Prosím o tipy na výzdob v této barvě

Profilova fotka
Prosím o typ na polštářek pod prstýnky, vývazky a další výzdobu v této barvě... máte někdo doma, prosím? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
-ty bláho,tohle budete mít těžké,zajímavý odtín. Možná bych na svatbě experimentovala s barvou lila a bílou. Nějak netuším co je tohle za odstín.Uplně lila to není :-) ale moc hezké. http://www.svatebni-doplnky.cz/store/... http://www.svatebnizbozi.cz/tipy-pro-... -jinak nevím :-( moc nepřidávám do příspěvků ale tahle barvička mě dost zaujala.
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, že lila přímo to není.... proto se také ptám, je to hodně zvláštní barva....
Odpovědět
@nita1984 dobrý den, barvy z fotografií je nutné brát s rezervou - filová a modrá většinou dost zkreslují, nicméně tato barva je hit letošního roku RADIANT ORCHID. Pod tímto názvem také najdete inspiraci na googlu. Pro porovnání přidávám foto. :-)
Odpovědět
Asi bych neladila přímo odstín k odstínu. Tedy mně přijde takové zvláštní ladit své oblečení ke svatebním dekoracím... Spíš sladit ženicha třeba barvou kravaty, to je mnohem podstatnější.
Odpovědět
@delafleur Jo, fialová obecně má být hit, ale nabídka v obchodech tomu nějak neodpovídá :D
Odpovědět
@kacenkakaca neřekla bych, že nabídka obchodů v konkrétně fialové je malá, vzhledem k tomu, že se na předních příčkách oblíbenosti - byť v různých odstínech - drží již několik let. Jiné barvy jsou na to podstatně hůř. Spíš je to dáno tím, že některým obchodníkům stačí "základ", jelikož se mění právě intenzita odstínů a ne každá nevěsta požaduje právě ten, který je momentálně in. Tudíž se s většími zásobami všecho a ve všech odstínech fialové moc nepočítá. Všechny "aktuální trendy" navíc přichází ze zahraničí, kde mají také větší vliv, u nás jsou nevěsty většinou "konzervativnější" a vůči trendům trošku "imunní". Proto také většina inspirace pochází ze zahraničních webů a reálné ukázky z našich luhů a hájů chybí. Naštěstí se většinou podaří dekorace aj. sehnat, i když to dá víc práce a hledání. ;-)
Odpovědět
@delafleur Tak ono nejde jen o dekorace, ale celkově i o oblečení, obuv, látky a podobné věci. Mně zkrátka přijde, že je problém sehnat hezké věci ve fialové barvě, ať už v jakémkoli odstínu.
Odpovědět
A co sladit k tobe jen ženicha a zbytek výzdoby udělat nejaký neutrální, za mě bílo-zlatou, bílo stříbrnou, nebo jen bílou a barevnější jen květiny na stole, popř. ubrousky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ženicha mám doladěného kravatou, jinka tmavě šedý oblek s bílou košilí. Výzdoba a květiny jsou primárně bílé, do barvy chci vývazky a polštářek pod prstýnky + něco malá na garden party, nějaké ty organzy atd..
Odpovědět
Profilova fotka
Dělala jsem svatbu do této barvy, a dekorace v ní se shání dobře Zde je inspirace: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... http://www.beremese.cz/catalog/vendor... http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu nabídnout pěnové růže v tomto odstínu, průměr květu 5,5cm, 7cm nebo 8cm.
Odpovědět
nabízím tento nový polštářek pod snubní prstýnky ze saténu se saténovou stuhou s mašličkou dozdobenou štrasovým kovovým kolečkem, úchyt prstýnků na špendlíky s perleťovou hlavičkou nebo na konce stuhy za 200 Kč
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den @nita1984, podívejte se do našeho e-shopu - nabízíme levné svatební dekorace
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?