Prosím o názor - barva svatby

Chtěla bych slyšet názor ;-) Původně jsem chtěla oranžovou resp. oranžovo bílou svatbu viz http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-sad... a plus foto... Nyní se mi zalíbila kombinace i s hnědou viz http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Svatbu mám v září, tedy podzimovou.. Obřad v kostele a hostinu pak v takové jakoby obyč. jídelně - kulurním domě... Co myslíte, mohu doplňovat i s hnědou nebo raději ne? Jak se vám to jeví?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ja bych ji zjemnila, na me je to moc agresivní. Ale zářivka oranžová je na me celkove agresivní
Odpovědět
@kockakacka teď moc nechápu odpověď... četla jste, na co jsme se ptala? já oranžovou miluju, ale taky to s ní právě nechci přehánět...
Odpovědět
Profilova fotka
S tou hnědou je to podzimější. Oranžová samotná je hodně agresivní. Já bych kombinovala.
Odpovědět
My jsme tedy něco jako barvu svatby neměli, ale stoly byly tmavě hnědé bez ubrusu a na nich na střídačku tmavě červené a tmavší oranžové ubrousky, ostatní dekorace co podzim dal. Tady je ta oranžová ostrá, protože je na bílém ubrusu. Pokud nemůžete mít stoly bez ubrusu, zkusila bych ten tmavě hnědý obrus pro rozbití té oranžové.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, samozřejmě, ze jsem to četla. Ale podle ne oranžová bude agresivní vždycky. Ale s hnědou urcite lepsi... Jen bych udelala neutrální základ 50% a pak bych přidala 30% oranžovou a 20% jeste nějakou :)
Odpovědět
Já bych volila určitě i hnědou, k podzimu se skvěle hodí, samotná oranžová mi přijde trochu jako ze sjezdu ČSSD.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se neboj kombinovat. Je hezké smíchat více oranžových odstínů, hnědou, třeba i žlutou. Můžeš použít jako dekoraci okrasné dýně, lístečky... podzimní svatby jsou krásné!
Odpovědět
Já bych to taky dala dohromady s tou hnědou :-) Nebo možná s béžovou, protože jak hnědá, tak oranžová jsou hodně výrazné barvy, možná kdybys k tomu dala nějakou béžovou nebo nude, tak by to bylo jemnější. Ale z těchto dvou možností bych vzala kombinaci s hnědou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Víc hnědé, méně oranžové a místo bílé bych šla asi do nějaké smetanové/nude :)
Odpovědět
díky na názory... obávám se, že s barvou ubrusů nehnu, ta bude beztak bílá a že bych kupovala ubrusy, to fakt nehodlám... no, nějak to namyslím...
Odpovědět
Kombinovala bych a vybrala nějaké tlumenější odstíny, takhle jako na fotce to na mě působí staromódně, jako svatby, které měli kamarádi před 5-7 lety.
Odpovědět
@izzybickerstaff v té době jsem byla ještě napůl děcko a tak nějak je mi i jedno, co je a není v módě... osobně znám také úchvatné kombinace pro svatbu, ale prostě oranžová je moje srdcovka, tu barvu zbožňuju a jak jsem psala, není to v žádné restauraci, jen prostě v takové jídelně, takže asi tak...
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych do kombinace oranžová a tmavě hnědá šla (když se citlivě zkoumbinuje vypadá to moc hezky). A pokud jdou stoly hezké, dřevěné, hnědé, nebála bych se nedat podkladový bílý ubrus. Hezky působí i dekorace z ovoce. A nakonec jen poznatek o podzimních svatbách v září - my ji loni měli 18.9. Původně jsme plánovaly se svědkyní (pomáhala mi s výzdobou) použít podzimní listí, ale zjistila jsem, že září je ještě spíš babí léto než podzim :D
Odpovědět
@clear301 vždyť něříkám, že nemáš mít oranžovou svatbu, jen píšu názor, na který ses ostatně ptala. S hnědou to bude hezčí.
Odpovědět
@azrrael s tím počítám, že to bdue spíš tak babí léto :-D očekávám příjemných 22 stupňů a prostě ideální počasí :-D taková ta opravdová podzimní svatba to je až tak říjen, listopad, ale to už by mi asi byla zima ;-) ale taky jsem o 1.10.2016 přemýšlela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@clear301 Ta oranžová se mi tam líbí.. jen já třeba úplně nesnáším ty organzy natažené, nebo i nějak různě zakroucené na stole.. :-( místo toho bych tam nechala udělat několik podlouhlých květinových "zápichů", laděných do toho podzimu. Možná by se daly využít nějak i šišky.. :-D a máš to s hnědou.. Ale oranžová s hnědou by šla pěkně myslím.. Přidala jsem pár zajímavých foteček, třeba se ti něco bude líbit.. ;-) Hodně štěstí
Odpovědět
Přidala bych hnědou určitě. Oranžovou mám taky ráda. Napadlo mne využít třeba na stoly břečťan.
