Řezané květiny (nikoli vazba!) v Praze

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte prosím tip, kde v Praze koupit co nejlevněji (ale samozřejmě ne nekvalitně) řezané květiny ve větším množství? Výzdobu mi bude dělat ségra, která je na to šikovná, takže nehledám aranžérku, jen ty kytky - karafiáty a nevěstin závoj. Nějaký tip? Předem dík :)
Odpovědět
Ahoj, ja zvažujem udelat nákup na florea.cz ale najprv si ešte porovnám ceny s kvetinárstvami v okolí x-) a pred svadbou taky z lhodnotím nabidku v lidli, napr malé karafiáty tam kupujem rada.
Odpovědět
https://www.storge.cz/ Horní Počernice
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Díky, a prodají to i nekvětináři? Slyšela jsem, že velkoobchody s tím mají obvykle docela problém...
Odpovědět
Profilova fotka
@maja_z_prahy ve velkoobchodech jako je Storge je treba nakupovat na ZL
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem si právě myslela, já ŽL sice mám, ale na úplně jiný obor ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@maja_z_prahy Zavolejte si tam, jestli by jim jiný obor vadil. Já mám pocit, že mně přímo zjišťovali z výpisu, jestli obor sedí (Brno), někdo z Prahy mi to tu u jiného příspěvku vyvracel, že je to jedno. Poměr cena- kvalita - výběr vychází u těchto obchodů asi nejlépe.
Odpovědět
Ahoj, co se týká Prahy, tak ve Storge v Počernicích chtějí živnosťák jakýkoliv, ale člověk se musí zaregistrovat a pak požadují pravidelný odběr..., v Lipencích chtějí živnosťák, ale už jiné podmínky nejsou a pak Van Vliet, bývalý Floraton, chtějí živnosťák v oboru a jinak pro ostatní 20% přirážka k ceně pro prodej bez živnosťáku. Tedy doufám, že to tak ještě je, informace mám z loňského srpna, kdy jsem to sháněla. Nakonec jsem nakoupila v Van Vliet a i s tou přirážkou to bylo furt o hodně levnější než v květinářství. Taky jsem kupovala Nevěstin závoj a Hortenzie.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, tak nakonec jsme nakoupili v Kytky od Pepy a můžu doporučit, cena moc pěkn, kytky kvalitní a slečny květinářky velmi vstřícné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?