Potřebuju inspiraci pro fuchsiovou-malinovou svatbu

Profilova fotka
Holky potřebuju inspiraci ohledně fuchsiove-malinové barvy a kde popřípadně se podívat.Díky :-)
Odpovědět
pěkná volba ;-)
Odpovědět
Taky by se mi tato barva líbila, ale právě.....mám strach, že v této barvě bude těžké sehnat dekorace, boty, květiny atp. Taky by jsem brala nějakou inspiraci (jediné na co jsem se dívala bylo tady: http://images.google.com/search?site=...) a tipy, kde pořídit.....jinak se asi přikloníme k nejoblíbenější bílo - fialové.
Odpovědět
@danielama puvodne jsme chteli take fuchsiovou bala jsem se vsak toho, ze nesezenu dekorace ve stejnem odstinu. Tak jsme se nakonec rozhodli pro fialovou (viz me inz) a to bylo snad jeste horsi :-)
Odpovědět
@majda81 Ahoj! My jsme teď na svatbě měli kombinaci tmavě a světle růžové a myslím, že nemusíš mít vůbec strach, protože dekorací je všude spousta. Záleží jen na financích, kolik do toho budeš chtít investovat. Mě se nejhůř sháněli boty, které jsem si vysnila fuchsiové,ale nakonec jsem narazila na jeden interentový obchod v Americe a měla jsem i je. :-) Jediné, co se u nás nepovedlo byla barva kytek, která ve výsledku byla spíš do světle fialova a podle mých představ měla být taky fuchsiová.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj...V malinový a fuchsiový je spousta dekorací :-) Budeme mít tuhle barvičku a vůbec teda mi nedělalo problém něco sehnat... :-)
Odpovědět
@antara Ahoj, také máme svatbu v této barvě, můžeš mi prosím poradit ten internetový obchod, kde jsi sehnala botky? Nevím, zda mi stihnou ještě dorazit, termín máme už 5.7. a právě botky jsem ještě nesehnala. Zatím sháním v té fuchsiové barvě, pokud to nevyjde, budu muset koupit bílé na poslední chvíli... Díky moc za info :)
Odpovědět
@marlen009 Kupovala jsem je na www.endless.com (teď je to součást amerického Amazonu). Ty moje mě stály včetně poštovného něco kolem 55 dolarů (byly v nějaké lehké slevě) a od objednání jsem je měla doma za 10 dní. Dodací dobu bych si ale před objednáním radši ověřila. :-)
Odpovědět
@antara Moc díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marky8822 Ahoj tak pokud by jsi chtela pak po svatbe neco prodat dala by jsi mi vedet?Predem diky :-) Majda
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Prodávat budu po svatbě asi všechno, takže pokud se ti něco líbí, tak mi napiš do IP a domluvíme se :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?