Oblečky pro psy na svatbě?

Za pár měsíců mojí nejlepší kamarádku čeká svatba. Má rižbeka, několik jejích a ženichových přátel má také psa, svatba bude venku a psi na ní samozřejmě nesmějí chybět :-) Napadlo mě, že by mohlo být milé překvapení pro nevěstu a ženicha (a zároveň hezké zpestření svatby), kdyby měli všichni psy nějaký podobný obleček nebo doplněk k obojku. Co říkáte? Máte s doplňky pro psy na svatbě zkušenosti? Hledala jsem na internetu, co by se tak jako doplněk k obojkům hodilo a na stránce www.dogg.cz jsem objevila tvídové motýlky k obojkům. Myslíte, že by to nebylo přehnané? Děkuji za vaše názory :)
Odpovědět
Tady asi bude platit co člověk, to názor. Za mě přehnané a kýč. Oblečení na zvířatech vůbec shledávám (až na případy, kde to má praktický význam) jako velmi nevkusné a degradující.
Odpovědět
Mě by zajímalo, jestli nejde o skrytou reklamu. Jinak můj názor je, že každý páneček by měl o tomhle rozhodnout sám, jen on zná svého psa a může odhadnout, jestli pro něj obleček nebude utrpením.
Odpovědět
Profilova fotka
Pes je zvire, proc ho cpat do nejakyho oblecku? Za me ne.
Odpovědět
@kacenkakaca Na stránku, kterou jsem zmiňovala, jsem narazila při hledání nějakých doplňků a zaujali mě motýlci na obojky. To je vše :)
Odpovědět
Děkuji moc za vaše názory. Je pravda, že oblečky už jsou asi moc :/ Je pravda, že jde vždy o názor páníčka, proto bych se asi před svatbou o tomhle nápadu měla poradit právě s nimi. Ještě jednou díky moc!
Odpovědět
Tady bych se prvně poradila s páníčky, protože kdyby na mé zvířátko někdo něco takového nevlékl, tak by ty oblečky letěly okamžitě do koše...
Odpovědět
my máme teda dva psy, v obleccich nechodi ani jeden. Ten mensi by s tim nemel problém, ale ten vetsi by me s tim poslal do dupy :-D . Ale motylek by mi nevadil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Motylek by mohl byt pekny. Oblecek je ale zlo, nesnasim modne odeny psy...vypadaji v tom jak pitomci. Nas kratkosrstal dostal jeden na zimu kdyz byl jeste stenatko, aby nam neprostydl a absolutne to nesnasel, citil se ponizenej a to sme ho na to zkouseli zvykat par mesicu dopredu...
Odpovědět
Profilova fotka
můj pejsek (shih-tzu) bude mít motýlka kolem krku v barvě ženichově kravaty
Odpovědět
Profilova fotka
@natka23 Ahoj! Myslím, že motýlek - nebo obojky s motýlky jsou dobrý nápad. Oblečky bych neřešila asi hlavně kvůli velikosti psů - kdyby měli čivavu bylo by to jiné než když mají ridgebacka :-D . Náš pejsek bude mít také na svatbě obojek s motýlkem barevně sladěný s celou svatbou a ženichem :). Podívej se třeba i na tuto stránku - http://www.collars.cz/motylky-pro-psy - na internetu jsou toho mraky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme také z collars https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos...
Odpovědět
@etoma Děkuju! Ty jsou moc super! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Obleček přímo za mě určitě ne. nelíbí se mi to. :-S Přijde mi to podobné jako když američani obléknou pětiletou holčičku do šatů, udělají jí vlny, nalepí řasy a prodlouží vlasy...umělé a nehodící se. Je mi líto psů, když je potkám s páníčkem v oblečku.
Odpovědět
@natka23 kdybyste chtěla tak mam ozdobu na menšího pejska úplného novou
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam modrou růži na krk pro brderu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojte, vedel by mi niekto spraviť obleček pre psa na mieru? Hľadal som rôzne relevatné stránky ale nikde nie je to čo by som potreboval. Našiel som cca niečo neutrálne čo by sa možno hodilo na moju svadbu na https://fera24.cz/oblecky-pro-psy/, ale nie je to to čo by som si presne predstavoval :-| Máte niekto už z niekade skusenost? ĎAKUJEM
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?