Ocenili svatebčané vaši výzdobu na svatbě?

Ahoj. Se svatebními přípravami jdeme do finále a jelikož už nastal ten moment, kdy chodím spát až ráno, aby se to tak nějak stihlo 8-) napadá mě-jestli si vlastně vůbec hosté všimnou výzdoby, detailů, vytištěných jídelníčků, menu, sv.tabule, kytek a já nevím, čeho všeho ještě.... Samozřejmě, že důvod, proč něco chystám je, že se mi to líbí, ale hlavně chci, aby se cítili dobře i hosté a ty všechny "serepetičky" kolem tvořily nějaký příjemný celek. Myslím, že já sama asi nebudu mít moc prostor to vše vnímat potom, ale jde mi o ty lidi. Snad se tam nepojedou všichni jen najíst.... :-. Jak jste to na svatbě vnímali vy, příp. měli jste nějakou zpětnou vazbu od hostů? Díky
Odpovědět
Dobrá otázka :) jsem na to taky zvědavá...maraton výroby serepetiček mě čeká taky, ale ne za každou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka @verunka8681 No my to nijak extra neprozivali...vyzdobu salu nam udelali v restauraci, hromadu veci, co vidim tady na beremku, tak jsme nemeli ptze jsem ani nevedela, ze se to dela a ve finale mi to prijde zbytecny. Nicmene stoly nam vyzdobili krasne, jidlo bylo moc dobre a zpetna vazba tam byla.... Lide si vsimli satu, jak mych tak zenichovo (to je jasny), porad mi nekdo chvalil kytku, a kdyz jsme prisli do restaurce tak vsichni chvalili dort a vyzdobu... Taky hodne svatebcanu ocenilo pripraveny itinerář...ale myslim, že kdyby byly jmenovky napriklad zelene a ne stribrne a jestli jsme meli nebo nemeli svatebni noviny..to uz nebylo tak prioritni. Ale zas u nas v rodine a v kruhu pratel jsou vsichni v pohode a myslim, ze tam nesli proto, aby nam to nejak zdrbli. Nicmene ber to tak, ze lidi si vsimaji.. :-) Jo jinak u nas v rodine se hodnoti hlavne jidlo. Pokud dostanou a ze dostali dobre najist, tak je vsechno v cajku :-)
Odpovědět
ahoj :) ja si myslim, ze aspon nejaka vyzdoba by byt mela, ale nemusi se to prehanet... staci decentni, par kvetinovych aranzma a treba svicky ,ale aby kazdy poznal, ze je na svatbe. my jsme meli klasicky nazdobeny stul s pruhem organzy, na tom ty kvetiny a plovouci svicky a do barvy jmenovky a to bylo vsechno :) treba menu jsem vubec nedelala, stejne tak nejake darecky pro hosty... par lidi se zminilo, ze to je hezky sladene, ale vetsina to podle me moc nevnima... to uz si spis pamatuji, jak vypadal dort. pak jsme ale byli na dvou svatbach, kde nebyla prakticky zadna vyzdoba a bylo to to prvni, ceho jsem si vsimla ...
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzdobu jsme si domluvili s hotelem, rekli jsme co tam chceme a oni to zaridili, floristka doplnila kytky, my dodali jen menu a jmenovky (nebyli vyrobene nami ale objednane), bylo to decentni, vse sladene do vinove barvy. Odezva od hostu v podstate nulova, maximalne nekdo rekl, ze to mame vsechno hezky do jedne barvy a ze to nemame preplacane. Kdybych se ale vyrabela napr. s pismenky a nikdo by je nepochvalil, tak jak se znam, tak bych byla zklamana a nastvana, ze moje prace zustala nedocenena. Takhle mi to bylo jedno, ze komentare hostu byli jedine na celkovy dojem ze salu a o detaily se nikdo nezajimal.
Odpovědět
@womanka U nás ocenili, protože mi ji totálně rozebrali a odnesli si domů :-D Měla jsem ubrousky sepnuté bílými saténovými motýlky, v organze korálky srdíčka a jmenovky zdobené malými zlatými prstýnky. Nezbylo mi téměř nic ;-) A posléze i pochválili a říkali, že když už jsem se s tím zdobila, aspoň to nemusím uklízet... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že je pěkné mít hezky vyzdobený sál. ale určitě jsou důležitější věci na svatbě. já si nedokážu vybavit jakou výzdobu měly kamarádky na svoji svatbě, dokonce už si ani nepamatuju jak to měla vyzdobený ségra, natož jakou měla barvu svatby - a to se vdávala před 3 rokama :) ale za to si pamatuju, že byl vynikající hlavní chod a supr zábava
Odpovědět
@zuza01 :-D :-D Tak, to je vtipny. Ale jo, aspon nezustaly "kramy".
Odpovědět
@kacbal Jj, tak to ja vim, ze ve finale si kazdy pamatuje jidlo a zabavu. Tu mame taky naplanovanou, tak snad aspon to v nich zustane. ;-) No, mame za sebou uz tolik prace, ze to dotahnout "musime", tak snad z toho budu mit aspon dobry pocit ja :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka tak ségra neměli organizovanou zábavu, žádný hry, nic takovýho. ale tančilo se, zpívalo. bylo to takový veselý. i když bylo to v létě a hodně lidí místo toho, aby byli na parketě tak vykuřovali a seděli venku. někdy není špatný, když večer zaprší :) hlavní je, že ty z toho vyzdobení budeš mít dobrej pocit. já taky budu mít sál vyzdobenej, ale dělám to tak spíš pro svůj dobrej pocit, chci aby se tam všichni cítili dobře. ale je mi taky jasný, že to nikdo moc nezaznamená.
Odpovědět
:-D Já původně myslela, že mi na svatbu stačí nazdobit stůl organzou, sladit s ubrousky a jmenovkami a hotovo.. Ale když tady kolikrát vidím, co tu ty šikulky vytváří, nestačím se divit.. Samozřejmě to chci mít taky hezké, ale nebudu to přehánět, menu dělat nebudu, ani noviny, ani nápisy, ani fotokoutek.. Máme to v kruhu rodinném (i tak je to ale 40 lidí) a podle mě jim nebude záležet na tom, jestli se moje kytice hodila k ženichovo kravatě, ale hlavně na tom, aby nám to nakonec vyšlo a měli jsme se rádi. No a jak nás znám, tak hlavně, aby bylo co jíst a pít a kde tančit a víc už pro nás není důležité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka U nás to hosté ocenili a taky si odnesli domů jmenovky a menu :-) Nic jsme nevyráběli (jsem strašně nešikovná :-) ), nechali jsme to na restauraci, jen jsme se rámcově dohodli na stylu, takže to bylo pro nás překvapení a určitě jsem to vnímala. Neměli jsme nic speciálního, jen obyčejné bílé ubrusy, ubrousky, pár malých květin a svíček. Jmenovky jsme si nechali vyrobit, design menu mi navrhla kamarádka jako svatební dar a restaurace vytiskla. Prostory restaurace byly krásné samy o sobě, žádnou výzdobu navíc jsme nedělali. Jinak vytisknout menu vřele doporučuju, většina lidí ráda ví, co jí :-) Byli jsme na jedné svatbě, kde menu nebylo, a u každého jídla jsme se museli ptát, co to je. My jsme do menu navíc uvedli, že se dezert (svatební dort) bude podávat ve vedlejším salónku a taky jaké nápoje hradíme (neplatili jsme tvrdý alkohol). Osobně si výzdoby na svatbách všímám, i když samozřejmě několik let si ji taky nepamatuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?