Proč jsou nejoblíbenější barvy fialová, růžová a zelená

Temer v kazdem albu najdu bud fialovou, ruzovou nebo zelenou? Zajimalo by me proc? Co je na tech barvach tak zvlastniho? Nekterá alba jsou jak přes kopirák. Nikomu jeho barvu nehanim, jen jsem zvedava jak jste si vybirali barvu svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
U mě to bylo jasné, za svobodna se to krylo s mým příjmením (takže taková forma rozloučení) a druhá byla moje oblíbená a ladí s první ;-)
Odpovědět
@vercaosmera No já na to taky koukám, že asi nejsem moc originální :-) Ale miluju šeřík, barvu, vůni, to nastupující léto... takže šeříková byla jasná. A to, že roste na zeleném stonku...? Proč vymýšlet jinou barevnou kombinaci, když jednu už vymyslela příroda ;-) Krom toho mi sedne :-D Nedovedu si představit, že mám kytici a líčení třeba v broskvové :-D Jaké barvy máš Ty?
Odpovědět
Profilova fotka
letošní trendy barev pro svatbu najdeš na http://www.extradeco.cz/pdf/Trendy_20...
Odpovědět
@zuziiik12 já mám královskou modrou a oranžovou. doplnková bílá
Odpovědět
@vercaosmera Tak tuhle kombinaci si nedovedu ani představit, ale rozhodně je originální :-) Tak ať Ti všechno klapne na jedničku ;-)
Odpovědět
Urcite sem hodim fotky. Doufam, ze to opravdu bude originalni. Chtela bych to tak. :-D Moc se tesim, jeste 26dni
Odpovědět
Profilova fotka
moje nejoblíbenější barva je fialová už odmalička a přidala se k ní pak ještě zelená, takže to mám v těchto barvách. Naopak u mě nenajdeš jedinou světle modrou věc, tak proč si dělat násilí? :-) jsme prostě holky.. ale je možné, že je to teď v česku IN a tak je plno fialových svateb. před pár lety to byla vínově červená :-)
Odpovědět
@vercaosmera My sme měli červenou,taky ty růžové a fialové moc nemusím
Odpovědět
Fialová, protože jsme se na ní shodli s přítelem. A budeme mít levandule a ty jsou fialové :-)
Odpovědět
Myslím, že to bude jednak tím, že ty barvy jsou tak trochu v kurzu a možná taky, že jak většina holek už od malička tíhne k růžové, tak si ji zvolí i na svatbu :-D Ale spíš to prostě bude jen proto, že se líbí, je oblíbená a všechno v růžové vypadá tak romanticky a sladkobolně ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak nějak to vyplynulo... rozhodně to nebyl cíl příprav. Přítel chtěl červenou a já modrou, ustoupila jsem s barvou abych mohla mít hudbu na můj nástup kterou chci. Pak jsem objednala lampiony a měli spíš takovou fuchsiovou barvu a podle té už se ladí všechno.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
taky máme zelenou - a byl to jeden ze dvou úkolů - vybrat barvu - který jsem nastávajícímu ohledně svatby svěřila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít svatbu sladěnou do bílo-bordo kombinace, byla to první barva, která nás s přítelem napadla
Odpovědět
Profilova fotka
Asi vypadají hezky, kontrastně... Já chtěla jen smetanovou, ale přítel tvrdil, že by ten stůl v této barvě nevynikl a měl pravdu. Tak máme temně fialovou. Dlouho jsme se rozhodovali a pak jsme viděli jednu svatbu a nevěsta měla kaly v tm.fialové a to rohodlo. Mě se líbí i fuchsiová, ale ta by mi asi neprošla.. :D
Odpovědět
Asi proto, že jsou to nejoblíbenější barvy nevěst. S nějakým "co je moderní" to asi má pramálo společného. Obecně neznám nikoho, kdo by se oblékal, líčil, česal apod. dle toho co je in a co radí návrháři apod. Stejně tomu bude i u svateb a barev... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 taky jsme měli bílo-bordó a všem se to moc líbilo, vřele doporučuju :-)
Odpovědět
My máme modro - červenou :-)
Odpovědět
Já zatím žádnou barvu nemám, neumím se moc rozhodnout - miluju měděno-rezavo-hnědou, ale zas shánět vše v téhle barvě nevím nevím, moc toho není, ale sluší mi i příteli, tak třeba nakonec opravdu bude. :-) Zelená není nějak extra moje barva, nicméně na svatbu se hodí výborně, působí svěže a docela se mi "zelené" svatby líbí. Moje barva je ale fialová, nosím ji už x let, líčím se do fialkové, líbí se mi ta barva, ale přítel je hodně snědý a k němu ta barva nejde. Třeba meruňková mě neoslovuje nebo rudá taky ne, přijde mi na svatbu hodně ostrá. Růžová je na mě přeslazená, modrá je studená, žlutou nemusím. :-D Uvidíme, máme hodně času ještě. :-)
Odpovědět
Naše svatba nebyla o barvách, ale o prostředí. Kytklu jsem chtěla tmavě modrou, protože jsem se vdávala v Krkonoších, které mají ve znaku modrý Hořec. Nemám moc ráda ten sladkobolný svatební kýč "za každou cenu" , ale pokud se vše udělá důmyslně a citlivě, pak může být i ta prodláklá falková či růžová překrásná...
