Průsvitné samolepky 1,5x1 cm s monogramem

Ahoj děvčata, potřebuji nechat udělat průsvitné menší samolepky s naším monogramem, nemáte některá zkušenost, kde by byli schopni takové samolepky natisknout ? Potřebuji rozměr tak cca 1,5x1 cm. Moc díky za tipy !
Odpovědět
Profilova fotka
Umíme vyřezat samolepky na plotru. Pokud se jedná o jednobarevný motiv. Ukázka vyřezané samolepky v příloze. Ale není vaše samolepka moc malinká ? Monogram nebude moc vidět.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl Dobrý večer, díky za nabídku, ale potřebuji i tisk. Vyriznout už bych si to zvládla. Velikost je v pořádku, potřebuji tuto prusvitnou samolepku použít jako štítek na čokoládky. :-)
Odpovědět
@serehe Dobrý večer, o kolik samolepek by se mělo jednat?
Odpovědět
@27lenas Dobrý večer, potřebuji cca 100 ks
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli si rozumíme. Vyřezávání je název technologie, která Vám samolepky z plochy vyřeže :-). Takže se to nevytiskne ale vyřezává speciálním strojem a vyjde to levněji než tisk. Samolepky byste dostala už vyříznuté jako samolepku na podkladním papíru. Viz obrázek , jenom místo brontosaura by tam byl váš monogram. Brontosaurus je samolepka, která je ze spodní strany lepící, z podkladního papíru monogram jen sloupnete a nalepíte na čokoládu. Prostě samolepky dostanete hotové v podobě tak jako je brontosaurus na obrázku. Momentálně možnost barvy černá a bílá.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl moc díky za důkladnější popis :-) Niméně, stále to není to, co bych potřebovala... nepotřebuji samolepku ani bílou ani černou či jinak barevnou, potřebuji aby podklad byl průsvitný a na pokladu jen černým písmem náš monogram.... Např. viz. etiketa na lahvích... jen potřebuji malé a jen černé písmo monogramu (bez vlnitého okraje).
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím že je to co potřebujete, jen si asi nerozumíme. Rozdíl proti tisku je v tom, že plotr Vám vyřízne text ze samolepící fólie přesně tak jak ho vidíte (tedy bez pozadí), buď z bílé nebo z černé fólie - od toho se odvíjí barva písma jak píšete. Když to vztáhnu k obrázku toho brontosaura - představte si místo brontosaura váš text položený na podkladu který chrání lepidlo a z vrchu je ochranná nanášecí fólie. Vy pak při nalepování odlepíte spodní vrstvu jako u normální nálepky, přilepíte na čokoládu a oddělíte vrchní nanášecí fólii (která vám drží písmena pohromadě) - výsledek bude vypadat přesně jako váš obrázek. Je to stejný princip jako když lepíte nálepku třeba na auto. Viz obrázek v příloze.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tak teď už je mi jasné, co máte na mysli :-D :-D :-D V jaké cenové relaci se toto pohybuje ?!
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl jak jste zmínil samolepky na auto, tak mi ten princip byl hned jasný 8-) Myslím, že co nabízíte by bylo docela fajn. Jste schopni vyrobit tak malý rozměr ? Monogram mám v pdf., což je prý OK pro další grafické využití..
Odpovědět
Profilova fotka
Jediná limita je velikost písmen, které prostě nejdou pod určité milimetry vyříznout a použít (je potřeba zvolit vhodný font pro řezání atd). Podrobnější informace zašlu interní poštou na .pdf se podíváme. Zkusili bychom prostě jednu nálepku vyříznout a uvidíme :-)
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl super ! Díky !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?