Papírové ubrusy na svatbě - zkušenosti

Ahoj holky, chtěla jsem se zepata, jestli jste měli na svatbě papírové ubrusy? Svatební výzdobu si zařizujeme sami v kulturním domě. Mně by nevadily papírové ubrusy, ale nelíbí se mi ty se vzorem. Máte zkušenost, zda se dejí sehnat bez vzoru za pěknou cenu? Děkuji. :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
papírové ne. Jako chápu, že kulturák není kdovíjaký zázrak sám o sobě, ale papírovými ubrusy to jen dorazíte. To radši holé stoly, pokud aspoň trochu vypadají.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps když se podíváš ke mě do fotoalba tak já jsem měla ubrusy z netkané textilie. Mě se to líbilo a nikdo nepoznal že jsou to jednorázovky. Ale teda na druhou stranu musím říct, že to také mohlo být tím že byly tavě modré..bílé jsem také viděla a vypadaly příšerně.
Odpovědět
Profilova fotka
@chihiro měla jsi to nádherné 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo, rozhodujete se na základě ceny nebo proč chcete volit papírové ubrusy? Třeba že na kulturák to stačí? Za sebe bych Vám určitě doporučila zvolit klasické látkové ubrusy, dá se ušetřit na jiných věcech, ale slušné stolování na tak zásadní životní události je základ a nemyslím to nijak zle, věřte mi :) Zažila jsem více akcí, takže můžu porovnat, klidně pak zvolte minimalistickou výzdobu, která Vám výdaje na ubrusy vyrovná...
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes už se dělají papírové, které nejdou od pohledu rozeznat. Také jsem se toho bála, ale měla je kamarádka a nebyl tam rozdíl. Jediný problém je, že jsou na nich vidět fleky od vody, takže se na ně musí veleopatrně skládat např. květinová výzdoba. Cenově nevím, kupovala v nějakém velkoobchodě, byly bez vzoru, ale věřím, že byly dražší, protože to byl takový "látkový" papír - jako u lepších ubrousků. Levnou možností je se podívat po babičkách po starých klasických bílých prostěradlech - popř. je mají v různých institucích (školky/věznice) - a třeba by jste přes známé vypůjčila. Nebo secondhandy, kde alespoň u nás, prodávají záclony a prostěradla za pár korun.
Odpovědět
Profilova fotka
@katarina_30_3 Děkuji :-)
Odpovědět
@barbora2019 Kulturák je hezky opravený, tak to je ok, akorát tam nemají ubrusy na půjčení.. a my budeme mít na oběd kolem 110 lidí.. Což jsem počítala 28-30 stolů + stoly na rauty a pod. @chihiro Máš to moc pěkné :-) :-) To vážněnejde poznat. @dennyna Spíš se takto rozhoduji, protože nevím, kde sehnat tolik stejných látkových ubrusů. Jak jsem už psala,my teď máme právě moc pěkně zrekonstruovaný kulturní dům.. :-) (Tím, že jsem psal, že to máme v kulturáku jsem chtěla dát spíš najevo, že tam nemají ubrusy jako třeba v restauracích a běžně se na akce dávají papírové). Ano, také chci pěkné stolování, to s vámi souhlasím. ;-) Finance samozřejmě také hrajou určitou roli, kupovat tolik ubrusů bych nechtěla.. Spíš přemýšlím nad půjčením. @niky555 Děkuji :-) ...mě se hlavně nelíbí ty se čtvercovými vzory. A příjde mi, že jiné papírové téměř neprodávají.
Odpovědět
@veronikaps Nešlo by půjčit klasické látkové z nějaké restaurace, domova důchodců, školní jídelny, farního centra,....? Pokud jste místní, určitě to půjde přes známé či kamarády někde domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps děkuji, kdyžtak mrkni na mojeparty.cz tam jsem kupovala ty ubrusy, byly ve velkých rolích po 5m :)
Odpovědět
@veronikaps A hostinu organizuje a nebo chystá kdo? Cateringová firma co nám dělala raut měla v nabídce i ubrusy jak klasické na stoly i ty "sukně" na rautové stoly, nádobí a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáš fotky kulturáku? jen tak pro zajímavost :) A tím spíš, pokud je hezký, tak bych se vyhla papíru, to je fakt takové buranské =( a přesně, poptala bych u cateringu, ti by přeci měli mít ubrusy :)
Odpovědět
@veronikaps Taky jsme měli hostinu na kulturáku. Byly tam bílé ubrusy, ale každý pátý byl trošku jiný (kytičky, káro, atd...). Taky sem přemýšlela na papírovými, potom že koupím. Nakonec jsem ubrusy půjčila a k tomu rovnou i potahy na židle. Nejlepší co jsem mohla udělat... Cena za 1 ubrus: 50Kč -140x170cm a 75Kč - 140x280cm. Měla jsem půjčené oba rozměry, na tabuli ty velké a malé na vedlejší stoly (dort, alko, nealko, muzikanti) . Mrkni ke mě do alba :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@iveete Děkuji Ivete za tipy, zkusím se optat. :-) :-) @lekulina Hostinu organizuje a chystá moc šikovná paní od nás z vesnice, létavaří ve školce. Takže catering nemáme. @barbora2019 Baru, fotky nemám, zkusím doheldatna internetu akdyžtak poslat. :-) Před rokem byla dokončena rekonstrukce. @simciiik Děkuji, mrkla jsem. Měli jste to pěkné ;-) No asi to taky vidím na to půjčení. A jak jste topak měli s vracením? Všechno jste doma prali a žehlili?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps Veru ubrusy se dají určitě zapůjčit. Myslím, že to bude pro Vás v tomto případě ta nejlepší varianta. Níže je odkaz také na naše stránky ;)
Odpovědět
@veronikaps Nene, žádné praní. V pondělí jsme je zabalili a poslali zpět. A to byly polité od kávy, vína, jäggra, prasklého svítícho náramku... Čekala jsem, že budeme platit nějakou pokutu a nic, asi se vše dalo vyprat. Jediné co jsem udělala, tak jsem mokré nechala přes noc ushnout a potom hodně ušpiněné zabalila do pytle a potom do krabice se všemi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?