Oranžovobílá svatba, poradíte s nápady?

Ahojky děvčata, prosím o inspiraci. Zvažujeme oranžovobílou svatbu, ale koukám, že moc častý jev to asi není ;-) Prosím poradíte s nápady? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. Můžeš mrknout sem - http://www.beremese.cz/fotoblog/miky.... - je to svatba ségry, která měla oranžovo-bílou kombinaci :-)
Odpovědět
Ahojky, moc děkuji :-)
Odpovědět
@nufas My měli meruňkovou a zelenou - fotky: http://svoji.zde.cz . Výzdobu rozprodáváme-kdybyste měly zájem, mrknite na naše inzeráty na profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
šaty, které mají oranžové zdobení (ale pokud si budeš nechávat šít, tak ti určitě udělají oranžové zdobení na jakýchkoliv šatech :-) ): http://www.ellegance.cz/608-plesove-n... příklad svatební tabule: http://static0.asmira.com/photo/19/35... ženichovi: http://www.vazanky.com/files/PMF-7d7e... vývazky: http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/fil... kytice: http://www.kvetinyklos.cz/shop/item/s... dort: http://i.mimibazar.cz/h/bc/10/100807/... jen pár tipů, nevím, jaký máš vkus :-) na oranžovou svatbu je toho dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co tak použít jako dekorace čerstvé nebo i sušené pomeranče a využít je třeba jako jmenovky:
Odpovědět
Profilova fotka
I auto jde sladit :)
Odpovědět
Holky, moc děkuji, jste skvělé!!!
Odpovědět
Já mám v albu oranžové lodičky, pokud by se ti hodily.
Odpovědět
Děkuji Artemis3, ale botičky už mám, jsem na ně zvyklá a i když jsou na vysokém podpatku, jsou mi pohodlné a přizpůsobily se používáním mé nožce. Raději bych neměnila, děkuji.
Odpovědět
@nufas Oranžové svatby jsou hodně populární. Dělala jsem několikrát v kombinaci bílo-oranžová voničky. Je to pěkná barevná variace.
Odpovědět
Děkuji :) Ten e-shop je super. Na voničkách již pracuji, dělám si je sama a moc se nám právě líbí kombinace oranžovobílá.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?