Sériová výroba výzdoby :-D

Pane bože to se tu nenejde někdo kdo nechce ty hnusný pom poms,kapesníčky na slzy štěstí svatební noviny.... už někdo vymyslete něco jinýho originálního :-)
Odpovědět
@majdulaky my taky nebudeme mít kapesníčky, pom pomy, fotokoutek a ani candy bar :-) , ale svatební noviny chceme... sice je mají skoro všichni, ale mě to přijde docela hezký a účelný :-) navíc většina našich hostů o nich nikdy ani neslyšela ;-)
Odpovědět
@majdulaky taky nemame ani jedno... ;-)
Odpovědět
@majdulaky my budeme mít snad jen svatební noviny a strom. Ale i to jde udělat originálně :-) a navíc můžeš něco originálního vymyslet Ty :-) Nikdo neříká, že tu všechny musíme mít to, to, to :-) Něco sladkého taky určitě na rautu bude, ale určitě to nepojmenuju candy bar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V galerii uz jsem narazila na spoustu krasnych vyzdob bez pom poms a dalsich novodobych veci...staci prolistovat. Ale sama sem preci muzes vnest inovaci, tak se pochlub necim originalnim...myslim,ze spousta nevest uvita nove napady. Kazdemu se prece libi neck jineho..kritizovat a urazet neco je lehke.
Odpovědět
Nemeli jsme ani noviny, ani strom (prijde mi to jako blbost kterou stejne po svatbe hodite na pudu) ani kapesnicky ani fotokoutek ani pom poms ani candy bar a prezili jsme to a myslim si, ze jsme meli krasnou svatbu. ......jde o to se nestrhnout davem :-)
Odpovědět
Z těch vyjmenovaných budeme mít jen noviny, protože necháme hosty asi hodinu a půl o samotě, takže to bude jedna z možností, jak se na tu dobu zabavit. Kapesníčky jsou zbytečnost, pompoms se mi líbí, ale hodí se spíš na letní svatbu v přírodě. Nemáme samostatný candy bar, protože cukroví budeme mít na stolech a sladké k zobnutí budeme mít v pár miskách jako součástí rautu. Fotokoutkem nechceme naše hosty obtěžovat, opičky budou dělat po pár panácích i bez papírových brýlí. :D
Odpovědět
@majdulaky Ten samý pocit jsem měla taky, když jsem poprvé zavítala na tyto stránky. :-D
Odpovědět

Odpovědět
@majdulaky Krásné šaty. Ale přesně tenhle styl bych zařadila mezi pompoms, slzičky štěstí a jiné neoriginální nápady na svatbu.
Odpovědět
jo ale která nevěsta měla krátké šaty :-)
Odpovědět
@majdulaky Takových je tady za poslední dva roky už dost.
Odpovědět
Třeba my budem místo všech těchto věcí mít na zabavení rodiny košt vín, ale máme to jednodušší v tom, že stačí oslovit rodinu a známé a košt bude na světě
Odpovědět
Článek se načítá
@majdulaky @puhelin má pravdu, nevěst v krátkých šatech je tady hodně. ;) Navíc já tohle fanouškovství svatebních šatů a la 50. a 60. léta moc nesdílím. Obvykle je mají nevěsty, co si myslí, jak bůhví nejsou originální, ale přitom mají stejně všechny to samé, nehledě na to, že já tyhle šaty nosím běžně (akorát s ramínky) a na svatbu mně osobně přijdou úplně normální. Pro mě to nejsou originální svatební šaty, ale sice krásné, ale pořád obyč šaty. ;-)
Odpovědět
@puhelin Nám se na naší svatbě fotokoutek utvořil v podstatě spontánně. :-D My jsme se šli fotit a když jsme se vrátili, kamarádi a rodina se střídali na jednom místě u zdi, jiný kamarád je fotil a oni nám psali vzkazy na tabuli. :-D Přitom jsme žádný fotokoutek neplánovali, žádné rekvizity jsme neměli a nikomu jsme nic neříkali. Prostě někoho z nich napadlo se fotit u zdi, koordinátorka přiskočila s tabulí a křídou (páč naše koordinátorky byly připravené na leccos) a už to jelo. Ale přitom v plánu to vůbec nebylo a pak to bylo pro nás nádherné překvapení. :-) Mám ráda spontánní zábavu a tohle bylo mnohem lepší, než kdybychom připravovali klobouky, pusinky, vousy a kdejaký další kýč. A jinak taky nemám nic proti novinám, když jsou udělané vkusně a ne všechno na to samé brdo a podle jedné beremesovské šablony. Lidi to zabaví a hlavně to může být i praktické, když se do toho vepíše harmonogram dne a podobně.
