Obalené okraje skleniček cukrem, máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte s tím některá zkušenost, drží to? Neteče to nějak?
Odpovědět
Tak to je snad prezitek z 90. let...
Odpovědět
Profilova fotka
Možná na aperitiv?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano myslím na aperitiv na začátek, jen na přípitek... modrým cukrem. Takže je to blbý?
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 Blé, já to teda ráda nemám, ale měli jsme cukrované okraje na přípitek (cinzanem, které taky ráda nemám) nicméně všichni ostatní byli nadšeni. (uznávám že se tim trochu odvedla pozornost od toho, že cinzano bylo ve sklenicích na červené víno :-D ) Ale k věci, cukr držel opravdu fest ;)
Odpovědět
aby neměli všichni od toho modrýho cukru modrý huby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trippa myslíš že to barví?
Odpovědět
@radulka57 Osobně to nemáme. Nechala jsem na přípitek martiny bianko a paní se mne ptala zda citron, nebo svatební speciálku. Chtěla jsem speciálku, to je barevné plastové párátko na něm měsíček citronu, hroznové víno a kousek kiwi. Vypadá to svěže a barevně, vesele..,..
Odpovědět
@radulka57 no nevím, ale tipla bych si že může. Přeci jenom je to jen potravinářské barvivo.
Odpovědět
Modrý cukr barví určitě:-) Ale myslím, že z těch okrajů to nebude až tak horký-i když záleží na tom, jak moc bude obarvený...:-D A proč nemít obyč bílý cukr? Předpokládám podle výběru cukru, že svatba bude modrá;-) ale není potřeba to mít sladěno všechno až tak do detailu. //jinak nemyslím, že by to byl přežitek z 90.let - u cinzana je to normální styl podání;-) a navíc to vypadá podle mě hezky. A krom toho je to cinzano s tím pak hrozně dobrý:-D
Odpovědět
my mame na pripitek cinzano s limetkou a sklenicky budou s bilym cukrem
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan Proč modrý? Protože to nemá každý a když skleničky jsou obyč, čistě bílé, tak je to takové spestření..hned si toho každý všimne...Já ten cukr barvit nebudu, chci ho tak rovnou koupit, tak nevím jestli pouští barvu
Odpovědět
@radulka57 :-) Vím, že cukr barvit nebudeš:-D Jen právě vím, že když jsme jako špuntové kradli takový ten tvarovaný barvený cukr, tak ty modrý kusy barvily o 106, ale bylo to firmu od firmy. Měli jsme jazyky i zuby vždycky jak šmoulové už po jedné kostce:-D Cukr bridge barvil míň než ten jiný (už nepamatuji značku). Takže tak:-) Co firma, to jiné barvivo-možná i technika barvení, takže každý cukr může barvit jinak. Proč to přímo v dané restauračce nezkusit? (nebo pokud budeš dodávat cukr ty sama...) //Jinak dle mého názoru - čistě osobního - modrý cukr je určitě spestření a se sladěnou výzdobou to bude asi hezké, o tom žádná. Ale ve finále to stejně bude řešit jen nevěsta a max.maminky...Takže za mě je heslo No stress;-):-) a v nejhorším nic nelámat za každou cenu přes koleno:-) Každopádně včasný test barvivosti je asi na místě, na fotkách by to pak asi vypadalo dost vtipně:-D:-D:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
I za mě ne ... Nemám ráda jak se to lepí na ústa, semtam to opadá ... :-( Ale je to Tvoje svatba a pokud to tam chceš, tak to tam měj ... ;-) Vdáváš se přeče jen jednou za život ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to nenávidím, a nepila bych to, takže mi to an svatbě mít stoprocentně nebudeme. Budeme mít sekt. Každopádně, jak už bylo řečeno, myslím, že je to opravdu přežitek!!
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně si nemyslím, že je to přežitek. Ale záleží asi na tom, čím a z jakého skla se připíjí. K sektu si to představit neumím, k Cinzanu ano. Krásně to vypadá na stole a poprvé čtu, že by to někomu vadilo v puse při pití :-) Ale je to klidně možné. Představa modrého cukru mě ale děsí :-)
Odpovědět
Já ten cukr okolo úplně miluju, ráda ho okusuju. :) K Cinzanu je výborný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?