Rozdíl mezi organzou a vlizelínem. Co na ozdobení stolu?

Ahoj, můžete mi poradit jaký je mezi nimi rozdíl? Co je lepší na ozdobení stolu? Díky Katka
Odpovědět
Profilova fotka
S organzou se dá lépe pracovat je poddajnější ale i dražší, vlizelín je trochu vzpurnější, ale pokud jsi šikula a máš trochu času a nervů půjde to krásně i s ním tvarovat, jen si vezmi nějakou nit, drátek, koníka, apod. My měli vlizelín a myslím, že výzdoba se povedla, můžeš mrknout do mého alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych volila urcite Organzu.. prvni jsem taky nevedela jaky je mezi nimi rozdil (preci jen nechystam svatbu kazdy den :-) ) , a tak jsem si objednala na zkousku vizelin a byla jsem zklamana, protoze jsem cekala material jako je organza (u nas pracovne "zaclona"). Ta netkana textilie vizelin je dost tvrda a tezce se s ni da pracovat. To katy007: ale vase vyzdoba byla mooc pekna. Urcite to dalo ale vic prace a clovek se musel poradne obrnit proti nervikum :-) Mejte se krasne..
Odpovědět
Profilova fotka
Kati: děkuji ani moc nervů mě to nestálo, možná to byla ta euforie. Jinak jak Kačka naznačila záclonovinu tak jsem si vzpoměla na tyl s tím se taky dobře pracuje a je x barev :-)
Odpovědět
ahojky, pokud chces organzu pouze na výzdobu, dá se koupit role 9m za 170Kč, koukni na svatebni-dekorace. Měla jsem dost věcí od nich a pohoda. Paní je velice příjemná a ochotná. Snad budou příští týden fotky, tak se pak můžeš podívat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že na svatebních e shopech jsou látky příliš předraženy, když jsem navštívila jakoukoliv prodejnu látek velký výběr, vidíš to na vlastní oči a cena úplně jinde, tak spíše se vydej do prodejen než na ehop.
Odpovědět
Ahoj, my sme mali organzu... Dokonca aj na vyzdobu svadobneho auta.. V kamennom obchode v Prahe som ho nezohnala, tak som nakoniec nakupovala na nete. V pripade zaujmu poslem kontakt do IP, dorucuju (dokonca aj expresne) po celej ČR.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?