Sháním kompletní svatební výzdobu ve fuchsiové barvě

Profilova fotka
Ahoj holky sháním kompletní výzdobu na jídelní stul (muze byt treba i kravata pro ženicha) :-) ve fuchsiove barve-takove te kriklave.Videla jsem tady dotaz budouci nevesty a neni to spatny napad se pozeptat,proto jdu v jejich krocich svatbu planujeme az na pristi rok proto shanim v predstihu.Diky moc za odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus tady sledovat bazar, hlavně po sezóně. Občas se tu něco objeví. Máš výhodu, že na to nespěcháš ;-)
Odpovědět
Ahojky já mám výzdobu ve fuchsiové s krémovou.Svatba bude 29.června,tak pak ti můžu věci nafotit a něco nabídnout,třeba se ti něco z toho bude líbit.( polštářek pod prstýnky,krabičky,vývazky,atd.) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky budu "po akci" prodávat. Ale sama jsem hodně sehnala zde na bazárku a za dobré ceny. S kompletem děláš dobře - vše ladí a ušetříš za poštovné. V bazárku když si vybereš barvu - v sekci "komplety spolu" se dá taky občas sehnat ale jak psala myška1982 - po sezóně. Já to zkouším průběžně a číhám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pardon, jak psala susie_danny
Odpovědět
Budu prodávat po červnu nějaké fuchsiové doplnky... Fuchsiovou nebo li hot pink máme především ale na focení.. kravata, svetřík, bryle, kytky, botky... uvidím co vše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme pink- hnědá, vše mám nafoceno v albu, tak po svatbě (29.6) taky něco budu prodávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@myska1982 Budu rada jsi hodna :-)
Odpovědět
Ahojky, budeme mít taky vše do fuchsia, tak se mi koukni do alba, něco mám ve fotkách a ještě pak přidám...vůbec mě nenapadlo se takhle pozeptat, takže já nakupuju :) Svatbu máme teď v srpnu, takže do příštího roku máš čas ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jste zlata pokud pak budete neco rozprodavat pisnete mi a ja vam obartem dam vedet co bych popripadne jeste potrebovala :-)
Odpovědět
Ve fuchsiové barvě Vám můžeme nabídnout - organzu, vlizelín, ubrousky, nějaké ozdoby na stůl atd. Můžete na naší nabídku mrknout do našeho e-shopu, kde v sekci "svatba" najdete vše co je třeba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po svatbě budu prodávat veškerou dekoraci... Můžeš kouknout do alba... Nemám tam teda úplně všechno... Organzy mám, stuhy na auta na zrcátka + na kapoty...
Odpovědět
Ahojky pokud máš ještě zájem podívej se do mého prodeje,prodávám tam nějaké věci do fuchsie barvy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj,taky se vdávám v srpnu :-) Poté chci prodat celý komplet v barvě fuchsiová-světle zelená.Každý má jinou představu pod pojmem fuchsiová,já mám takovou tu malinovou v kombinaci se světle zelenou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciasek28 Ahoj diky za nabídku koukala jsem k tobe na blog,ale fotky tam žadne nemas,ja shanim takovou tu kriklavou fuchsiovou(da se rict že je to i ta malinová) :-) Pokud pak budes prodavat urcite mi pisni a ja kouknu diky Majda
Odpovědět
Abych se přiznala,nemám čas tam dávat fotečky :-( ale určitě se polepším.... Po svatbě odjíždíme na svatební cestu a pak se vrhnu na nafocení výzdoby.Chtěla bych pak prodat celý komplet.Svatba je přichystaná pro 50 lidí na oběd plus dalších 10 lidí na večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Dobrý den, zkuste se zeptat na našem facebooku. Z e-shopu si kupovalo tuto barvu minimálně 10nevěst. Jedna z nich je určitě fanynkou i na facebooku a možná by Vám svou výzdobu prodala. Stačí napsat na zeď FB. Snad Vám pomohu... Hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky Majdo, mám po svatbě, letos v srpnu a v barvě fuchsia mám opravdu moc věcí, které budu prodávat - od regaty pro ženicha s kapesníčkem, až po jmenovky - pan, paní, dokonce mám i šaty na převlečení, v barvě fuchsia - bílá, vázičky na stůl fuchsiové, organzu, kamínky, jmenovky....kdyby jsi měla zájem, dej vědět, foto tu zatím nemám, ale brzy dodám, nebo bych ti to poslala třeba přímo na Tvůj email....Simča
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já vám sice nenabídnu výzdobu, ale mohu vám v této barvě nabídnout knihu hostů, fotoalbum, plánovací deníček, jmenovky na stůl, oznámení, vývazky, polštářek pod prstýnky, menu, poděkování rodičům, harmonogram svatby, zasedací pořádek, nápojový lístek, čokoládky, různé tiskoviny atd. Koukněte na můj fotoblog nebo na mé stránky. Pokud budete mít nějaký dotaz, klidně se ozvěte
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?