Poradíte, jak vybrat téma svatby?

Profilova fotka
Ahojte, stále si lámu havu s tématem svatby. Teď je to dost moderní, že si lidé vyberou téma a barvy svatby a vše doladí. Jen jsem si uvědomil,a že nás s přítelem pojí především sport. Oba dva jsme tělocvikáři a učitelé:), ale jak to doladit na svatbu?.. Použít švihadla, činky? míče a barevně ladit? jsme mladí a střelení,ale tohlen není to moc??:)Díky za názor
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@kilbyna Já si vždycky říkám, že svatbu si má každý udělat podle svých představ a aby se to líbilo hlavně jemu... Je to Váš den!Podle mého názoru se v tomhle směru meze nekladou ;-) Bude to fajn 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna já bych se tomu určitě nebránila, navíc to můžou být supr fotky. My máme třeba téma auto - itálie. Italské barvy s automobilovými prvky.
Odpovědět
Profilova fotka
:) máte pravdu, je to náš den takže jste mi dodaly sílu a nějak to zkusím dotáhnout do konce:)...Téma itálie je taky hezká, kort jestli k ní máte vztah? a co dáváte na stůl? vždycky se dávají dárečky s poděkováním, ť mandličky nebo jiné ozdůbky. Co budete volit?
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna Originální a tématické svatby jsou fajn, obzvlášť pokud téma skutečně vystihuje snoubence a není to jen "téma pro téma" :-) Sport se dá ztvárnit pěkně, určitě bychom se toho nebáli. Budeme držet palce při přípravách a kdybyste potřebovali s něčím poradit, dejte vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za informace a odkaz... pročtu a prohlédnu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna my nebudeme tyhle kraviny dávat :-D ale máme takové autíčkové přívěsky. Maličká drobnost. Já celkem dost rádoby zvyků bojkotuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna P.S. Naše vlastní svatba měla letecké téma, jako výslužky jsme dávali klasické koláčky + perníčky ve tvaru letadla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přemýšlím že výslužky nechám klasické ,ale jmenovky na stůl bych přivázala na píšťalku a zezadu napsala krátké poděkování:). Svatebčani si ji mohou odnést domů a dát jako přívěšek na klíče nebo nevím:)..také jsem na tom se zvykama bídně:),ale něco asi budu muset dotvořit:)...takže podobné nápady:) ro mě těší:)...Díky, už jsem na tom teď lépe...chytala mě panika:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna mame k italii doma jeden velky, nenazrany plechovy vztah :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Když sportovci, tak klidně i trenýrky a tepláky. Má to však podmínku. Musí tak být oblečena většina svatebních hostů. Zjišťovala jsem si to. Říká se tomu tématická svatba. A v té většině je problém. Starší generace za to svatebčany odstřelí , protože pro tyhle novinky nemají pochopení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna píšťalky je super nápad, ale bacha jestli plánujete pozvat bláznivé lidi, mohlo by se to zvrtnout :-D. Já si pamatuju jeden tábor, kde si všechny děti nakoupili píšťalky a hodně rychle jim byly zabaveny :-D. Jinak sportovní svatba je super nápad, místo balónku navěšené fotbalové a basketbalové míče a teniskáky ....
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna ještě mě napadlo, že budete mít i super fotky ze svatby. Představa nevěsty s boxovacíma rukavicema na rukách, nebo jak ujíždíš ženichovi na kole :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@alonia paráda...díky za onfo....:) každá rede se hodí...:) těch píšťalek se bojím taky,ale nevadí..kdyžtak to nějak zabavíme a vrátime po rautu:),ale přemýšlím, jak s tím stole..chci to nějak doladit ale nepřepísknout, takže svatební stůl nazodbím tak decentně do sporotvna občas nějaká činka na stole, a v míse s ozodbama přidané tenisáky a tak:) vázy obmotané švihaldi:),ale na rautu:) to rozjedem:).... Díky za nápad s rukavicemi:)..a co vy? jaká je tvoje svatba?? už naplánováno??:)
Odpovědět
Profilova fotka
@dada90 My místo asi ne zvládneme doladit...máme k dispozici raodinný malý penzion a tam se nám sporotviště asi nevejdou:)ale nějak domyslíme, je tam zahrada, tak možná dodáme branky, nebo koše na basket:) A jak jsi zdobila svatební stůl? Viš nějak to doladit do barev ať to není přeplácané?
