Potahy na židle ano nebo ne?

Ahoj holky, chtěla jsem mít na svatební hostině potahy na židle s mašlí viz foto. Kamarádka mě od nich ale odrazuje, že takového potahy po židlích strašně klouzají, špatně se na nich sedí a ještě k tomu se v na nich člověk strašně potí. V restauraci nám nabídli potahy z bavlněného saténu (cena jednoho 45 Kč). Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? díky za rady Terka
Odpovědět
foto se neuložilo tak posílám znova
Odpovědět
Tak jde o to, jestli ty zidle pod temi potahy vypadaji dobre. Pokud ano, tak bych zadne potahy nechtela, ale casto bohuzel ty potahy zakryvaji opotrebovane, okopane, odrene ci jinak poskozene zidle, takze v tom pripade bych k potahum svolila jako k mensimu zlu.
Odpovědět
nejsou škaredé.. ale.... prostě to nevypadá tak hezky, ale zase dávat 2,5 tis za potahy nevím jestli to není zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
Potahy se podle mě nehodí všude. Jsou místa, které přímo křičí potahy NE!!! Nejlepší je zkusit porovnat fotky z místa, kde budete mít hostinu, co je hezčí. Třeba k místu, kde chcii mít svatbu, tak se potahy nehodí. Ale zase u sestřenky na svatbě na jiném místě by to vypadalo bez potahů tak nějak chudě.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě potahy ano. :)
Odpovědět
Aha, tak to je docela dilemma. Priznam se, ze ty zidle na obrazcich se mi nelibi, ani kdyby byly zbrusu nove a neposkozene. Pripadaji mi jako zidle z putyky ctvrte cenove. Navic v kombinaci s tou oranzovou podlahou (predpokladam, ze fotky jsou z mista, kde budete mit hostinu) to vypada...no zkratka ne prilis slavnostne. Takze tady bych asi radila ty potahy, sice jich nejsem zastancem, ale vypadaji proste vic slavnostne......leda, ze byste meli nejakou ech prirodni svatbu, stoly ozdobene lesnim chvojim atd :-D , pak mozna, ale jinak bych rekla, ze ty potahy I na fotkach budou vypadat lip.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě néééé....záleží asi na tom, kde hostina bude probíhat....Mě se to strašně nelíbí, kór takové ty leské...ale to je můj problém :-) Na těch fotkách se mi líbí čisté židle jen s tou mašlí, to náhodou vypadá dobře ;-)
Odpovědět
@zanett ano fota jsou z místa kde bude svatba probíhat. Svatba bude laděná do béžové a bordó barvy podobně jako na prvním obrázku jen jsem chtěla aby se střídala béžová a bordó stuha ob židli... právě to přijde také slavnostnější. Na druhou stranu kvuli několika fotkám dávat 2,5 tis když to vlastně bude nepohodlné pro hosty.. prostě si s tím nevím rady... ale to že židle vypadají jako ze 4. cenové to je u můj názor. Jsou to staré židlé, které majitel nově natřel a používá je dále. Bohužel ani nátěr z nich neudělal krásné ozdoby místa.... :(
Odpovědět
@terrrykkk A nemate moznost si vyzkouset, jake to je na te povlecene zidli sedet? Asi bych se domluvila s provoznim, jestli by mi nemohl povlect jednu zidli, ze bych se do ni usadila a alespon zhruba zjistila, jestli je to tak nepohodlne, jak se rika. Protoze sedet na te tvrde hospodske zidli bez potahu asi taky nebude o nic moc lepsi, nehlede na esteticky zazitek.Tmave hnede zidle s oranzovou podlahou a bezovou/ bordo barvou svatby, do bude docela divocina.
