Přísavky na výzdobu aut

Mám problém, včera jsem zkoušela vyrobit výzdobu na auta a florisrické přísavky o pr.8cm mi na autě drží chvíli a pak se mi pusti. Obávám se, že mi nevydrží ani těch 30 km na obřad. Jak ji máte upevněnou vy.?
Odpovědět
obyč přísavky z drogerie ...cca 5 cm v půměru? držely jak přilepené bez jedinného problému, vyleštila jsi kapotu do sucha?
Odpovědět
@alyss2 kapota byla cista a sucha jen nahrata od slunicka. Ale to by tomu nemělo vadit.pani se v obchode dusovala, že drží jak přibite a ted jsem na rozpacích. V jake drogerii je sezenu?
Odpovědět
@fizuz Jestli to třeba není tím, že jsou moc velké a kapota je kulatá, takže to přicucnutí nevydrží dlouho. Zkus menší přísavky a dej jich třeba i několik.
Odpovědět
Profilova fotka
@alyss2 taky se zeptám z jaké drogerie je máte ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte opravdu floristické? Mám je vyzkoušené a vydržely dokonce i v mrazu a větru. Prodáváme svatební dekorace a ještě nikdo si nestěžoval,že by se odlepily. Jen rady- navoskované místo na autě utřít suchým hadříkem a přísavky případně navlhčit. Testuju vždy tak,že přísavku i s dekorací přísaju na okno. Volila bych kombinaci více velikostí jako pojistku. Z mých zkušeností, naprosto na 100% vždy drží ty 3-centimetrové.
Odpovědět
@verixlenka ano, kupovala jsem je přímo ve speciálním obchodě s floristickým zbožím. Taky mě to překvapilo. Nemohlo mít na to vliv, že byla kapota rozehřátá od slunce. Vyzkouším ještě jedny menší, které také mám a uvidím.Děkuji za radu.
Odpovědět
@fizuz my měli 3 malé přísavky a drželo to jak blázen. Cestou z obřadu nás vzal náš řidič na pořádnou projížďku, když už jsme měli tu Teslu a vydrželo to i takovýhle "rodeo" :-D jinak paní z květinářství nám doporučovala auto očistit alkoholem - odmastí se tím ten povrch a fakt to drží
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?