Ručně dělané vývazky

Ahoj! Máte někdo zkušenost s vlastnoruční výrobou vývazků? Je to hodně velká piplačka? Jak širokou stuhu mám pořídit? Kde seženu nějaké ozdůbky, pokud nebudu chtít mít uprostřed jen špendlík? Nebo je lepší si hotové vývazky koupit?
Odpovědět
Přemýšlím zrovna nad tím samým.... =) Piplačka to určitě je, moje známá si je vyráběla sama a nějakou chvíli nad tím poseděla... místo špendlíků tam měla malé kytičky (blýskavé s kamínky) připevněné tavnou pistolí... nevypadalo to vůbec špatně.. ;) a na googlu jsem našla spoustu obrázkových návodů na různé podoby ;)
Odpovědět
Já materiál na 50 ks vývazků pořídila v galanterii za necelou stovku. Bavilo mě to a hlavně jsem si je chtěla dělat sama. Mám je v albu. Zas až tak pracné taky nejsou, já jsem je teda celé šila, aby pěkně držely, ale šlo mi to docela "od ruky" ;)
Odpovědět
Ahoj, když nejsi v tomhle moc náročná, a chceš ušetřit čas a bereš v potah to, že pak ještě samotná myrta "doladí" vývazek k hezkému vzhledu, tak Ti stačí koupit v galantérce již hotové mašličky, tenkou stužku a sadu špendlíku s hezkou tečkou :) To vše už dál zmákneš i sama. držím palečky.ahoj :-)
Odpovědět
Já vyráběla taky sama, zabralo mi to necelé tři večery a náklady minimální ;-) Už nevím kolik stuhy jsem vypotřebovala, ale to odhadneš a zbytek upotřebíš někde jinde. A jak píše monikawhite ...když k tomu dodáš myrtu bude to určo ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema náročné to není, já jich dělala přes 60 a zabralo mi to jedno odpoledne...koupila jsem 2barvy 6mm*23m (je to tak balený) a brože a stálo to 100ks, určitě stojí za to si je vyrobit sama, mám je v albu, tak se podívej...:-)
Odpovědět
@elkaem tolik a jedno odpoledne? Já takové množství dělala půl roku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...pracné to není zas tak moc....teď jsem jich dělala 150 :-) Všechny ručně ušité :-D
Odpovědět
já taky dělala ručně šité, ze tří stuh, ale byla to docela piplačka, takže jsem nad tím strávila dvě odpoledne
Odpovědět
pak jsem teda ještě zkosila ty konce našikmo, tady na fotce to nemám. Vývazky jsou tak hezčí.
Odpovědět
Ja si delala tyhle,a k tomu jsem dala kousek myrty.
Odpovědět
Já si vývazky vyráběla sama. Strávila jsem nad tím dvě odpoledne a několik hodin učení a vymýšlení, jak by mohly vypadat. :-)
Odpovědět
Všem moc děkuji za inspiraci! Čas mě netlačí, svatba je až za víc jak rok, takže můžu pomalu začít vyrábět. Možná se pak na vás ještě obrátím s nějakým dotazem ohledně samotné realizace :)
Odpovědět
Článek se načítá
Když si je uděláš sama, tak budeš mít z toho větší radost.Zabere Ti to pár hodin. Ja je ještě sešívala.
Odpovědět
Taky jsem si dělala sama, mám je u sebe v albu ale tam jsou jen první kousky a to jsem je každé barevně odlišovala a zabralo mi to tak 8 hodin a dělala jsem jich kolem 130ks. Já už k nim žádnou myrtu ani nic dávat nebudu jsou zdobné a hlavně stejně ta myrta vypadává. Když jsem to tak počítala ušetřilo to 500kč na těch 130 kusech protože většinou jeden kus je za 4-7kč. Vše jsem sešívala a kytičku jsem lepila speciálním lepidlem na textil. Tavnou jsem nechtěla může se stát že se vše polepí.
Odpovědět
Profilova fotka
moje :) 120 kusov, hodiny práce som radšej nepočítala, ale mám z nich radosť :)
Odpovědět
Kde se daji poridit ty ruzne pidi ozdobicky a pidi brozickz na prostredky vyvazku?
Odpovědět
@mika251 Dobry den! Neposlala byste mi navod na ty vase vyvazky? Jsou takove mene typicke nez ty, na ktere jsem nasla navody na googlu. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema pokud chces neco originalniho a bavi te rucni prace, tak hura do vyroby vlastnich :-) ja si je vyrabela z peri a uzila jsem si to :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@mika251 Dobrý den. Krásná práce;-) Můžu se zeptat, jka jste je vyráběla? Ten základ je pedig? Díky za odpověď.
Odpovědět
@mika251 taky bych se přimlouvyla za delailnější popis :D jsou fakt krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?