Potahy na židle na svatbu, máte zkušenost?

Nemá někdo zkušenosti s potahy na židle na svatbu z této stránky? http://www.e-svatebni.eu/
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai Dobrý den, zkušenost s tímto webem nemám, ale jestli poptáváte potaky na židle, zkuste naše. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai ahoj, tyto potahy tu mám podle mě i @koordinacelucii a za mnohem lepší cenu :) http://www.beremese.cz/shops/pronajom...
Odpovědět
já mám právě strach, aby se ten potah nenatrhl, když bude napnutý!
Odpovědět
Budu je mit od koordinaceluci a jsou super.Osobne jsem si jeden potah pujcila a vyzkousela na zidli a parada.Nechtela jsem ty rozevlaty a tyhle jsou super.Mame dokonce zidle s trochu vetsim operadlem a parada.
Odpovědět
Ale teda je to na zidle bez podrucek.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Také mohu prodat potahy (i s kombinací barvy pro novomanžele). Jsou univerzální, přizpůsobí se každé židli i křeslu. Viz foto z mé svatby :) Magda
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den ,zapůjčujeme potahy za 30kč včetně organzové mašle,kterou si zvolíte sama,podle barvy Vaší svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaopava a jak je to s vrácením potahů? To je asi docela balík za poštovné, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Potahy buď předáte osobně Opava,Ostrava,Bruntál nebo poštou. Vracíte špinavé ,nevyžehlené.
Odpovědět
Profilova fotka
Půjčovné 28,- Kč 1 ks - rezervace: mail
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme potahy k půjčení v několika velikostech a barvách. V nabídce máme i mnoho druhů barev organzových mašlí :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Univerzální saténový potah na křeslo nebo židli. Velmi kvalitně ušitý. Satén je pevný a vhodný pro použití pro každou židli nebo křeslo. Rozměry potahu jsou cca 137 cm x 104 cm. Půjčovné 28,- Kč 1 ks - rezervace na mailu nebo tel.č.
Odpovědět
@michalusenka elastické potahy na židle můžu doporučit všema deseti....měli jsme je na svatbě a byly bomba...jsou o 100% lepší než ty saténové co všude vlají a motají se....měli jsme hodně dětí a tak jsem se bála, aby některé o ty saténové nezakoplo a jsem ráda, že jsem se rozhodla pro ty elastické.
Odpovědět
@simona007 mám je rezervovnaé už ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Saténové potahy mají výhody že tím zakryjete ošklivé židle a lépe je přizpůsobíte židli utažením uzlu na opěrátku. Elastické potahy vypadají pěkně jen na určitém druhu židlí a když máte velkou židli a hodně je napnete, hrozí roztržení (záleží samozřejmě na materiálu ale nic nevydrží věčně). Záleží také na interiéru a podle toho zvolte druh potahu. Elastické potahy se mi zdají být vhodné spíše do modernějších prostor, naopak třeba ty saténové jsou zase takové decentně elegantní. Každý má různé druhy potahů. My půjčujeme univerzální saténové potahy přes internet (včetně komplet servisu i dopravu zpět k nám) a zákazníci si je nemůžou vynachválit. Přikládám ukázku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, půjčujeme potahy na židle s mašlí za 35,- pokud je nad 60ks tak 33,-/ks mašle + potah. Samostatné saténové mašle u nás vyjdou na 10,-/ks a organzové 8,-/ks.Vše je možné i zaslat přes PPl a následně nechat po svatbě vyzvednout stejnou přepravní firmou. Realizujeme i svatební výzdobu od 600,- pro neomezený počet hostů. Podrobnější informace a fotogalerie s ceníkem najdete na našich stránkách. Hezký den.
Odpovědět
Jak se Vám líbí tyto povlaky na židle a stoly ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem se vdávala loni a potahy na židle jsme měli včetně mašlí, jelikož jsme neměli židle stejné, tak jsme to takto řešit museli. Dávejte si ale pozor na výběr. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI PANÍ EVU JANSOVOU. Nejdříve je sladká a ochotná, když touží po penězích, ale má a nejen má zkušenost není příjemná. Potahy mi slibovala a ve smlouvě bylo uvedeno, že dorazí 10.6.2015, bohužel přišli až 11.6.2015 ve čtyři hodiny odpoledne a to jsem ji na to několikrát upozorňovala, že musí dodržet datum, abychom stihli všechno připravit. Když přišly potahy, myslela jsem, že mě trefí šlak emoticon emoticon , nejen, že jsme to dělali 4hodiny, ale 4 z nich byly úplně nepoužitelné, roztrhané a styděla bych se je na židle dál, dalších asi 10 bylo silně zašpiněných a všechny do jednoho byly mokré jak hnůj a smrděly. Paní Jansové jsem psala reklamaci, několikrát jsem ji slušně upomínala v e-mailech a žádala minimálně vysvětlení či komepnzaci a neodpověděla mi ani na jeden e-mail, nezvedala telefony, neodpovídala na sms... Je mi z takového jednání na nic. Každá z nás se snaží mít svou svatbu nejkrásnější a nic nepodcenit, ale pak vás nemile překvapí takovéto jednání. Do dnešního dne nemám od paní Jansové žádnou zprávu a už vůbec ne peníze. Držím palce, ať se vám nic podobného nestane a užijte si krásně svatbu!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Milé nevěsty bohužel si dávejte pozor na firmu Slevosvatba.cz. Paní je ochotná a milá, ale potahy přišly roztrhané a některé špinavé. Takže za mě nedoporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@liana9 Slevosvatba alias Wedding Market... Bohužel mám s nimi také špatnou zkušenost - ne s potahy, ale s pronájmem čokofontány. Na začátku ochota, ale po zaplacení to nejsou schopni poslat. Svatbu máme tento týden v pátek, dnes je středa a já stále nevím, zda nám to vůbec pošlou. Několikrát jsem paní slušně a jasně vysvětlovala, že to potřebujeme poslat tak, aby nám to přišlo nejpozději ve středu, bohužel toho nebyla schopná. Podle prvotní informace z mailu to posílají týden před svatbou... Pak to pořád posouvali, a nakonec neposlali vůbec. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
je teoreticky možný vypůjčit někde takovéto potahy? https://www.kde-nakoupit.cz/zbozi/for... bez mašlí, volánků, prostě uplně jednoduchý čistý povlak po kterým se nebude šlapat, plést se a tak ...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, už slovo SLEVA, SLEVO, atd. je něco špatně. Půjčujeme potahy na židle v provedení satén nebo stretch, na přání vč. intalace, dopravy, atd. Nebo máme krásné svatební židle Chiavari, na které není třeba instalovat potah, even,dozdobit mašlí v barvě výzdoby akce. Více na webu kostolnik.cz. Kalkulaci připravujeme emailem.
Odpovědět
Profilova fotka
@irenahlava dobrý den, potahy také možno půjčit u nás, mrkněte na web ;-) přikládám foto od nevěst
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?