Puntíkatá svatba. Kde se dají koupit doplňky, oznámení?

Ahojda, líbilo by se mi ladit svatbu do puntíků, ale nějak se v tom ztrácím, za prvé nabídka je mizerná, nebo špatně hledám, takže bych byla ráda kde se dá nakoupit doplňky, svatební oznámení atd.. ještě nevím do jaké barvy, spíš asi podle toho co najdu.. díky za tip
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.google.cz/search?q=polstar... Je toho dost, staci chvilku probirat net :-) je to fajn napad a klidne bych to nechala na ruznobarevnosti a zanechala jen puntiky :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Btw. na fleru ti kazdy udela oznameni presne podle tvych predstav, toho bych se nebala :))
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga Dobrý den, puntíkatá svatba může vypadat moc hezky, viz pěkné album s puntíky pro inspiraci tady na Beremese od @siera, viz http://www.beremese.cz/fotoblog/siera... (jinak na webu hledat např. pod "dots wedding" nebo "polka dots wedding"). Co se barev týče, fantazii meze nekladou, záleží, jakou máte preferenci :-) Svatební oznámení a další tiskoviny je nejlepší si (nechat) navrhnout a podle zvolené barevné kombinace pak shánět doplňky a dekorace (v obchodech a na internetu, např. Ebay, Etsy, Fler ). Pokud byste sháněla puntíkaté šaty na převlečení, tak krásné (v retro stylu) má např. česká značka Lazy Eye (šijí i na míru).
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga P.S. Puntíkaté album ti ma i @krizecek :-)
Odpovědět
@elizabetamb no jo vubec mě nenapadlo zadat do googlu :) díky @svatbaspribehem děkuji, tyto alba už jsem skoukla, právě s toho nepoznám kde se dá třeba koupit to co se mi líbí..
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga Puntíkaté svatby jsou nádherné, na jedné jsem byla, i družičky měly puntíkaté šaty, sladěno bylo oznámení, dort i výzdoba. Pár inspiračních tabulí přikládám níže, ale na Googlu toho najdete opravdu hodně. Puntíkaté svatební oznámení Vám rádi vyrobíme (více napíšu do interní pošty), s dortem také nebude problém. Trochu více obíhání to bude s výzdobou, ale dnes už se dají puntíkaté doplňky jednoduše sehnat. Stuhy, látky, puntíkaté lepící pásky. A pokud ne, lze toho spoustu vyrobit. Doporučuji obhlédnout Fler, případně se na mě obraťte, nějaké tipy mám, ale záleží na tom, jaké barvy si představujete. Držím palce! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga Chce to trpělivě pomocí vhodných klíčových slov hledat na internetu :-) Pokud byste potřebovala s čímkoliv pomoct či navrhnout celý design svatby vč. všech tiskovin, dejte vědět. Každopádně přejeme fajn přípravy :-)!
Odpovědět
Nebo puntíkované kravaty AVANTGARD. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
zeptej se @krizecek
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga Dobrý den, v našem e-shopu najdete balíčky dekorací podle barvy i stylu. Pro nevěsty chystáme i balíčky na míru. Stačí nám tedy 1 fotka se vzorem, která se Vám líbí a vše potřebné Vám seženeme nebo vyrobíme. Ušetříte tak čas i peníze. Najdete nás v Profesionálech - Organizace svatby nebo na odkazu níže. Těšíme se na Vás! Michaela Pokorná, Svatba-stylově
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@svatbaspribehem Dobrý den, potřebovala bych poradit nevím jestli to tak děláte že vám napíšu a vy my tak poradíte budu dělat svatební tabuli a chci aby na stole byli lentilky ale nevím z jakou barvou to ještě sladit můžete mi nějak poradit.děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@zuza6 Dobrý den, napište prosím do IP a něco vymyslíme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@maaga Ahoj, můžu nabídnout běhoun na svatební tabuli :-) Pro více info klidně napiš do IP.
Odpovědět
@prostenika85 děkuji ale já už mám 8 měsíců po svatbě 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?