Přírodní/vintage svatba

Profilova fotka
Ahoj všichni :-) plánuji přírodní/vintage svatbu. Můžete mi poslat nějaké typy jak na výzdobu, webové stránky ze kterých jste objednávali nebo fotky z vašich svateb na stejný styl? :-) Předem děkuji
Odpovědět
Řekla bych, že v tomto stylu jsou v poslední době všechny svatby, takže stačí mrknout tady do alb nevěst a na pinterest. Mrknout čas od času na bazárek, kde se dá koupit úplně všechno na výzdobu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to nemáte daleko do Brna, tak vás srdečně zveme do našeho kamenného obchůdku, kde nabízíme velké množství vintage dekorací. Vše zde můžete vidět na vlastní oči - slavobrány, jutové kapsičky, vázičky, plechovky, šipky, jutové běhouny a ubrusy.... Snažíme se zařazovat nové neotřelé prvky, kromě klasické juty nabízíme i různě barevnou a dekorovanou jutu. Vše sladíte - od svíček, přes vývazky až po ubrousky. Také s vámi prostřeme váš stůl, abyste si uměla představit, jak bude vaše svatební tabule vypadat. Některé věci prodáváme, některé půjčujeme. Pár fotografií od nás:
Odpovědět
Profilova fotka
Taky plánuji přírodní svatbu. Používám jutu (pytlovinu) a krajku, do toho kombinuji recyklovaný hnědý balicí papír, a světle žlutou a oranžovou. Jako hlavni květina bude slunečnice. Na stole bude bílý ubrus, uprostřed pytlovina s krajkou, jak je na fotce.
Odpovědět
Profilova fotka
@elistazie to je super,dekuju za fotky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem zas trošku tvořila.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A tady oznámení..😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?