Restaurace nám zdarma udělá výzdobu. Jakou si vybrat?

Profilova fotka
Ahojky, vybrala jsem místo svatby, je to u přehrady, středně velký sál s menším krbem, restaurace nám zdarma udělá výzdobu, má možnost barvy oranžové, červené, fialové, zelené, světle žluté, nebude to zřejmě nic neobvyklého, ale prý si to můžu dodělat nějakou svou dovýzdobou (což nevím jakou :-(, nějaké svícny ? ). Nevím jakou barvu zvolit do tohoto sálu, bude nás kolem 35-40 osob. Prosím o radu a nějaký nápad... nemám v sobě ani kousek estetického cítění :)
Odpovědět
1
2
Mně se líbí ta výzdoba na posledním obrázku. Nejlépe mi to ladí s tou místností, ve které je dost dřeva. Je vidět, že tam není třeba přidávat ani moc dekorací navíc, stačí květinové vazby a možná tedy pár jednoduchých svícínků. Více by se tam ani nevešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem estetickeho citeni taky nijak zvlast moc nepobrala, ale ja osbne bych sla do prirodna - prostor a drevo (viz tve prvni foto) mi prijde moc hezke samo o sobe. Vsechny ty "pokrcene" navleky na zidle, spousta organzy, atd mi prijde docela kycovite a ja bych volila jednodussi styl. Stoly bez ubrusu jen s nejakym behounem (nejlepe krajka), zidle bez navleku. Sezonni kytky ve velkych i malych vazickach... navic barva nemusi byt jen jedna, proste barvy, ktere jdou k sobe a nepusobi jako "pest na oko" :-) Ja mela podobni styl - taky svatba u prehrady :-) Viz par fotek jako inspirace, vice v mem fotoblogu :-)
Odpovědět
@radkaja přesně to jsem teď chtěla napsat. Žlutou jemnou nic divokého.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky jsou z jejich restaurace, je to Sporthotel Maják Soběšovice, některé zdi mají lehce pomalované ( krab, rybičky, sítě), do modré barvy se mi nechce .... Děkuji za vaše názory Monča
Odpovědět
Profilova fotka
Jej, děkuji, ty jsi měla asi svatbu v Jaškovské krčmě, že? Měli jste to moc krásné. Byla jsem se tam včera podívat, je to moc hezké,ale termínky na září jsou fuč...
Odpovědět
@wyxi28 Taková výzdoba je taky moc pěkná, elegantní, ale ty stoly a židle musí být samy o sobě pěkné, kvalitní, zachovalé. Na prvním obrázku toho sálu tam mají nějaký mix hnědých stolů a bílých židlí, tak to by asi bylo pro tohle pojetí výzdoby nevhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mi paní z restaurace nabízela světle zelenou? Možná by nebyla špatná, ale tu neměla na fotce....Červená se líbí partnerovi, ale mne se červená moc nezdá... Hrozně moc mám ráda svíčky, ale nevím jaké bych do tohoto prostředí měla vybrat? Jestli nějaké sklenice na stopce a nasypat tam gel a nahoru plovoucí svíčku, nebo nějaké perličky do misky a svíčku, nebo květinu kalu do vázy s vodou a nahoru nad kytku plovoucí svíčku? Nebo? Ach jo, nerada bych,aby to bylo nevkusné, jsem hrozný patlal.
Odpovědět
Profilova fotka
@wyxi28 Finanční rozpočet u nás není tak velký, ale nechtěli jsme svatbu ve čtyřech, tak jsme se rozhodli, že zvolíme příjemné prostředí u přehrady a navíc nás k tomu místu vážou hezké vzpomínky, takže jsme místo něčeho luxusnějšího vybrali skromnější hotel. Majitelé jsou velmi příjemní, tak máme pocit, že by to mohlo vyjít.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Ano tady máš pravdu s těmi židlemi, proto paní majitelka doporučila potahy, jeden myslím za 15 kč....
Odpovědět
Je taky se tam chystame. Ja to resit nebudu. Necham to na nich a nic vic. To prostredi je tak hezje ze neni treba nic za nas doladivat. Navic podle nas zbytecne vyhozene penize.
Odpovědět
Jen my to budeme mit dole, vy asi nahore ze?
Odpovědět
Profilova fotka
@nnadja jj, vy budete asi v yacht clubu Maják, ten hotel je rozdělen na dvě části, každá s jiným majitelem. Fotky jsem viděla, je to tam taky super, ale nemohli jsme se vůbec dozvonit, mají tam zavřeno, majitel je prý na dovolené, nikdo nezastupuje, takže ani nevím kolik by to tam vyšlo na osobu. Původně jsem mířila taky do yacht clubu maják, ale vešla z jiné strany :) a zlákal mne finanční rozpočet sporthotelu Maják.Můžeš mi prosím napsat do SZ kolik vás to všechno vyjde. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Aha, to jsem ani nevedela:) Jinak ano, pan provozni ma dlouhodobejsi dovolenou. Poslala jsem zpravicku:)
Odpovědět
@monus124 Myslím, že pokud budeš mít na stole normální květinové vazby, tak další květiny se svíčkami už by se tloukly. Já bych to s výzdobou svíček moc nepřeháněla.
