Sháním v Praze kamenný obchod se svatebními dekoracemi

Ahoj, nedá mi někdo tip, kde prodávají svatební dekorace které si můžu prohlédnout??? Sháním krabice na výslužky, mašle na minivíno, lístečky.....a různé ozdůbky.. a něco se bojím objednat přes net..fotky mnohdy zkreslují.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
SvatebniPOMLCKAdekorace je pres net, ale pak si pro to muzes dojet do te restaurace v chuchli a treba vymenit nebo tak. Krabice na vysluzky maji treba Na Porici vedle Axy, male papirnictvi. A maji i ubrousky a jine ruzne veci, vse take za vylohou. Chce to vlezt a ptat se.
Odpovědět
janinek : díky ;-) Nevíte někdo náhodou, kde mají v Praze velký výběr stužek a mašlí..?? U nás v galanterii mají výběr jak za komančů.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Takzeeeee ... U Muzea Krakovska, hnedka vedle Domu mody. Galanterie na Budejovicke, v Kotve, v Palladiu. Problem ted je, ze masle jako jsou dost vykoupene,
Odpovědět
ahoj ja byla v obchudku mojeparty, kdyz kouknes na jejich web maji tam ten obchod vyfoceny a maji tam toho celkem hodne je to ve vrsovicich, tak dobre porizeni, maji tam susene kvety, krabicky, helium, stuhy ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to tu nekdo uz predtim doporucoval, take se chystam.
Odpovědět
muminek : díky za tip ;-)
Odpovědět
já byla v Chuchli (několik málo zastávek od Smíchovského nádraží), myslím svatebnidekorace, mají tam toho spousty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cell, to myslis ty s pomlckou? Oni maji i obchod tam?
Odpovědět
jojo, s pomlčkou :-) zastávka Dostihová, tuším 4 zastávky ze Smícháče (do 10 minut), jen nevím otevírací dobu, já byla s paní domluvená na čase ... a musela jsem odtud utíkat, poněvadž bych tam nechala spoustu peněz x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky. Ja kupovala totiz pres net a to mi to v te restauraci vzdy vyzvedl pritel. I kdyz asi dobre, ze jsem to nevedela.
Odpovědět
nějaký problém?
Odpovědět
Profilova fotka
Problem zvany vitr v penezence ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahááá, tak ten já mám dost často ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já tam taky byla, ale paní říkala, že je lepší to objednat přes web tam si to třeba prohlédnout a nevzít, ale je radši když si objednávku uděléte přes web, že tam ty věci nemusí mít atd.
Odpovědět
miska84: já to tak udělala, ale když jsem si pro to dojela, zaujalo mě tam ještě spoustu dalších věciček
Odpovědět
Profilova fotka
cell: jj já taky koupila ještě něco navíc jen jsem se ptala jestli bych tam příště mohla přijet po zavolání a nakoupit tam tak mě řekla, že radši objednat přes web :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cell, no prave, to by se mi take stalo. Ja uz za tu vyzdobu dala desnych penez. A to si vse sama delam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
obnovujem diskusiu - nejake tipy?
Odpovědět
já mám tip na svatebniobchudek, je to kousek za Vítězným náměstím v Dejvicích
Odpovědět
Profilova fotka
mojeparty ve Strašnicích!
Odpovědět
a co nejake dobre galanterky s dobrym vyberom?
Odpovědět
Profilova fotka
holky a to svatebni-dekorace, to je jako prodejna v restauraci? Nějak tomu nerozumím :-N ale mám to RELATIVNĚ blízko, blíže než to Mojeparty.
Odpovědět
Ja byla ve Vokovicich ve sv. obchudku, maji otevreno po, st., pa do sedmi do vecera, ale je lepsi kouknout na net, vybrat si a pak tam zavolat, jestli to maji na obchode .... ale byla tam spousta hezkych veci, masle, organza, koupila jsem tam i sv. pytlicky
Odpovědět
laala--já už tam byla,v té Chuchly,ta restaurace je na rohu a těsně před tím jsou takové schody nahoru,a tam to prodávaj....bohužel,to maj špatně označené,je tam jenom zvonek vedle dveří....on je to zásilkový obchudek,né prodejna....a myslím,že je to tam levnější,než v těch Strašnicích,kde je sice velmi ochotná paní,ale mají to tam dražší..
Odpovědět
ta moje party je nejaka hodne predrazena, nezda se vam, holky?
Odpovědět
kamikadze: no mě to přijde tak nastejno...něco dražší, něco levnější, jak co asi
Odpovědět
Profilova fotka
jojo holky, zdražili! Třeba krabičku na výslužku jsem měla o 10,-Kč levnjší!!! Je to dost! Teď bych to za ně asi nedala.-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci z moje party zelené ubrousky a šerpu, ve středu tam jedu, snad to budou mít. Paní mi na dotaz včera poslala mail, ale pak se už neozvala, volala jsem tam, telefon nebrali. Snad budu mít štěstí.
Odpovědět
laala--jééé,tak to se třeba potkáme.... :-D :-D ..já skoro naproti bydlím.....minulý týden jsem si tam kupovala létající lampion....ještě,že to mám tak blízko a když si něco vyvzpomenu,tak tam skočím.... :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mam od nich toho docela dost a musim říct, že jsem spokojená.-) Všechno je opravdu kvalitní a když si s paní dojednáte osobní schůzku, tak vás veškerou dekorací provede a poradí.-) To se mi líbilo moc! co se týče dodání, tak věci jsou z Německa, tak nejpozději do týdne to mají na skladě.-) Taky si tam pojedu ještě pro nějaký věcičky.-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?