Retro svatba - 50. léta?

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlíme o "retro" svatbě zhruba v 50. letech. Nemáte nějaké inspirace, rady kde co koupit, fotky a tak dále? :-) Hudbu máme vybranou, bude to něco ve stylu rock 'n' roll, swing atd (netuším jestli jsem se s 50. letama trefila, ale prostě vinylový desky, puntíky a pořádný sukně :-D ) Chceme to mít veselejší, taneční a energický :-) + případně nevíte jak přimět hosty aby dodrželi toto téma? Nějak nenásilně - né každý má doma takovýhle šatník. :D + Co myslíte že je lepší? Retro svatba x Modrá svatba s výzdobou "lapačů snů"? :-) Díky za každou radu a inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lapace snu se mi libi, ale musis to pak hodne drzet v takovym "indianskym" duchu. Nevim co planujes za saty atd ale na to bych taky myslela. Protoze moderni nevesta a retro nebo lapace snu mi moc nejdou k sobe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni no já právě přemýšlím, která varianta je lepší, na co se tzv. bude vzpomínat :-) Ono když by to byly ty lapače, tak by to nebylo úplně indiánský či jak to říct. Byly by to "něžné" světle modré a bílé lapače. :-)
Odpovědět
My jsme měli takovou poloretro si myslím, zkus se podívat na fotky, třeba tě něco inspiruje, šaty jsem měla do toho stylu, ženich chtěl zootsuit, ale nesehnal, tak měl oblek normální. Záleží taky na místě - my měli starou továrnu včetně různých starých věcí, takže to sedělo bezvadně, ale neumím si to moc představit třeba na zámku, nebo v restauraci, to spíš jako zahradní party. Dresscode jsme měli nepovinnej (aby si lidi třeba neušpinili hezký věci), ale plno lidí to vzalo jako výzvu a dorazili retrově odění (ovšem všechno to byly dámy :-) ). Je s tím asi dost shánění (já teda posbírala různé retro věci a nádobí doma a po babičkách, za předražené puntíkaté/retro věci (kelímky, ubrousky atd.) se mi moc utrácet nechtělo).
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka @digydigy Svatba dcery loni probíhala v RETRO stylu, v mlýně + velká terasa s grilem, Drescscode přesně - nepovinný, ale hlavně slečny a dámy se pokusily barevně vyhovět přání, "vše červenobílé a nebo s puntíky bude vítáno!" Výzdoba byla taky červenobílá a pár věcí puntíkatých, hlavně balonky s heliem, které visely od stropu, které se při tanci stahovaly pro blbnutí - v pozdní náladě a nebo děti. Každý obdržel pozvánku s CD hudbou rockenrollu, no a nevěsta měla na přejezdy Ford Mustang v červené barvě. Všechny dámy obdržely deštníky, hlavně červené a bílé... no a hlavně jsme si všichni vtipkovali (rodiče a ještě ti starší), že vlastně nemusíme nic shánět a vytáhne se něco ze skříně!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?