Odpovědět
Mně se ty potahy taky nelíbí... V restauraci, kde máme svatbu my, za to chtějí 60kč za potah a 25kč za mašli. Na těch tvých fotkách je varianta bez potahu úplně v pohodě, být tebou bych je nedávala. U nás je to horší, to jsou ty věci, kterých si člověk nevšimne, než se nevrhne do plánování - a teď mě tam ty židle štvou.. :-|
Odpovědět
Ja bych potahy nedavala, ale ty zidle mi taky neprijdou tvarove idealni. Na sve svatb3 jsem potahy take nemela, ale mela jsem uplne jiny styl a i o dost jine zidle.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se v tomto případě líbí víc s potahy, ale záleží na tom, jaké ty potahy jsou. Na první fotce to vypadá, že to nejsou takové ty úplně obyčejné saténové "hadry", které opravdu kloužou, nedrží pořádně, každý po nich šlape a prostě spíš překážejí. Tyto vypadají, že jsou normálně ušité podle tvaru židle a klouzat by nemusely, ale chtělo by to vyzkoušet. My jsme měli ještě jiné, napínací a byly nejlepší (a dokonce nejlevnější), ale nevím, jestli by šly natáhnout na tyto židle. Foto mám kdyžtak v albu. Každopádně tyto židle opravdu nic moc a pro mě osobně je snad nejhorší varianta dát jen tu mašli, to už snad radši nic. Ale někomu se to zase líbit může.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Asi se mi víc líbí varianta s potahama...
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, mne ty potahy prijdou jak prosteradlo. :-D
Odpovědět
No pokud bych se měla rozhodnout, tak i když se mi v tomto případě líbí více židle s potahy, tak bych těch 2,5 tisíce za ně nedala a raději bych je oželela. Však až zas taková hrůza bez nich to není. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella nase misto melo zidle naprosto katastrofalni, tak jsme si zaridili svoje :-)
Odpovědět
@lucineni no, tyjo, při tom kolik nás tam hostina stoji mě představa shánění 30 židlí děsí.. :-D kde jste je sehnali?
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella my meli 20 zidli po cca $7, nezijem v CR :-) v porovnani kolik bysme dali za hnusny potahy to nebyla o moc vetsi investice :-D
Odpovědět
@lucineni Já jsem úplně přehlédla nick, promiň. No Vaše skvostná svatba snad ani kupování židlí nepotřebovala - nic hezčího jsem tady ještě neviděla...♡
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella haha no je tu spousta jeste hezcich ale dekuji :-) kdybys videla ty zidle, do komunisticky putyky by mozna byly dobry :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem se vdávala loni a potahy na židle jsme měli včetně mašlí, jelikož jsme neměli židle stejné, tak jsme to takto řešit museli. Dávejte si ale pozor na výběr. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI PANÍ EVU JANSOVOU. Nejdříve je sladká a ochotná, když touží po penězích, ale má a nejen má zkušenost není příjemná. Potahy mi slibovala a ve smlouvě bylo uvedeno, že dorazí 10.6.2015, bohužel přišli až 11.6.2015 ve čtyři hodiny odpoledne a to jsem ji na to několikrát upozorňovala, že musí dodržet datum, abychom stihli všechno připravit. Když přišly potahy, myslela jsem, že mě trefí šlak ]-( ]-( , nejen, že jsme to dělali 4hodiny, ale 4 z nich byly úplně nepoužitelné, roztrhané a styděla bych se je na židle dál, dalších asi 10 bylo silně zašpiněných a všechny do jednoho byly mokré jak hnůj a smrděly. Paní Jansové jsem psala reklamaci, několikrát jsem ji slušně upomínala v e-mailech a žádala minimálně vysvětlení či komepnzaci a neodpověděla mi ani na jeden e-mail, nezvedala telefony, neodpovídala na sms... Je mi z takového jednání na nic. Každá z nás se snaží mít svou svatbu nejkrásnější a nic nepodcenit, ale pak vás nemile překvapí takovéto jednání. Do dnešního dne nemám od paní Jansové žádnou zprávu a už vůbec ne peníze. Držím palce, ať se vám nic podobného nestane a užijte si krásně svatbu!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Za me bez potahu. Masle super a doplnila bych podsedak v barve svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?