Organza - obšitá nebo neobšitá?

Milé dámy, potřebovala bych poradit. Chci jemně nařasit fuchsiovou organzu na stoly a z bílé organzy vyrobit V na auto ženicha a nevěsty. Mám objednávat obšitou, nebo neobšitou organzu? Bojím se, aby se neobšitá nepárala, ale zase mám takovou představu, že z fuchsiové ušiji malinké růžičky právě na ty Včka, tak aby se při stříhání obšitá nepárala? Je to dilema :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji obšitou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám obšitou i neobšitou. neobšitou použiji na auta, židle u obřadu, drobnou výzdobu, slavobránu, uličku, koktejlové stolky, výzdoba dveří apod. a obšitou mám na stůl a židle u hostiny. neobšitou použiji prostě tam kde je potřeba ale nikdo ji nebude zkoumat zblízka. Když jsem to kupovala byl tam mezi nimi dost finanční rozdíl.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že obšitá není potřeba. Organzy jsou řezané laserem, lepší jsou organzy sněžné nebo krystalické, které se nepárají, hladké ano. Navíc, pokud se organza nevrství, to obšívání na stole ruší, stejně jako když se používají obšité organzy na židle. Takže za mě neobšitou, ale sněžnou nebo krystalickou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam neobsitou a je to des, jak se pare a to to mam primo ze svatebniho obchodu :-S na auta je to ale jedno, na stul urco obsitou..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?