Papírová šerpa/běhoun na hostině?

Profilova fotka
Dobrý den :-) , chtěla jsem se zeptat jestli některá nemáte zkušenost s papírovou šerpu např. od Duni ( http://glamour-svatby.cz/e-shop/stolo... ) . Ubrousky od nich jsou hodně kvalitní; do šerpy bych i šla, ale obávám se té perforace, která je po 120cm. Máte někdo zkušenost? Jaký je Váš názor? Myslíte si, že ta perforace půjde nějak rozumně zamaskovat?? Děkuji za každou odpověď :-)
Odpovědět
Dobrý den, nemám sice zkušenosi přímo s firmou, o které píšete, ale celkově papírové šerpy a ubrusy vypadají po pár hodinách na stole špatně. Hosté je dokrčí, polijí, roztrhnou. Nevím o papíru, který by nepromočila voda ze zarosené skleničky:( Přikládám výřez z fotky z jedné svatby z Prahy. Svatba to byla krásná, ale ten rozškubaný ubrus si pamatuju pořád:) PS: Foto je z pokročilé hodiny, na začátku vypadala tabule hezky:))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já jsem měla na stolech bílé ubrusy a jako středovou šerpu krémový Dunicel. Na něm pak ještě užší pruh bílé krajky. Materiál je kvalitní, šerpa je hladká, rovná a ta perforace po 120 cm není vidět vůbec. Vypadá to moc pěkně, čistě, upraveně. Za mě určitě doporučuju, nikde žádné fleky od skleniček nebo čehosi nebyly... Mrknětě na pár fotek ode mě ;-) http://www.beremese.cz/blog/meeshi/al... http://www.beremese.cz/blog/meeshi/al... http://www.beremese.cz/blog/meeshi/al... Btw. hodně mi z té šerpy zbylo, takže jestli máte zájem, můžu nabídnout;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?