Odpovědět
@simone5 stále lepší nevěsta se šaty alá 50. léta než s korzetem a šlehačkou. :)
Odpovědět
@kou_le Jasně, však já tyhle šaty nosím běžně, takže musí být jasné, že se mi líbí, jen jsem tím chtěla říct, že nejsou nic originálního. Je jasné, že lepší padesátky než šlehačka co se týče vkusu a krásy, ale originálního na tom není nic. Všechny nevěsty, co chtějí něco jiného, se oblékají do šatů a la padesátky nebo šedesátky jako by snad nebyla jiná alternativa. Podle mně by ženy měly začít víc nosit sukně a šaty, aby objevily, že svatební šaty nejsou jen "šlehačka", "princezna", "krajka" nebo "padesátky". Jenže většina bohužel chodí obvykle v tričku a džínách a pak jim i pro mě absolutně obyčejné padesátky přijdou jako svatební šaty. Pokud někdo tento styl miluje a chce je mít i ve svůj svatební den jakožto vyjádření jeho životního stylu, je to ok, ale většinou je to spíš nedostatkem fantazie. ;-) Ne u všech, samozřejmě.
Odpovědět
P.S.: Ale nechci nikoho urazit. Padesátky jsou nádherné a já je miluju!
Odpovědět
@majdulaky Takových diskuzí už jsou tu mraky, když se to někomu nelíbí, ať to nemá ;-) Někomu se to prostě líbí a co víc, někdo to dokáže i se všemi těmi blbostmi udělat vkusně (i když to se tu, pravda, zase tolik nevidí). Ale nevím, proč to hned nazývat jako hnusné, i když já sama to na svatbě také nechci. Vymysli něco originálního a pochlub se nám, ráda se nechám inspirovat, jak to udělat jinak :-)
Odpovědět
já jsem jen chtěla říct že jedna začala dělat pom poms třeba a všichni ostatní jedou taky :-D
Odpovědět
@majdulaky No a máš pravdu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale vzdyt to zcela normalni a prirozene...ze nekdo s necim prijde a libi se to mase,ktera to chce taky. To jsou i ty zminovane padesatky uz v tech 50.letech. To jsou minisukne,laclace,vlasy vycesane v drdolu...to vsechno se nekdy stalo masovym hitem. Pak jsou lide,kteri nejdou s davem a jsou svym zpusobem originalni. Je to prece jen o tom,co se komu libi. Nekomu se proste libi slehackove saty,nekomu venecek ve vlasech. Navic originalni nemusi vzdy kazdemu pripadat krasne....ja tu videla svatbu v gothic stylu-na hrbitove,dekorace rakev.ja bych rekla,ze to je hodne originalni,ale nelibi se mi to,ackoliv musim rict,ze to bylo docela vkusne.
Odpovědět
@majdulaky Však od toho tyhle stránky jsou, ne? Že se tu inspirujeme navzájem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ttm no prave... Navzajem. Mne tak trochu prijde,ze pisatelka jen kritituje,ale sama s nicim neprijde.
Odpovědět
Tak my jsme bez fotokoutku, bez pom pomms, bez rucne vyrabeneho oznameni, bez delani dekoraci na svatebni tabuli, bez candy baru (fujj - dospeli lidi a cpat se bonbonama a lizatkama), bez kapesnicku... Nemam na to cas a po pravde bych se i stydela pred pritelem vymyslet takove bejkoviny a serepaticky:) Sem tam kdyz sem nakoukne, tak to vypada, ze ho kazdou chvili omyjou:). Takze budemem mit, kvalitniho DJ, dobre jidlo, nadherne misto pro obrad, fotografku - tot vse:) Ale my nebudeme ani rozbijet talir, ani jist polevku z jednoho talire - prtoste oba nejsme na to delat ze sebe sasky.
Odpovědět
@krobinka Kdo se inspirovat chce, inspiraci tu najde, jen se musí umět vybrat jen něco. Taky mi trochu přijde, že autorka měla jen potřebu napsat nám, že se jí to nelíbí :-) Což je její věc a neberu jí to. Já klidně budu mít na svatbě to, co má i spousta jiných nevěst, když se mi to líbí - protože na naší svatbě není nikdo, kdo by chodil na beremko a věděl, že to teď frčíí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nnnadja ani my na to nejsme.... ale kdyz se to nekomu libi tak proc ne? kazdej by tu svatbu mel udelat tak aby se to libilo hlavne tem dvoum...nekteri se v techhle vecech vyzivaj a jini ne... a k tem satum obecne: ja chci uzkou krajku a je mi uplne jedno, z je to "proflakly" a ma to kazda....kdyby se mi libily slehacky a obrovska sukne tak si pujcim tohle a bude taky uplne jedno ze to nekdo kritizuje jako proflakly... ono nekdy zbytecne moc "originality" je spis na skodu
Odpovědět
@nnnadja My třeba candy bar mít budeme, protože máme na svatbě hromadu dětí :-) Ale jinak souhlasím. Já když už nějakou blbinu chci (a fakt jich budeme mít minimum, ani pom-poms, ani fotokoutek nebo kapesníčky nebudou), tak se jednoduše snoubence zeptám a když se na to netváří, tak to nebude. Naopak z něčeho je také nadšený :-)
Odpovědět
Tady si moc rada prohlizim svtebni fotky, jsou pro me inspiraci a hezky se na to kouka:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?