Netradiční a zahraniční svatby

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty a ex nevěsty, :) potřebovala bych vaší pomoc. :) Moje kamarádka je čerstvě zasnoubená a strašně by chtěla nějak netradiční svatbu. Tak jsme to spolu probíraly a jí se nelíbí taková ta klasika, která se sežene u nás v obchodech (hlavně, co se týče dekorací a doplňků). Chci se tedy zeptat, měl tady někdo netradiční (jakkoli) svatbu nebo inspiroval se někdo v zahraničí a v zahraničních e-shopech? Popřípadě, kde se inspirujete, když teď takovou netradiční svatbu připravujete? Budeme rádi za jakkélo tipy, odkazy na vaše svatby či různé stránky. Slíbila jsem jí, že jí s tím pomůžu, ale sama mám takovou prostě normální svatbu, nic netradičního, takže nemám ani pořádně představu. :) Moc děkuju. :)
Odpovědět
@roseinka netradicni je docela siroky pojem :).. jestli by chtela zahranicni svatbu na plazi, tak se urcite muzete inspirovat v diskuzi o svatbe na Mauritiu a podobnych ostrovech.. jestli chce netradicni svatbu v Cechach, tak by to chtelo sem hodit treba nejaky fotky toho, co by se ji libilo nebo vedet ze ktereho kraje je.. treba v Praze budou jiny veci nez v Ostrave.. atd.. nebo treba by se mohla obratit na nejakou svatebni koordinatorku?
Odpovědět
Jee tady jsem zrovna na jednou peknou netradicni svatbu narazila! :) http://www.beremese.cz/blog/elvis12/a...
Odpovědět
Co to je netradiční ???? na pláži u moře, na rozhledně, v zimě na sněhu, v letícím balonu ? nejprve ať si ujasní, téma, roční období, místo, počet hostů (100 a více, 40, nebo jen se svědky) a pak teprve začít řešit vše okolo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla by netradiční svatbu v Čechách, ale hlavně co se doplňků, výzdoby a dekorací týče. Jakože u nás jsem jen klasické organzy, nic neobvyklého atd.... :) Takže roční období a počet hostů ani nehraje roli, to teprve stejně bude dávat dohromady. :) Jinak středočeský kraj. A svatební koordinátorku nee, to je moc drahý. Chce si to shánět sama, proto potřebujeme tipy. :) @subsomi @karlajasmine
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Jé, to je dobrý, zajímavá svatba. :)
Odpovědět
Dneska se jako netradiční nebo originální označuje každá druhá, i když jsou úplně normální :D doporučuji googlovat v Aj, třeba wedding jack daniels, ... Prostě nadhodit temata, ktera jsou snoubencum blizka
Odpovědět
@roseinka jaké mají snoubenci zájmy, co je spojuje ? jsou vodáci nebo volejbalisté nebo pejskaří ? Když je výzdoba na téma, které něco o snoubeních vypovídá, tak je to nejlepší, pokud jsou to např. ptáčci nebo motýlci jen tak, bez hlubšího smyslu, tak je to stejné jako ta přířerná nařasená organza :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka My jsme měli netradiční svatbu :) Téma jsme si vybrali takové, které je nám blízké. Se svatbou se dá vyhrát a nemusí to být ani přehnaně drahé. Původně jsme to plánovali v nějaké zřícenině nebo pevnosti, ale nakonec to bylo takhle lepší. Ještě jedna zajímavá svatba z loňska byla @palomitacheca . Kouzlit se dá různě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já pokud to beru podle kytek, které jsem dělala, tak to byly retro svatby, svatba na parníku, námořnická svatba, svatba ve středověké tvrzi. Hodně se to asi orientuje podle místa konání obřadu či hostiny, ale pokud chcete svatbu zvláštní hlavně výzdobou a doplňky, také bych volila variantu sednout ke Googlu a v angličtině vyhledávat.
Odpovědět
@roseinka My budeme mít taky na české poměry "netradiční" svatbu, kterou ale sami osobně považujeme za tradiční :-) Já bych doporučovala hlavně žádná křeč a snaha být za každou cenu originální ;-) Nejdřív ať si kamarádka vyjasní, co by chtěli mít za styl a kde a taky si říci své představy. Podle toho ať pak řeší zbytek. Já nakupovala v zahraničí a přes zahraniční weby, toho je fakt plný internet. Případně se obrátit na agenturu, protože ty to umějí luxusně a ne všechny jsou drahé. U nás mohu doporučit i stránku www tečka wedeo tečka cz.
Odpovědět
:-D nevím jak vám, ale mně přijde, že poslední dobou začíná být netradiční mít tradiční svatbu :-D jinak záleží, jestli chce mít kamarádka netradiční celou svatbu, tedy celý koncept (denní doba, místo, dopravní prostředky, zábavu), nebo jen netradiční výzdobu (ze zahraničních obchodů) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lioness Nádhera, děkuji za tipy. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rettii Spíš tu netradiční výzdobu. :) Nelíbí se jí klasické organzy, tyly, klasické svatební stromy, kytice, šperky, vývazky atd.... Prostě by chtěla něco, co někdo jen tak u nás nemá. :) Trošku mi přijde, že ze všech inspirací si pak udělá teprve vlastní představu, jak by to mělo vypadat. :) Vím, že má ráda krajky, zároveń se jí ale líbí retro nebo romantický styl, růžičky, zvířátka nebo duhový barvy... Je toho hodně, takže sama neví. Takže ani já nevím, jak moc jí poradit. :-D Ale jelikož se o takový věci taky zajímám, dělám pro ní takový průzkum a pak bych jí případně i některý věci objednala já, protože ona neumí anglicky, ale německy... :) Jinak já jí psala, že každý tu píše, že se dá spíš radit na konkrétní představy, ale není to tak lehký. :D Já sama na začátku akorát věděla, že chci meruňkovou svatbu a jaký střih šatů, jinak vůbec nic. A taky jsem hledala inspirace tady, co se mi zalíbilo a tak... :)
Odpovědět
@roseinka musi proste sama hodit do googlu treba ''original wedding decorations'' ''unusual wedding decorations'... naslo mi to fakt hodne obrazku ''pro inspiraci'.. tady jsou nektere:
Odpovědět
netradiční třeba tahle http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide... a všechno si dělala nevěsta sama...i šila šaty sobě i ženichovi....
Odpovědět
Profilova fotka
@jasy Mazec, děkuju za inspirace. Hezky jsem se pokochala, ukážu kamarádce. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,docela můžu říct,že v určitém smyslu jsme měli netradiční svatbu, ladilii jsme ji do irského stylu,protože je nám to oběma blízké- keltská harfa jako hudební doprovod na obřad,irské snubní prsteny,pár zvyků z tohoto ostrova v rámci obřadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka Hezky den, mrknete na stranky nasi pujcovny dekoraci, myslim, ze naleznete presne to, co hledate :-)
Odpovědět
@roseinka A co šaty,ty chce spíš tradiční princeznovské,nebo třeba neprinceznovské ale bílé?? Ono totiž ve snaze odlišit se si občas nevěsty vezmou barevné šaty.Některým to sluší a pasuje do stylu svatby.Ale občas je to i křeč kde je znát hlavně ta nepovedená snaha o odlišnost..
Odpovědět
Já sama měla docela netradiční svatbu, protože nás bylo jen 6. :-) Ale kdybych se vdávala znova, tak bych dala něco takového: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?