Sháním svatební potahy na židle v Pardubicích a okolí

Ahoj holky, mám velkou prosbu scháním na půjčení potahy na židle (cca 30ks). Po potávce po svatebních agenturách jsem trochu v šoku za ty ceny - kolem 150-200Kč za kus a to nemluvim ještě o koupi organzi atd.. Což mi přijde darda. nevíte někdo, kde půjčují levněji případně mi poraďte jak to řešit. :( Jsem z toho trochu zoufalá... Svatbu budemem mít v Pardubicích. Díky Market
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mám stejný problém a našla jsem cenu 30 Kč, tak mrkni ta bílá mi přijde ok http://www.slevosvatba.cz/sleva/potah... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markyza2710 Dobrý den, máme v nabídce 100ks potahů, cenu umíme i dle finančního limitu. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@katyushka Dobrý den, máme v nabídce 100ks potahů, cenu umíme i dle finančního limitu. Kostolnik
Odpovědět
@kjlb Můžete mi zaslat nějakou Vaši nabídku či odkaz na webovky a nějaké informace?
Odpovědět
Profilova fotka
@markyza2710: webovou prezentaci máte pod vzkazem, video pošlu rád na váš email, Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme půjčovna z Čáslavi a posíláme po celé čr. K výběru máme ze 4 typů potahů a půjčujeme opravdu levně, v nabídce máme ještě jiné doplnky:-).
Odpovědět
@kjlb koukám na www :) Jsem si prve nevšimla. jinak můj mail: markyza.r@seznam.cz Děkuji
Odpovědět
@kjlb Alw koukám jste z Liberce, tak to je trochu tak z ruky pro nás.
Odpovědět
Profilova fotka
@markyza2710 : nabídku a video máte na emailu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, rozhodla jsem se napsat své zkušenosti s potahy od pí. Jansové. ROZHODNĚ TUTO PŮJČOVNU NEDOPORUČUJI!!! Přesto, že má potahy jedny z nejlevnějších na trhu, tak nikomu nepřeji řešit na poslední chvíli (potahy přijdou cca 2 dny před svatbou) co bude na židlích.. Potahy přišly potrhané, špinavé a každý jiný. Možná v roce 2012 to bylo ještě v pořádku, ale očividně od té doby potahy zestárly, potrhaly se a nikdo s tím nic nedělal. Přesto se pí. Jansová nestydí poslat to na další svatbu. Ihned jsem volala a posílala fotky poškozených potahů a bylo mi přislíbeno vrácení peněz za poškozené potahy = uznání reklamace. Je to již přes 2, 5 měsíce a přesto, že jsem pí. Jansovou urgovala několika emaily, jestli mi pošle část peněz zpět, tak se stále nic neděje. Chvíli se vymlouvala na to, že má 30 dní na reklamaci, což samozřejmě chápu, tak jsem čekala. Pak se vymlouvala na účetní a teď raději na maily nereaguje. Pí. Jansovou jsem upozorňovala, že pokud nevyřeší reklamaci, napíšu své zkušenosti na svatební forum, ale očividně ji jde více o peníze než o dobrou pověst. Proto jsem se rozhodla napsat tuto recenzi, abyste nemusely ve Váš den řešit to, co já. Přikládám ještě pár foto poškozených potahů...
Odpovědět
Dobrý den, podívejte se na náš e-shop svatebních potahů (bílých i barevných). Rádi poradíme. Doručení po celé republice zdarma.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Rada je jednoduchá. Pokud jsou agentury ve Vašem městě drahé a dáváte přednost osobnímu kontaktu, oslovte nějakou agenturu či půjčovnu v menším městě ve vašem okolí (vyhledání na firmy.cz podle oboru a místa nebo vygooglit) a zašlete jim fotku židle + rozměr sedáku a výšku židle. Máme zkušenost že cenu většinou šponují tam, kde mají speciální židle a vědí, že na ně lidi neseženou potahy (mají ušité speciální rozměry). V malých městech se rozhodně ceny aktuálně nepohybují v těchto cenových relacích. Druhá varianta je půjčovna přes internet, která vám po dohodě poskytne i kompletní servis (včetně eventuelní instalace), Solidní půjčovna Vám garantuje stav potahů a uzavírá smlouvu, třeba u nás potahy po vyprání kus po kuse fyzicky kontrolujeme. A jinak je to pořád dokola - když je něco nejlevnější, jsou tam určitá rizika - pronajímatel nemá možnost často vyměňovat potahy (tudíž jejich kvalita je menší), nemůže věnovat čas jejich kontrole atd. Takže je někdy lepší zvolit zlatou střední cestu. A pak už je jen otázkou ceny jaký servis požadujete (osobní dopravu nebo zaslání, vyzvednutí potahů na Vaší adrese kurýrem atd)
Odpovědět
Profilova fotka
@markyza2710 Kamarádka si půjčoval v Style Mode v Pardubicích, myslím asi okolo 60 kurun.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme poslat vzorky potahů k vyzkoušení přímo na židli, aby se mohla nevěsta sama rozhodnout, který potah nejlépe sedí. Jinak potahy na zapůjčení posíláme po celé ČR za 140,-Kč a osobní odběry jsou možné ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Případně podle počtu potahů můžeme potahy doručit do jakékoliv Uloženky v ČR. Přeji příjemné vybírání a šťastnou ruku dalším nevěstám, které mají ještě před svatbou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, u nás za 25 Kč nepřeberné množství na výběr :) http://www.slevosvatba.cz/58
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?