Okvětní lístky růží na svatbu. Kde seženu?

Ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s nákupem okvětních lístků růže z taftu? Vůbec nevím, jaké množství mám koupit a nepodařilo se mi najít zatím ani žádný eshop, který by hezké okvětní lístky nabízel. Pokud můžete, poraďte.Děkuji.R.
Odpovědět
xradka: ahoj, viděla jsem je např. na vé vé vé svatebni-dekorace tečka cé zet..ale mají tam cenu za kus.. Také jsem je viděla prodávat v Ikee..myslím, že tam vyjdou levněji ;-) Já jsem se domluvila se svou květinářkou, co mi bude zdobit stůl a ta nasbírá živé..něčím je postříká aby vydržely..a když jsem se ji ptala, na kolik to vyjde cca pro 60 lidí ..tak prý 200 -300..což jde!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zkušenosti nemám, ale zkusila jsem si zadat taftové okvětní plátky růží a našla jsem pár odkazů: http://www.svatebniagent.cz/shop.php?... http://www.krasnasvatba.cz/taftove-ok... je toho docela hodně ;-) Tak zatím ahojky.
Odpovědět
holky, díky moc! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Ahoj, v kiku prodávají okvětní lístky balené v krabičkách za 25,- Kč, ale nevím jestli jsou z taftu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki nakupovala jsem na aliexpress.com 1000ks za 4dolary , zkus mrknout :-) http://www.aliexpress.com/item/28-col...
Odpovědět
Ahoj, občas ich majú aj vo veľkoobchooch ale z taftu je ich málo :-/ skúsim sa Ti pozrieť keď pôjdem na tovar :-) aspoň pre informáciu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já budu mít žívé z růží,které dopoledne před obřadem natrhám.Já myslím,že tak 4 růže stačí.Chci to jen na cestu k oltáři až půjdou mé družičky přede mnou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?