Odpovědět
@monus124 asi ta zluta, ale proboha bez umelych kvetin, to je takovej kyc
Odpovědět
Profilova fotka
radkaja@ raduš, nemáš v tom případě tip na nějakou jednu květinu, kterou bych mohla dát do nějakých skleněných menších váziček? Pokud bych nechala tu světle žlutou tabuli? Pokud by to bylo vhodné...nebo jakou květinovou vazbu? Já se jinak ztratím :-) Byla jsem v jednom květinářství a tam mi řekli, že do takového sálu vždy mezi 4 lidi jednu vazbu, která by vyšla na cca 500 kč :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 Děkuji za názor, umělé tedy raději vynechám
Odpovědět
@monus124 uz vis z ceho budes mit kytici? Dam priklad: pokud z gerber, tak na stoly do nizkych vazicek by jsi mohla dat napr.tri kratke gerbery.... ja si vyzdobu delala sama s pomoci tety a mamky a jako kytici jsem mela hortenzie a tak na stolech byly hortenzie
Odpovědět
@monus124 Jedna květina ve vázičce- asi pěkná větší smetanová růže? Ty vazby by nemusely být nijak veliké, ty stoly mi přijdou dost úzké, takže si myslím, že tak do 300 by se v květinářství měli vejít, taky by měli poradit jaké kytky tam dát, raději chtěj vazbu spíše do bíla - smetanova, aby ji nepojali až příliš výrazně žlutě - to by už nebylo tak pěkné. Nejčastěji do levnějších vazeb dávají chryzantémky, nevím , jestli je máš ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 mne se strašně moc líbí jako svatební kytice kombinace v bílo zelené barvě, třeba svazek bílých kal se zelenými listy, to vyjde asi kolem 1200 kč. Ale jako dekorace by to už bylo asi dost drahé...
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja růže se mi taky líbí, a mohla bych mít svatební z bílé kaly a pak na stolech jako dekoraci jinou kytku? Třeba tu smetanovou růži? Přítel mi stále tvrdí, že když ta svatební výzdoba nebude výrazná-třeba v barvě červené, fialové :-p tak to tam bude vypadat hrozně mdle. Ale už se vás tady shodlo docela dost, že raději tu světlejší tabuli, takže dám raději na vás, ten můj tomu stejně prd rozumí, možná méně jako já a nakonec to nechá na mne :)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli si myslíte, že by bylo vhodné do těchto prostorů nechat místo klasické tabule do tvaru U nebo T, nějak rozdělit stoly po menších skupinkách plus hlavní tabule nevěsta, ženich, svědci. Nevím jestli jste pochopili oč mi jde :-) Líbí se mi kulaté stoly, ale ty tam bohužel nemají, to bych chtěla hodně....tak třeba z těch co tam mají...Jen nápad, ale možná to je zas krávovina :-D A ještě poslední dotaz, pokud je ta organza moc kýčovitá, dočetla jsem se o nějakém vlizelínu, nevím kolik by to stálo když mám cca 36 hostů, ale jestli by to nevypadalo třeba lépe.
Odpovědět
@monus124 Můžeš si tu projít nějaká alba svateb co měly výrazně barevnou výzdobu a uvidíš. Mně to ale vždycky připadá jak od kolotočů, nebo jako narozeninová párty. Bílá-smetanová je hlavní barva svatby a taková výzdoba je i velice vkusná, tak na co to přebíjet křiklavými barvami, ale to je jen můj názor. Můžeš si dát místo růží i kaly, taky by se tam hodily. Kdyby ty stoly byly kulaté, tak by to bylo hezké, ale myslím že, ze čtvercových je lepší udělat téčko nebo účko. Vlizelín je podle mně mnohem děsnější než organza, podle mně by se vůbec neměl používat jako materiál na výzdobu stolů. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja já vlizelín neviděla na živo, někdo na beremku psal, že je to prý hezčí...ale asi co člověk to názor. Je pravda, že jsem se začala dívat na prostřené tabule co tady mají holky a jak se říká méně je více....
Odpovědět
Co treba neco takoveho? http://www.bridalandball.co.nz/Calla%... http://www.bestblooms.co.nz/images/ta... Vazy vetsinou v kvetinarstvi pujcuji. kulate stoly se daji pujcit, ale jsou pro 8-10 lidi a je to dalsi financni polozka. Vyzdoba : ciste bile ubrusy ( pozor i na bilych byvaji vysite loga pivovaru a nevypada to hezky ) na to organzu jakoh chces barvu, ubrousky nejake hezke a ne obyc, sem tam kvetinu ve vazicce ( ale ja osobne jsem pro nizsi nez aby tam trcela jedna ruze na dlouhem stonku) sem tam pohazes nejaky ty kaminky nebo perlicky a je to. A urcite doporucuji potahy na zidle, udelaji paradu a je to s jimi takove "honosnejsi" Jak zacnes vymyslet je konec a zamotas se do toho.....jasne si urci barvu.
Odpovědět
Profilova fotka
simona007 díky simčo za nápady, ty kaly v nízkých vázičkách jsou super. No a s tou barvou pro ten sál ve dřevě stále tápu (1.foto), holky doporučují něco nenásilného...?
Odpovědět
v jednoduchosti je krása, co vyzkoušet něco takového?
Odpovědět
Profilova fotka
Jej, tohle je moc pěkné, tohle si mi líbí, děkuji za tip, ještě se chci zeptat jsem zatížená na svíčky, myslíš , že by to k tomu šlo? A jak? děkuji
Odpovědět
svíčky jsme tam měla také :-) ale jen opravdu pár a sem tam, aby to nebylo přeplácané :-) vše jsem si dělala nakoupila přes net a sama :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@nnnadja Ahoj, můžu se zeptat vy jste měli svatbu dole v yacht clubu zajímalo by mě na kolik to tam tak vychází cenově rozpočet na osobu cca , kolik stojí obřad, jestli se platí za pronájem a možnost vlastního alkoholu děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?