Odpovědět
My jsme měli bordo + krémovou a vypadalo to prostě skvěle... navíc je to moje oblíbená barva tak bylo jasno a mělo to úspěch...
Odpovědět
Já na to taky už kolikrát koukala, všude růžová a fialová a jejich odstíny...ale každý máme svůj vkus. Já měla žlutou a žádné vybírání ani vymýšlení se nekonalo, bylo to kvůli slunečnicím, které jsem si vysnila už dááávno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přiznám, že už tu růžovou nemůžu ani vidět, taktéž fialovou (lila), když jsem chtěla svatbu v odstínu peprmint-čokoláda, nemohla jsem se dobrat doplňků, až jsme skončili u barev od ivory přes kapučínovou, čokoládovou a zlatou, ty byly ještě docela dostupné. Ale všude jsem se musela probírat hordami růžové a fialové, jinak se mi ty barvy i líbí, ale neumím si ani představit, co by mi na to řekl ženich :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Růžová je pokaždé a ta fialová asi též ale já si vybrala svatbu v barvě lila a vše už mám na to nakoupený :o) a ženich nenamítal nechal to na mě :)
Odpovědět
Profilova fotka
no my chceme zlato-champagne-bílou svatbu... nejdřív jsem taky chtěla růžovou, ale nakonec jsem se rozhodla pro tyhle barvy a příteli to vyhovovalo... jsou neobyčejné... růžovou nosím celkem často, ale tyhle barvy jsou slavnostní a tohle bude moment jiný než všední den, tak to chce jinou zvláštní barevnou kombinaci :-)
Odpovědět
@gonnellina Máme to úplně stejně, moje favoritka je fialová, dřív jsem si představovala i takovou svatbu, ale příteli to přijde moc sladké, tak jsme zvolili zlato-krémovo(champagne)-bílou a zatím jsem nadšená. Působí to elegantně a slavnostně, snad se bude líbit.
Odpovědět
Je fakt, že sehnat nějakou jinou barvu dá docela zabrat. My jsme měli jako hlavní oranžovou, pak zelenou (na zjemnění) a hnědou, protože svatba byla laděná do přírodna (takže i s tou zelenou to ladilo). Nejvíc odstínů teda v té zelené samozřejmě.. oranžová byl problém, no a ta hnědá, tak to vůbec... co nebylo přírodní barvy, tak to se sehnat nedalo.. naštěstí jsem teda sehnala aspoň hnědé ratanové koule a hnědou stuhu..
Odpovědět
Profilova fotka
No,já jsem už akčně nakoupila na svatbu fialovou a teď jsem začala přemýšlet o svatbě hnědé+(oranžová,nebo měděná). Ještě uvidím,na jakých šatech se domluvím se švadlenou,protože teď mám vybrané šaty s měděnou barvou(takovou tou vybledlou) a kdyžtak bych fialovou prodala a koupila hnědou :-)
Odpovědět
@vikirobi hnědou fakt doporučuju :-) dá se použít jak na ty přírodnější svatby, tak i elegantní (třeba se zlatou :-) ), akorát teda začít shánět včas, nebo začít vyrábět, protože s tou hnědou je to docela peklíčko. Jestli teda nebude pak hnědá in a nebude všude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my plánujeme motiv výzdoby bříza a tedy barvy hnědá(čokoládová), zelená, bílá. @hannnahs souhlasím, mám to podobné a něco kloudného se těžko shání..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?