Nezbyla ze svatby něomu výzdoba v růžovo-zelené barvě?

Cokoliv co vám zbylo, nebo i nějaký nápad, inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, záleží jaký odstín růžové a zelené. Také jsme měli. Ještě čekám na fotky, pak můžu poslat. :-)
Odpovědět
Mě zbyla nějaká organiza, stužky, svíčkpy a nějaké drobné dekorace. Chcete nafotit a poslat?
Odpovědět
Ve svém bazaru mám ještě k prodeji zelené srdíčko na nevěstino auto. Můžete mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Výzdobu můžete doplnit růžovými tužkami s Vaším nápisem a vyřešit jak část výzdoby, tak dar hostům Více info na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatbu v růžovo hnědé, posílám odkaz, třeba něco vyberete, něco nám zbylo, ale záleží na počtu lidí. http://www.beremese.cz/market/my_bazaar/ Pytlíčky na dárečky, družičkovské šaty, kravata, ještě mám doma pom-pomsky kytky - 4 ks (ty, co jsou na obrázku na středu stolu)
Odpovědět
ahoj, mám doma asi 40 x mašle malinově růžové na židle, zbytky organzy co byla na stůl a asi 20m malinové organzy nepouzite neobšité, taky mám růžové perličky a bílé a zelenou organzu 9m nepoužitou a pak co jsem mela na stolech, mrkni do alba a mam taky bilozelene ratanove ozdoby na auto-nemam zatím nafocene, pak mam kosicky nazdobene ruzovou organzou a zbytek zelenych a ruzovych balonku-to ted nevim kolik presne , jo a mam krasny polštářek pod prstýnky s ruzovymi a zelenymi koralky, mrkni do alba priprav-je neposkozeny
Odpovědět
Ahoj, mám spoustu mašlí, ozdobné kamínky a pokladničku, vše v limetkové a tmavě růžové barvě. Jestli bys měla zájem, prodám za symbolickou cenu. Pošli mi mail a já ti pošlu fotky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?