a květinářka mi říkala, že problém to určitě nebude :) Tak nevím, no :) Příští týden se jdu domluvit na cenové kalkulaci, tak ti pak můžu dát vědět :)
Odpovědět
Profilova fotka
budu mít slunečnice 11. října :-D Sice si paní povzdechla, že kdybychom se brali na přelomu července a srpna byly by levnější, ale i v říjnu nám je udělá (a loni jsem je dostala k svátku dokonce v prosinci, i když prý poslední várku), podle mě je to o ochotě...
Odpovědět
No...my mame svatbu 12.9. Tak uvidime....
Odpovědět
@simuska85 urcite budu rada.....
Odpovědět
@eldaal dobrý den, vysoká cena frézií v září nehorzí ( touto dobou vychází na 20 - 25,- kč), dostupnost slunečnic by také neměla být problém ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?