Příběhy lásky - šablony

Ahoj, hrozně se mi líbí Příběhy lásky 😊 Několikrát jsem na ně narazila, ale když jsem poptavala jejich vytvoření, tak stály docela dost peněz 😞 Ráda bych si ho vytvořila sama. Nevíte, jestli existují nějaké šablony? Dekuji za každou radu
Odpovědět
Taky se s dovolením přidám :-D
Odpovědět
Jsem ve stejne situaci, videla jsem to u kolegy a dost me to nadchlo, ale nikde to v nabidce nemaji. Mozna si to budeme nechavat delat jako navrh na miru. Samovyrobu jsem zavrhla, zkousela jsem Canvu a tam nic, nektere siluety maji v editoru na vyhodnytisk.cz, takze tam by to teoreticky slo, ale nemeli vsechny ktere jsem chtela. Pripadne se da stahnout z netu a vlozit jako obrazek, ale nezvladla jsem se s tim patlat :-D pokud se v diskuzi prihlasi nekdo kdo to dela, budu taky rada :-)
Odpovědět
Já jsem právě našla slečnu, která to dělá, ale pohybovalo se to kolem 1 000,- (podle velikosti) a to mi přišlo docela dost, proto bych to ráda vyrobila :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky mám v plánu si něco podobného vyrobit sama. Když jsem zatím mrkla jen na google, tak tam hned několik podobných "šablon" siluet vyběhlo, takže budu čerpat tam ;-) Např nevěsta a ženich: https://www.google.com/search?rlz=1C1... Stačí dát v angličtině co hledáte... např. "bride and groom/girl/boy/baby silhouette a máte jich na výběr milion :)
Odpovědět
@eltinka Moc děkuji za inspiraci :) A v jakém programu to budete dělat? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominikaschneiderova upřímně mám zatím v plánu na to využít jen své ruce :-D Uvidím, jak to půjde zrealizovat, ale chtěla bych to udělat na dřevěnou desku a sama to takto pomalovat :-)
Odpovědět
Pokud se chcete pustit do vlastní výroby zejména v tištěné podobě na papír, tak ty siluety najdete na Pixabay.com. Stačí do vyhledávání napsat "couple" a nastavit si v záložce "Images"-"Vector graphic". S dětma pak zadejte vyhledávání "Family". Doporučuji to děla v Canvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já dělala sama, fotky jsem hledala po netu, jestli najdu šablonu můžu poslat, stačí pak jen otevřit v programu malování a dopsat datumy
Odpovědět
@93venda93 To by bylo super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominikaschneiderova Kouknu se po tom vecer, snad to najdu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
S trochou kreativity se originální, i když stylově jiné, figurky a scény dají vytvořit tady: lovebookonline.com Na ukázku posílám naše, ještě ze staré verze :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby někdo chtěl, můžete použít moje, samovýroba, stačí otevřít v programu malovaní a doplnit datum. Snad to někomu pomůže. ;-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Moc děkuju 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?