Potahy na židle ano nebo ne

Ahoj, furt přemýšlím jestli potahy na židle jo a nebo ne..Židle na hostině jsou takové ty starší široké,nevypadají zase nejhůř,ale nevim jestli je tam dát nebo ne.Mám období,kdy mi to přijde jako zbytečnost,pak zase , že je tam nutně musim mít :) .Jenže se bojim,aby nebyly potahy po pár minutách ošlapané,špinavé,jelikož budeme mít svatbu v únoru.Jakou máte s potahama na žídle zkušenost vy co jste se vdávaly v zimě na podzim?Nebo co si o tom myslíte?
Odpovědět
@sync A nemáš fotku? Mně se potahy nelíbí a většinou jsou nepraktické a nepohodlné. Ale záleží, jak moc hnusně vypadají a kde bude hostina. Protože pokud budete mít hostinu někde v myslivně nebo restauraci s přírodní výzdobou, tak tam se k tomu potahy taky nebudou hodit. Nejlepší by bylo, kdybys sem dala fotku a my už ti poradíme. ;)
Odpovědět
My jsme ted 8.11.2014 nemeli a nabizeli nam je - podivej se na fotky. Ja jsem totiz odpurce potahu, ne vsude se to hodi a pak je to az nevkusne, kdyz to tam nesedi.
Odpovědět
Profilova fotka
@sync Hezký den, co se špíny týče, tak samozřejmě záleží, jaké bude počasí, ale nijak extra bych se toho nebála. Myslím, že každý se, obzvlášť ve slavnostních botech, snaží vyhýbat blátu a vodě, pokud to je samozřejmě možné, tak si nemyslím, že by potahy měli být nějak extrémně špinavé. Alespoň jsem tedy nepozorovala, že by nám od zimních svateb potahy chodili více znečištěné, než od letních svateb. Samozřejmě to, zda nakonec potahy volit budete, či nikoliv, záleží jen na Vás. Pokud byste se nakonec rozhodla pro ANO, ráda bych Vám nabídla naše spandexové potahy na židle, navíc pro Vás za speciální zimní cenu a to 23 Kč / potah, nebo 28 Kč / potah + mašle (akce je na svatby pořádané do konce února 2015).
Odpovědět
Samozřejmě tu místnost ještě budeme ladit ,majitel bude malovat,jinaj je to tam hozený do dřeva
Odpovědět
a jak vidíte ty židle jsou fakt široký, pžes stoly máme bílé ubrusy a hnědou organzu,ale nevim co s těma židlema :-|
Odpovědět
Profilova fotka
sem sa ti biele poťahy hodiť nebudú. Využi potenciál tejto miestnosti a prisposob jej výzdobu. A buď rada, poťahy sú len zbytočný výdaj a zbytočná starosť :)
Odpovědět
@sync Ani já bych tam potahy nedávala. Až si lidé sednou, židle se zakryjí. Teď tu každý ladí do přírodního stylu a zrovna tahle místnost je k tomu jako stvořená. Masivní židle zakrývat bílým hadrem je zbytečné a ani by to nebylo hezké. My ladíme do zimních tónů a židle v místnosti jsou světlé dřevo s oranžovým polstrováním. Rozhodla jsem se, že je nechám jaké jsou a budu se soustředit na to, aby pozornost poutala jiná místa v místnosti (stůl, čelo tabule, stěny).
Odpovědět
@sync Já jsem si na židle vymyslela organzu s něvestiným závojem. Potahy se mi nelíbí a jelikož židle mají hezké, tak jsem to chtěla jen drobně sladit se stolem. Ta místnost mi přijde dost tmavá, ale uvidíte po malovaní, třeba by to ty potahy zesvětlily. :-)
Odpovědět
Taky bych zde dala pouze mašli a nechala to tak, potahy se sem moc nehodí! Hodťě to do přírodna! :)
Odpovědět
děkuju za rady
Odpovědět
určitě ne...do nobl hotelů a restaurací klidně, ale sem se nehodí...uvázala bych dozadu z levné hladké záclony z Ikei mašli a dost....
Odpovědět
Profilova fotka
Univerzální saténový potah na křeslo nebo židli. Velmi kvalitně ušitý. Satén je pevný a vhodný pro použití pro každou židli nebo křeslo. Rozměry potahu jsou cca 137 cm x 104 cm.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jakou barvou bude sál vymalovaný? Bílé potahy se sem podle této fotky opravdu moc nehodí, ale možností je více. Dá se krásně ladit dozlatova anebo například kombinace jemné krémové a hnědé organzy, kterou už máte vybranou, by byla v tomto prostředí podle mě perfektní :)
Odpovědět
@sync Měli jsme natahovací potahy od koordinaceluci a vypadaly nádherně! Navíc s nimi nebyla žádná práce, jen se natáhly na židle a seděli jak ulité a nikde neplandaly, takže si myslím, že se ani tolik nezašpiní, ale mám s nimi zkušenost v létě :-) Jen to svatební tabuli hodně rozzářilo a tak nějak doladilo, takže za mě ano. Eventuelně foto mám v albu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?