Rustikalni/přírodní svatba

Zdravim děvčata je totu urcite xxx takiva diskuze ale uprime na mobilu se ni to hledat nechce no nic ma otázka měli jste někdo svatbu v tematu rustikalni nebo prirody ? Co nesmi na takove svatbe chybet??? A kde jste sehnaly ty drevene kulatiny a co vyzdoba na auto pro nevestu a zenicha asi nejvetsi problem vubec nas nic nenapadá dekuju za odppvedi
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych svatbu neplánoval na mobilu, ale hezky v klidu na počítači, ať na těch fotkách taky něco vidíte ;) https://greenweddingshoes.com/categor... https://greenweddingshoes.com/categor... https://greenweddingshoes.com/categor... https://greenweddingshoes.com/categor... http://www.budemesebrat.com/category/... Nekonečná inspirace ;) Tady na Beremku doporučuji rozhovory s nevěstama: http://www.beremese.cz/magazine/nase-... Pak doporučuji stáhnout si do telefonu aplikaci Pinterest a zkusit hledat přímo tam, navíc si můžete ukládat věci na nástěnky z různých webů. Dřevěné kulatiny je nejlepší když vám někdo prostě uřízne, ale dají se i půjčit ve svatebních salonech a dají se i koupit třeba z číny, ale to mi přijde ujetý, objednávat dřevěnou destičku, která se tváří ekologicky přes půl světa :D Auta a rustikální svatby často nejdou moc dohromady, většinou tyhle svatby jsou na jednom místě a tak auta nikdo moc neřeší a nezdobí, ale když je to potřeba, držel bych se asi nějaké zelené jednoduchosti. Hlavně to chce v klidu projít si spoustu pěkných fotek, ty rozhovory s nevěstama taky pomůžou a pak je to hračka :)
Odpovědět
@malinaphoto no ono pocitac se znicil takze ted musime pockat do jeziska 😁talze zatim co jde tak pres telefon a dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@schyby dobrý den, vše Vám mohu kompletně zapůjčit - jutové běhouny, kapsičky na příbory, dřevěná kola, svícínky, lucerny, vázičky atd. Nemusíte nikde nic shánět a poté složitě prodávat. Mrkněte na mojí stránku v profilu. Ráda připravím kalkulaci na míru. Před Vánoci ještě jednu rustikalní svatbu zdobím, tak kdyby se Vám líbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě příklad dekorace na auto a vývazků ;-)
Odpovědět
@ppawlusha muzu se zeptat na kolik vyjde pujcebi kulatin a belounu?
Odpovědět
Profilova fotka
Na auto bych dal pedig/krajku/jutu...neco podobneho jen do Vaseho stylu a barev.
Odpovědět
Profilova fotka
@schyby píšu zprávu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dělala jsem krásnou výzdobu na auta v přírodním stylu. Tyl působí luxusně vzdušně a jeho největší výhodou je nemačkavost. Vše dokážu vyrobit přesně Vám na míru, hezký den Jana.
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme kompletní výzdobu včetně té kvetinové. Pronájem dekorací ZDARMA plus kvetinová výzdoba za zaváděcí ceny. Za účelem nafocení portfolia a nasbírání referencí.
Odpovědět
Profilova fotka
Pomůžeme Vám navrhnout dekoraci a poradíme s detaily.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Rustikální svatby jsou nyní velmi časté - proto nabízíme všechno možné k jejich realizaci. Dekorace prodáváme i půjčujeme. Máme jutové ubrusy, běhouny, kapsičky, dřevěné kulatiny, svícínky, kola od vozu, slavobrány, odřené stolečky atd. Každé nevěstě se individuálně věnujeme a vybereme s ní dekorace podle prostředí, ve kterém se bude svatba odehrávat. Prodáváme, půjčujeme, ale také dekorujeme a děláme kompletní květinový servis.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?