Papírový ubrus

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, máte zkušenosti z papirovym ubrusem??? Jak vypadá? Je pěkný a nebo si mám připlatit a buť koupit nebo pujčit látkový?? Děkuji za názory:)
Odpovědět
ahoj, asi záleží na tom kam ho chceš dát. Pokud budeš mít stoly venku a vše v takovém free duchu, popř. lavice, nechala bych bez ubrusu. Pokud to chceš honosnější a budeš mít party stan, načančané židle a vše okolo tak rozhodně látkové.
Odpovědět
Rozhodně papírový nedoporučuji. Stačí nějak špatně zavadit o něj a roztrhne se, nebo když se na něj něco vylije tak se rozmočí. Radši si připlať.
Odpovědět
Profilova fotka
My také přemýšlíme o papírových, ale až na večerní raut (máme ho jinde než oběd), takže si myslím, že to i tak bude pěkné :) hlavně se pak jen vezmou a vyhodí, což je plus... :-)
Odpovědět
@zanetinkamaresova Pokud papírový,tak si trochu připlat a kup duni papírové ubrusy.Ty působí jako látkové i dost vydrží http://www.duni.cz/ koupíš je třeba zde http://www.petrfiala.cz/duni-banketov... Nebo kup prostěradla v Jysku http://jysk.cz/loznice/prosteradla/kl...
Odpovědět
Papírový ubrus (tedy aspoň ten náš) vydrží i rozlití vody (hned se nerozmočí, něco to vydrží). Ale opravdu záleží kde ho chcete použít. Pokud budete mít svatbu v duchu "garden party", tak bych klidně volila papírové ubrusy a třeba i plastové nádobí 8-). Pokud by se jednalo o klasickou svatbu, tak bych volila pololátkové nebo rovnou látkové ubrusy :-) Papírové ubrusy, plastové nádobí i nějaké pololátkové ubrusy najdete i u nás v nabídce 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja papirovy doporucuji. Meli jsme s damaskovym vzorem a byl nadherny. Pevny. Netrhal se. Na prvni pohled vypadal jak latkovy. Muzete se podivat do meho alba. Navic kdyz se na nem neco vyleje nebo jinak uspini je vak to uplne fuk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za názory:) moc dobrý nápad z těmi prosteradly
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?