Rada ohledně květinové výzdoby

Profilova fotka
Holky mám problém:/ máme kulaté stoly pro šest osob a uprostřed jsem chtěla takové ty martini vázy, jenže to vyjde na hodně peněz a zrovna do kytek,které vydrží pár dní přítel moc investovat nechce... myslíte, že by vypadalo blbě, kdybych sehnala úzké skleněné průhledné vázy a dala do nich vysokou jednu růži? že by to jakoby taky mělo efekt "vystrčit" kytku nahoru a nezabrat moc místa :) Děkuju za rady, popř. fotky jeslti někdo máte:)
Odpovědět
já osobně bych vysoké vázy nedávala.. lidi na sebe špatně uvidí. Volila bych spíš nižší výzdobu. a když bys zvolila něco tohohle stylu, nemůže to stát ani tolik peněz http://www.decorista.cz/wp-content/up... každopádně tak jako tak, zrovna do tohohle se vyplatí nějakou tu korunu dát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, nedávala bych vysoké vázy, spíš bych dala něco nízkého např. i květináček s květinou vypadá pěkně a parádu to taky udělá. Záleží jen na Vás. Pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcetta @bilyzavoj Děkuji vám. Ty vysoké jsou takové elegantní...no popřemýšlím, asi obejdu pár květinářství, kouknu co mají v květináčcích a uvidí se no:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte zač, nebo se podívejte na internet, tam jsou taky krásné květiny - inspirace. Nedávno jsem nechávala dělat dekoraci na stůl - je to, ale z umělých květin, ale jak říkám parádu to také udělalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?