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_v No právě, takže to asi až takhle nepřeženem, chci být taky jednou za princeznu, když jsem v tepplákách pořár:) takže dress code nebude tématockej:)ale zbytek asi jo:)...výzdoba, přáníčka. jmenovky..to asi doladíme:)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_v @kilbyna Kdyby byli svatebčané (byť jen na chvilku) ve sportovním, tak to bude asi legrace, ale určitě to není podmínka tématické svatby, nebojte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu laděnou do modrých barev a bude fotbalová, takže na hřišti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna ještě by se mohly hodit ty maličké míčky z hračkářství, jak mají vzory fotbalového nebo basketbalového míče :-) by nemuselo na stole také vypadat nejhůře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za nápady:) a cenné rady:) máme mít zeleno bílou a lila fialovou svatbu:)...přidala jsem fialovou, protože zelená jsamotná je decentní chci tam trochu barev...takže budu muset vybírat i pdle barev:)....ale fotbalový by se hodil, přítel je fotbalista a v tom bílá je:)... nebo golfové míčky a tak:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna no mě přítel tvrdí, že si mě nemůže vzít, protože bych ztratila svůj smysl života :-D Že už bych neměla o čem snít a co si plánovat a nad čím slintat a drkat do něj se slovy je koukej, to taky budeme mít v momentě kdy najdu nějakou super fotku :-D. Mě prostě jenom svatby baví a mám tu výhodu, že se ještě nemusím rozhodnout co z toho všeho, co se mi líbí nakonec zrealizuji. Ale v jedné věci už mám jasno, šaty chci úplně přesně z filmu How to Lose a Guy In 10 Days, které měla na sobě Kate Hudson. A teď k tvé výzdobě, myslím si, že by nebyly špatné skleněné vázy naplněné tenisákama, pinpongovejma a golfovejma míčkama. A na místo organzy bych doprostřed stolu navlnila švihadla. A zkusila bych se domluvit s nějakou šikovnou květinářkou, aby ti třeba aranžmá udělala do rozříznutých míčů. Omlouvám se, jestli se vnucuju, mě se jen strašně moc zalíbilo tvé téma a fantazije pracuje na plné obrátky a už to úplně vidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@alonia Já strašně děkuji za radu:) myslím že máme podobné představy a nápady:)...Budu informovat a ukazovat jak to probíhá a jak jsem na tom:). :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kilbyna jasně, jsem moc zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no k dekoracím se dají použít i gymnastické kruhy nebo obruče, či jak se to správně jmenuje :- ) takové ty obyč s hračkářství, stačí při ladění do nějaké barvy jen něčím omotat nebo i kužely, pokud si je máte kde vypujčit a u těch švihadel mě napadlo, že pokud budou jako běhouny na stoly, tak by se daly i nějak efektne proplétat PS. i dort se dá nazdobit jako míče, kopačák se dělá docela často k narozeninám
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to není moc! Já bych se nebál odvázat. Ze své zkušenosti vím, že málo co se dá na svatbě přepísknout, protože jsou všichni ten den hrozně tolerantní. Já jsem se bál, že moji kamarádi, kteří si vždy a všude připraví něco hodně střeleného, způsobíme nějaké faux pas, že to moji rodičové špatně ponesou atd. nakonec v půl pátý ráno s nimi můj otec (53 let) skákal z trampolíny do bazénu a svítil k tomu autem, které zastavil na anglickém trávníčku, kde nás oddávali :-D Takže já jsem pro činky, kruhy, apod. A vůbec bych se nebál pojmout večerní párty ve stylu sportotéky. Á propó, k umocnění všeho toho, máme v záloze pár sportovně laděných figurek.
Odpovědět
Svatební téma: myslivost. Můj je zapálený myslivec, máme doma lovecké psy, máme rádi přírodu, hory, a to nás i spojuje. Prosím nějaké nápady, rady, tipy? Barva hostiny nebude zelená, ale červená s prvky zelené, at tam máme každý svou barvu, nechci dělat svatbu jen "pro hosty" ale at je to i o nás...nějaké nápady holky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozalije Dobré poledne, myslivost je rozhodně originální téma! Červená a zelená barva k tomu sedí, uvažovali bychom nejspíš o přírodních motivech a dekoracích (dřevo, větvičky, šišky, zvířata apod. ). Pár fotek ze zahraničí pro inspiraci přikládáme níže, míru vkusu necháme na vašem posouzení :-)
Odpovědět
Zdravím! Skvělá inspirace, hodně se mi líbí ty patrony se jmenovkami, originální! Já sem taky přemýšlela nad uřezaným kolečkem větvě z břízy a tam nalepit jmenovku (bříza má bílou kůru-to se hodí) ale ty patrony mě dostaly! Super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozalije Když pohledáte na internetu, tak určitě najdete ještě další věci :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtěli bychom udělat svatbu do stylu Italské mafie...Máte někdo něco podobného? Potřebovala bych inspiraci
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?