Potahy na židle:)

Ahoj, prosím vás, nevíte někdo, kde se dají sehnat levné potahy na židle bílé barvy? Přijde mi naprosto šílený platit 150kč za jeden potah!! :-S Nebo půjčovnu za dobrý peníz.Děkuju
Odpovědět
http://www.svatebni-potahy.cz/pujcovn...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naše spandexové potahy na židle. Aplikace je úplně jednoduchá, žádné šněrování, jen natáhnete a je to. Potahy jsou pružné, takže se skvěle přizpůsobí židli. Máme navíc nyní akci potah za 29 Kč / ks, nebo potah + organzová mašle za 35 Kč / ks. Zaslání po celé ČR PPLkem několik dnů před svatbou, ať máte čas výzdobu nachystat.
Odpovědět
Dobrý den, mohu zapůjčit bílé saténové potahy, max. 100 ks, čisté, voňavé, zatím jen 1x použité! Pošlu PPL, 35kč /ks +poštovné, vratná kauce předem. Zatím jsou na celé léto volné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tady můžete vybírat z potahů různých druhu. Máme potahy od 25 Kč, mrkněte. http://www.slevosvatba.cz/58
Odpovědět
Nabízíme prodej saténových potahů - bílých i barevných. Při větším množství slevy. Zasíláme po celé republice zdarma. Podívejte se na naše stránky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, mám vážný zájem o spandexové bílé potahy natahovací s mašlí číslo 10 ( světle modrá ) za 35,-Kč. Zjistila jsem že žídle na svatbu budou v červené čalouněné látce a já mám modrou svatbu. Je nás sice jen 15 lidí,ale i tak to chci mít pěkné. Je možné se s váma domluvit ,že by to bylo ještě tento týden ? Máme svatbu 1.7. ( sobota ) a já jsem zoufalá a nešťastná. Děkuji Hošová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, potahy satén nebo stretch u nás, osobně nebo zasíláme, kostolnik.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?