Pivní sety - jak prostřít a vyzdobit? - fotografie prosím

Ahoj holky, prosím, mohli byste mně inspirovat a ukázat, jak jste měli na svatební hostinu prostřené pivní sety? Jsou dost úzké a méně pohodlné, bohužel je to pro nás nevyhnutelné... Předem děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, inspiraci najdete v našich referencích ( je třeba trochu se tím probrat ). Jinak na pivní sety půjčujeme potahy, rautové sukně, ale i samotné pivní sety. Reference: http://www.kostolnik.cz/inventar
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít také pivní sety.. je to trochu nepohodlnější, ale neviděla bych v tom velký problém.. já je plánuji zdobit jako velké stoly.. jutový ubrus, zavařovačky na svíčky a kytičky :-) doufám, že to bude vypadat hezky :-)
Odpovědět
Neporadim s vyzdobou, ale s pohodlim. Existuji i lavice s operadly, tak se poptejte, protoze byt celou dobu na svatbe a sedět na lavicce bez operadla je utrpeni. Dala bych na stul jen jutu nebo platno a max jednu skleeniic na kytky/svíčku. Stoly jsou uzke, aby se tam veslo jidlo a piti. A na lavice nachystat podušky nebo deky, aby netlačily.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, posílám fotky výzdoby naší nevěsty, která si od nás půjčila kompletní potahy na pivní sety a byla nadšená :) Máme k dispozici tři různé šířky potahů na pivní stoly a samozřejmě velké množství potahů na lavice. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?