Saténové potahy

Profilova fotka
Ahojte, chci se zeptat, máte některá z vás zkušenosti s půjčením z tété stránky http://www.slevosvatba.cz/sleva/potah...... se saténovými potahy na židle? Jak se vám libily, nepřišly ušpiněné či roztrhané? případně mi pošlete fotku či doporučení jiných potahů. U nás je problém, že máme židle s područkami (opěradla na ruce), tudíž ty elastické potahy nemůžeme použít.. Děkuji
Odpovědět
já mám zkušenosti jen s elastickými, ale když to vidím takhle na fotce, bála bych se, že se ten satén bude strašně motat do nohou té židle a bude to dost nepraktické..
Odpovědět
Profilova fotka
já osobně se právě také bojím, že se roztrhnou.. někdo nepozorně či neurvale odsune židli a potah se roztrhne.. musely bychom to navázat tak, aby to na zemi neleželo.. A právě by mě zajímalo, jestli už třeba jednou sešité neposílali z této stránky zákaznicím..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
já mám zkušenost a né moc dobrou, Objednávali jsme tam na narozeninovou oslavu dědy. Bohužel některé potahy přišly poškozené a špinavé. Ten materiál není moc ideální. Teď jak plánují svatbu, tak rozhodně nebudu objednávat ze slevosvatby a od te zkušenosti se vyvaruji jakýchkoliv potahů na židle.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?