Odzdobení dekorací po obřadu v kostele

Ahoj, prosím o radu zkušených. Jak jste řešily odstrojení vyzdobených prostor, prosím? Svatba bude v kostele, takže předpokládám, že den dopředu to tam budeme moci vše "nainstalovat", ale kdy to jít odstrojit? Máme to udělat my, nebo už si s tím farář poradí? Nevíte ze zkušenosti, prosím? Je mi blbé se ptát pana faráře, jestli to udělá on, nebo někdo od něj, nebo my, snad chápete :) Svatební agenturu nemám, takže v tom všem "plavu" sama :D Díky za to, že Vás tu mám!
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlépe je poprosit a zaúkolovat někoho známého,aby to hned po obřadu a focení odstrojil a odvezl.Vy pojedete na oběd a oni můžou přijet za vámi o trochu dýl. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si , že by jste si měla objednat aranžérku, která se o vše postará.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi bych se hanbou propadla, chtít po faráři, aby uklízel naší výzdobu. Každé místo se předává ve stavu v jakém jste jej dostali. Dobré je se však zeptat faráře, kolik svateb tam za víkend má. Zjistíte, jestli opravdu půjde místo nastrojit den předem a také, jestli jej lze odstrojit až den po. Pokud je třeba uklidit hned po vašem obřadu, nejlepší je zaúkolovat nějakou skupinu kamarádů nebo někoho z rodiny. Kamarádka měla svatbu v kostele, hned po ní šla další, tak už ve chvíli kdy vyšla z kostela a přijímali gratulace naběhlo několik z nás s košíky a výzdobu jsme sundali. Otázka 5-10min.
Odpovědět
@niky555 Mně je to právě taky blbé, ptát se pana faráře, ale vůbec nevím, jak to chodí, jestli výzdobu řeší kostel (někde ano), nebo my, ale chtěla jsem vědět, jak to chodí většinou :) Tedy zaúkoluji kamarády :D Děkuji.
Odpovědět
@molekulator Děkuji, vzhledem k tomu, že výzdoby nebude mnoho, to zkusíme zvládnout bez najímání aranžérky :) Ale děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@veneakeyen normálně se faráře zeptej, jestli si to musíte uklidit hned. Ve vesnici odkud pocházím je kostel, svatba tam je max jedna za sobotu, ale výzdobu tam svatebcane nechávají. Buď si ji uklidí v neděli nebo v pondělí (kdy se jim to hodí) nebo to tam nechají dokud to bezvadně a dají třeba 200 Kč paní která má kostel nastarosti a ona to za mě uklidí.
Odpovědět
Mám to odstroji uklízečky, které tam uklízí v kostele 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?