Seženu hortenzie v září a v jakých barvách?

Ahoj, chystám svatbu koncem září a chtěla bych svatební kytku a výzdobu svatebních stolů s hortenziemi. Chtěla bych mít kombinaci bílých, růžových a případně fialových hortenzií. Myslíte, že je to reálne?
Odpovědět
Profilova fotka
@ellzorro: Dobrý den , ano bez problému :) Hortenzie jsou dostupné , cca až do poloviny prosince , dají se sehnat i v lednu , ale samozřejmě záleží na tom , jakého má danné květinářství dodavatele ... Bílé , růžovo-fialové by neměl být problém . Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Ahoj. Měla jsem svatbu v květnu a taky jsem je sehnala....všechno je to o ceně...v sezóně jsou samozřejmě levnější.... koukni ke mě do alba, měla jsem svoji kytici i výzdobů stolů z hortenzií. Pozor ale na ty kombinace barev... ať to nemáš jak "cirkus".
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, měla jsem svatbu 12.10.2013 a měla jsem hortenzie ve výzdobě, sice to na mých fotkách nejde moc vidět, jsem si zrovna uvědomila, že jsemsem nedala žádnou fotku, kde by to šlo vidět, ale měla jsem je na stolech ve vázičkách a taky ty stromy které jsou udělané pod=l uličky kterou jsem šla jsou celé z hortenzií. určitě seženeš :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?