RADA? Holky prosím o radu, jak byste vyzdobili prostor na fotce?

Profilova fotka
Ty stoly se mi líbí i bez ubrusu, ve skutečnosti jsou stejně pěkné jako na fotce... nejdřív jsem si pohrávala s bílo-fuchsivou(malinovou) , ale teď se mi víc líbí hodit to do pastelově růžové...ale nevím jak to zkombinovat, nechci z toho udělat úplně přírodní styl, protože plánuji mít šaty ála princezna :) tak abych tam nebyla jak pěst na oko haha:) budu ráda za každou radu a nápad ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych šla do kobinace bílá, zelená, okrová - zelená taková světlejší jako zelené listy nebo mech (ne limetková) a okrová úplně světlá, skoro až do bíla (eventuelně místo okrové starorůžová). Myslím, že by tam vypadala hezky výzdoba z rostlin, zvlášť z takových, které mají takový "kobercový vzhled" Posílám fotku z designblogu, jak by to šlo třeba udělat. Ten ubrus tam být ani nemusí a ty "stolečky" na stole se dají i celkem snadno vyrobit, pokud máte šikovného kamaráda nebo manžela :-). Navíc si u tohoto můžete pohrát se světly, ty můžou být i pod těmi "stolečky" (myslím že v Kika prodávají takové mini kulaté lampičky na baterku -mají tak 3 cm), tu můžete klidně vrazit do toho mechu, bude svítit celý večer a nic se jí nestane, atd. I když mech je asi těžké sehnat v hezké podobě, tak každopádně, když se zkombinují hezké květiny, které mají obdobný tvar - v květinářství se prodává cosi, co vypadá jak naklíčená řeřicha, jen má teda trochu "kobercovější" tvar, tak to může vypadat hezky. U tohoto prostoru je "problém" že je dost modernistický, takže spousta věcí by tam vypadala špatně. Třeba klasická výzdoba s organzou nebo rustikální věci. Možná by se to sneslo s vintage, ale nevím. Lepší je se držet té moderny.
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik moc díky za inspiraci, když problém je... že zelenou nemam ale vůbec vůbec ráda :( maximalně v kytce..ale co se doplnku a dekorací týče, tak to bych nedala... :(
Odpovědět
Profilova fotka
@pethruska Ahoj,ty stoly jsou moc pěkné, asi bych na ně ubrus nedávala, byla by to škoda, stačí nějaký látkový, krajkový běhoun. Židle jsou taky moc hezký, dala bych přez ně třeba jen nějakou stuhu. Mám ráda pastelové barvy, sama jsem měla mátovou, sv. růžovou, meruňkovou, smetanovou. Můžeš pastelové barvy různě nakombinovat, našla jsem jeden obrázek kde je fuchsiová i růžová, ale je to hlavně o květinách a v červnu budou pivoňky dobře k sehnání. Ale když vidím ten prostor mohla bys nakombinovat několik barev i s trochou pastelově žluté...
Odpovědět
Profilova fotka
@july17 jooo to je ono !!! talíře budou asi od restaurace kalsické bílé, ale ten běhoun vypadá skvěle a kombinace těch kytiček je taky supr !!! jeeej tak to mam radost :) na ty židle si tu stuhu neumim moc dobře představit ale uvidíme.... každopádně je to super fotka jako inspirace :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pethruska Tak to mám radost :-D, mě se líbí když jsou na stole převážně květiny, kamínky, muchlaná organza a blbinky akorát překáží... A s těmi židlemi jsem to myslela nějak takhle (foto)- jen, že by ta látka byla stejný materiál jako běhoun na stole, aby se to netřískalo. Já mít tak pěkné židle k dispozici tak je nazdobím originálněji než bílý ubrusový potah. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@july17 jo tak tohle vypada moc pěkně na těch židlích... klasická hodně průsvitná organza by se mi asi moc nelíbila, ale tohle vypadá pěkně :) no uvidím jaké běhouny seženu.... musím si to místo jet ještě okouknout a paní majitelka má fotografie z předchozích svateb, tak načerpám nějakou inspiraci i u ní :) tak se těším :)
Odpovědět
Profilova fotka
Běhoun a kytky, jako dávala july17 v té první fotce. Jen pozor na materiál, být vámi se vyhnu širokým obloukem organze aj. umělým hmotám, protože to ke dřevu bude jak pěst na oko
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Videla bych to na bily ubrusy a doprostred rovne natahnout svetle hnedou mocca organzu a na to zas sklo a svicky ,vyhla bych se hutnym materialum,jako dalsi drevu juta apod.interier je dost tezky a vyrazny ,tak bych se drzela te bile +mocca ,nebo poku mas rada vyrazne veci bile +zlata (ne zluta),bila +stribrna.
Odpovědět
Ahoj, pro inspiraci Ti posílám foto jak jsem to řešila já. Protože stoly byly moc hezké bylo by škoda je zakrýt:) Tak snad jsem Ti pomohla v rozhodnutí. https://static.4nets.sk/photo/23/7310... https://static.4nets.sk/photo/23/7310... https://static.4nets.sk/photo/23/7310...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?