Odpovědět
Ta hnědá je dobrý nápad, bude to s ní elegantnější a k zářijové svatbě se to moc hodí :-)
Odpovědět
Mně se kombinace oranžové s hnědou a čistě bílou nelíbí. Přijde mi to nikoliv elegantní, ale takové zasmušilé a unavené. Když oranžová na čistě bílé, přijde mi pěkné a svěží nakombinovat víc odstínů oranžové, přidat klidně i jemně růžovou, moc hezky vypadá kombinace se světle šedou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja osobne oranzovou taky miluju.Myslim ,ze tady hodne zalezi ja prostorach...v kombinaci s h edou mi to prijde takove hutne ,myslim spis pro dost velky prostor.Spis bych zkusila kombinovat nejak odlehcene s tou smetanovou ,prirodni a pr.sedou,hnedou tak na nabytku ,pokud uz je a nejakych drevenych dekoracich...takze hodne malo.Hnedo oranzovych vyvazku bych se vyvarovala ...vetsina chlapu bude mit cerny ,nebo sedy oblek a bude to vypadat blbe. Je dobre mit na mysli ze v techto zarivych barvach vypadaji levne latky dost blbe .....to jen kdybys chtela mit organzu na stolech,je dobre hodne zvazit odstin a nejlip ho videt nazivo.My meli cervenou svatbu takze vim o cem mluvim ,taky to byl boj
Odpovědět
@vineta díky na názor, kombinace, které jsi uvedla jsou vážně překrásné, ale mám strach, že se to absolutně nehodí tam, kde to budeme mít my - přijde mi to tak elegantní, že se to spíš hodí do nějaké pěkné restaurace nebo prostě do hezčích prostorů, než máme my... ale ještě popřemýšlím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vyráběla jsem na podzim květinové dekorace i svatebku v oranžovo hnědé barvě, myslím si, že je to velmi originální kombinace v záplavě světlých odstínů, posuď sama :-)
Odpovědět
Záleží jaký odstín se zvolí - ta barva v úvodním příspěvku fakt nevypadá hezky a elegantně, ale spíš agresivně, také mi to evokuje spíš jídelnu, než prostor pro slavnostní oběd. Tahle oranžová je pro mě prostě komunistická (omlovouvám se, že se někoho dotknu) a volila bych spíš tu pastelovou meruňkovou barvu v kombinaci jako posílala @vineta, to vypadá moc pěkně. Každopádně co se barev týče, tak jsem oproti 98% asi dost mimo, protože mě se nelíbí fialová, oranžová, tyrkysová. Líbila se mi mint a zelená, ale po tom, co je tady každá druhá svatba v těchto barvách už taky ne :-/. Nikoho nekritizuju, ale ony fotky z pinterestu vypadají krásně, česká napodobenina vypadá kolikrát trošku jinak, většinou (neříkám že vždy) hůř, někdy až kýčovitě :-/
Odpovědět
@verkazaza ...pro podzimní svatbu perfektní!!! :-) :-) :-) Co myslíš, clear?
Odpovědět
@svatbajanaahonza Je to fakt každého názor, mně se třeba zase vůbec nelíbí ta pastelová meruňková, je taková mdlá..aspoň pro podzimní svatbu určitě... Udělej to, jak to cítíš, Clear.
Odpovědět
@pebbles skvělé, originální, podzimní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, jelikoz osobne oranzovou a podobne tony proste nemam rada, tak za me bohuzel ale pokud Tobe to vyhovuje, libi a jsi z toho nadsena, tak si to proste UDELEJ :-) na to prece nepotrebujes poradni sbor
Odpovědět
@pebbles vždyť ano, ať si to každý udělá podle svého :-) taky zaleží na prostorách... :-)
Odpovědět
@clear301 já bych místo hnědé šla do smetanové
Odpovědět
@mr_falko to sice nepotřebuju, ale díky těm, kteří jsou tak hodní a vložili i nějaké foto si to umím mnohém lépe představit... navíc já zrovna nemám nějak extra cítění pro toto, tak jsem se chtěla zeptat, to snad nevadí... všem díky za názor!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?