Potahy na židličky, budete je dávat?

Je tu někdo kdo bude dávat potahy na židličky..já už zamlouvala potahy mám představu už jaké ale mašle nemám nevím zda je objednat take v salonu nebo si je udelat sama a vyjde me to levneji..ona by mi to pani v salonu musela sit ty masle na zidle..nema take v barve ruzove..a chtela jsem jen do pulky zidle vzadu tak to vyjde levneji nez pres celu zidlicku..tak by to musela sit..nebo kdyz bych to koupila bych to dala pres celou zidlicku ty masle..nemate nektera fotky
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 ahoj, my si taky půjčujeme potahy na židle a koupila jsem si organzu, ze které si stuhy nastříhám a ovážu je kolem židlí. koukni se tady v bazaru,třeba někdo prodává růžovou organzu,tak by tě to vyšlo levněji než kupovat novou.mně poradili v obchodě, že na jednu židli počítají 2,3m a to posauje univerzálně na každou židli. nebo si to změř, možná bude stačit i míň.
Odpovědět
Záleží jaké jsou v restauraci židle.Pokud už hodně pamatují, potahy to řeší.Já sama jsem ale vybírala tak, aby se mi židle v restauraci líbily, protože mě se prostě oblečené židle nelíbí, ale je to jen můj subjektivní vkus..
Odpovědět
Profilova fotka
u nás v restauraci dávají potahy automaticky,takže o starost míň :)
Odpovědět
Profilova fotka
nebudeme dávat. V restauraci chtějí za 1 potah s mašlí do barvy 95 Kč + DPH, přijde mi to jako vyhazování peněz, židle tam jsou docela hezké.
Odpovědět
děkuji za nazory nevěsty at už kladné pro mne nebo záporné čím víc názoru tím líp..tak já si restauraci bych nevybrala kvuli zidlam protoze me nezajimaji spis jake jsou zidle ale to ostatni jak tam vari a jake je tam prostredi..aj kdybych mela pekne zidle v restauraci tak me se zas naopak povlecene do potahu libi..vypada to slavnostejsi :-) pro takovou prilezitost to urcite ty penize obetuji..je to prece jen jednou za zivot..
Odpovědět
zmrz_lina: určite to je moc nas bude stat potah bud 30 nebo 40 kc a je pekny leskly..nektere jsou skarede jak platno to se mi nelibi..plus organza masle zvlast ta nevim kolik stoji za kolik to davaji v salonech ale to bych si chtela zkusit udelat sama jak pises ty IVANEP a jak budes strihat stuhu budes to nejak zapravovat aby se ti to netrepilo(kraje) toho se bojim..ale na jedno pouziti kdyby to vydzelo dobry..
Odpovědět
můžu poradit, měla jsem potahy půjčené a byla jsem nad míru spokojená. paní je poslala, já po svatbě poslala zpět a tabule vypadala luxusně za pár korun. Takže předávám info http://pujcovnapotahujansova.webnode....
Odpovědět
nikold: dekuji za radu..tak to je super cena teda..
Odpovědět
Profilova fotka
No my potahy dávat nebudeme a musím přiznat, že se mi tedy těžce nelíbí...prostě takové unifikované židle. Kdo kdy vymyslel, že dřevěná židle je hezčí, když se na ni naplácne kus prostěradla? Nejhorší jsou ty lesklé potahy. Samozřejmě chápu, že někde jsou židle fakt odporné, ale to bych snad radši řešila pronájmem jiných židlí..:-) My jsme potahy na obřad odmítli a také budeme židle pronajímat :-)
Odpovědět
tak to je vec nazoru barbora me se treba nelibi zidle hole..na svatbu na oslavu je to jine..a navic urcite s pronajmem zidli od jine restaurace prenaset sem jeste nevidela..navic kde by jsi mela svatbu nevim jak by se citily..kdyz by videly ze prenasis zidle odjinud..
Odpovědět
mam i kamosku co dela v jednomu salonu a nejvic nezbyt jdou prave leskle..tak zajimave to je jen na vkusu..vidim viz tve album ze nemam stejny vkus jak ty..
Odpovědět
ja potahy puvodne chtela, ale pak jsme to zavrhla - restaurace chtela 50 kc za potah, bylo nas 50 k obedu , takze 2500 Kc - ono to neni moc, ale kdyz by si to clovek u vseho, ze to moc neni, tak by to pak hrozne vyskace - a nakonec stejne byla cela svatba o zabave, o lidech, a jestli byli nebo nebyli potahy nikdo za chvili vedet nebude :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@havajka23 ahoj, ja jsem se extra na to ptala v tom obchodě,kde jsem je objednávala a paní mi řekla,že se to nijak netřepí a můžu to nastříhat normálníma nůžkama,takže doufám,že to tak je. organzy už mám teda doma,ale ještě jsem je nestříhala
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 jo a ještě dodávám,potahy si také půjčujeme z Prahy z obchodu svatební doplňky a platíme 40KC za jeden, což mi nepřijde moc, když si vezmu kolik stojí jen čistírna. Mně osobně to připadne také hezké a slavnostní a vhodné pro příležitost svatby. Ale je to věc vkusu každého, já osobně je také chci a není mi líto peněz,které zaplatím za jejich půjční :-)
Odpovědět
souhlasim s tebou ivanep..patri to taky jako doplnek svatebni tabule..zkrasli to a zjemni to ty potahy..masle krasne zvyrazni svatbu kdyz je to stejne jak do barvy svatby tak je to krasne..ja treba zas ty penize obetuji..i kdyz jak psala lenule123 jasne ono se to nezda moc 2500 ale nekde se usetrit musi..svatba je o penezich..jasne vsecko to jen skace co se tyce penez i ty drobnosti..
Odpovědět
V některých restauracích s jetými židlemi se potahy vyplatí, my naštěstí měli restauraci, kde by skrývat židle bylo spíš na škodu...
Odpovědět
tak nejsou az tak skarede jsou to spis jak ve skolni jidelne zidlicky coz se mi nelibi..jasne kdyz mas pekne zidle tak proc je zakryvat..
Odpovědět
my jsme měli potahy na židle i s mašlema jak na obřadu (na klasických židličkách) tak na hostině (na křesílkách) a moc se nám to líbilo i všem hostům - dodali to tomu takovou krásnou a slavnostní atmosféru, takže určitě doporučuju ;-). Na fotky můžete juknout do albíčka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My určitě budeme dávat potahy. Mě osobně to přijde slavnostnější a výzdoba má jiný rozměr. Budeme je půjčovat ve specializované půjčovně na netu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@ivanep Ahoj, muzu se zeptat jak jste to kdo resil s maslema na zidle?Potahy budeme mit pujcene, akorat kvulu sladeni barev resime mit vlastni masle. Pokud vim, tak se delaji z organzy?? Kdo jste si pripravovali masle sami, kolik je potreba na jednu zidli a jaky presne typ aby se netrepil a vypadalo to hezky? Dekuji moc za info
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita ahoj, já si mašle dělala sama, objednala jsem si organzu, prodavájí se různé šířky, vzala jsem tu užší a stříhala jsem 2,25m délků, z jedné organzy jsem měla 4 mašle
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?