Rustikalni svatba

Ahoj holciny,mate tipy na vyzdobu v rustikalnim/prirodnim stylu? Svatbu mame v dubnu na statku.Tipy na obchody v Praze/levne eshopy,originalni napady? Jake barvy byste zvolily? Jakou kombinaci kvetin? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Na jakém statku to budete mít? Jinak co se materiálů týče, tak na tento typ svateb je hodně oblíbená juta, krajka, dále obecně přírodní materiály...barevná kombinace se může odvíjet buď od vámi preferovaných barev nebo květin.
Odpovědět
Hotel Vsetice. Urcite jsem si rikala jutu s krajkou,ale vzhledem ke kamennym zdem v interieru to bude chtit rozsvitit nejakymi barvickami. Bude to jarni dubnova svatba,tak by se hodily tulipany atd.ale rikam si,ze by to mozna chtelo neco kosatejsiho. Zaklad bude vybrat dve tri barvy a pak uz to snad pujde samo :) Jen nechci utratit za vyzdobu hromadu penez,interiery i exteriery jsou samy o sobe perfektni,tak jim jen dodat svatebni atmosferu,ale nepreplacat. Surfuju po eshopech a nejradeji bych zkoupila vse,ale nejdriv bych si mela srovnat co kam a v jakem mnozstvi poridit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Zdravím, my měli svatbu ve Všeticích a na výzdobu jsem zvolila jemnou látku s krajkou, a květinovou výzdobu. Bylo to nádherné. Rozsvítilo s eto květinami. Teď mám běhouny na prodej
Odpovědět
my měli taky jutu, krajku, jmenovky a meníčka z kraft papíru (eshop davona)...mrkni ke mně do alba ;-) z květin nevěstin závoj a pro barevnost nějaké luční květy :-)
Odpovědět
@bachelorette meli jste to do puntiku perfektni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Co se té výzdoby týče, tak ono někdy více znamená méně. Pokud jsou pěkné prostory (a to Všetice jsou, jak ostatně sama píšete), tak stačí vyladěné květinové dekorace a pár maličkostí (svíčky na stůl, k zavěšení např. další baňky s květinami apod.). Tulipány by byly určitě pěkné, krásně barevné (a jarní) jsou také např. pryskyřníky...možností je hodně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Méne znamená více jsem chtěla napsat :-)
Odpovědět
@svatbaspribehem ani jsem si toho preklepu nevsimla, rozumim :))
Odpovědět
Profilova fotka
My měli pivoňky a ty tam krásně vynikly
Odpovědět
Do tech jsem se pri hledani vhodne kombinace kvetin zamilovala,ale myslim,ze duben neni jejich sezona,tak uvidim,zda je ma vybrana kvetinarka bude mit k dispozici a take za jakou cenu. Kolik kytek bylo potreba? A jak jste si zdobili obradni misto u rybnika? Rikala jsem si,jestli neudelat cesticku olemovanou zapichy po kazde strane nebo alespon nejake okvetni platky nebo neco originalnejsiho,jestli me napadne..
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula
Odpovědět
Profilova fotka
Cestu jsme vůbec neřešili. Ozdobili jsme jen altánek, vrbové proutí, květiny
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka

Odpovědět
@hanca1234 vyzdoba altanu je tedy take v nasi rezii? Myslela jsem,ze to maji na starosti oni...
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Ano, ale já si připravila dekorace
Odpovědět
Muzes mi prosim napsat,kde jsi shanela dekorace? V te zaplave nabidky je kazda dobra zkusenost cenna :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Já moc dekorací neměla.. Bylo to celý o květinách a max. jsem měla nadělané takové ty kytičky, co jsou připnuté na tom vrbovém proutí. Opravdu to stačilo decentně
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Ještě jsem měla připravená háčkovaná srdíčka, ale ani jsem je nevyužila
Odpovědět
@luuula za me rozkvetlé třešně nebo jiné větvičky
Odpovědět
@luuula Pokud máte zájem podívejte se nám na profil
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme měli rustikální svatbu na statku, ale v srpnu, juta a krajka byly základ (mrkni ke mě do albíčka, nějaké dekorace teď prodávám, viz. bazar) a k tomu jemně růžová a vintage. Kytky jsem měla mix pivoněk, nevěstin závoj, růže, frézie. Vyráběla jsem hostům jako dáreček takové dřevěné kolíčky - ženich a nevěsta, pár mi jich zbylo, měly velký úspěch. Doporučuju hodně květin do výzdoby, udělá to krásnou atmosféru. Taky jsem měla na dekorace proutěné věnečky a srdíčka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, mrkni ke mě do alba na ukázky naší venkovské svatby na statku :) Mohu doporučit floristku, která je moc šikovná a je z Prahy. Váže svatební kytici, kytice pro maminky, do vlasů, vyzdobí svatební tabuli...veškerý květinový servis a také dekorace...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?