Nařasená/rovná organza na stůl

Holky, co byste volili na stůl ? Organzu nařasenou nebo položit jen tak na stůl ? Plánuji dát hned na stoly cukroví a koláčky a nejsem si jistá jestli by to nevypadalo divně :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda organzu nemusím, je spousta jiných i levných a hezčích materiálů, ale za mě určitě bez nařasení :-)
Odpovědět
zadna
Odpovědět
Záleží na tom, v jakém duchu to chcete volit. První obrázek je velmi slavnostní, na můj vkus přeplácaný, ale možná to dělá ta lesklá organza. Druhý je za mě lepší, ale je nutno ho dozdobit květinami, svíčkami, atd. My měli fuchsiové organzu, lehce nařasenou, do zdobenou květináčky v bílé barvě, nízkými svícny a zdobenými perníčky. Z osobní zkušenosti bych dala koláčky a cukroví na stůl až po obedě, při obedě je lepší mít stůl vzdušnější a sladké nikdo moc jist nebude :-)
Odpovědět
Rovne muzes dat satenovy pruh.
Odpovědět
Mě by se líbilo něco mezi.
Odpovědět
rovná
Odpovědět
My měli úplně jemné řasení a koláčky taky na stole. Moc se nám to líbilo jen tak jednoduše:)
Odpovědět
Buď nařasená, ale jen decentně, nebo rovný saténový pruh.
Odpovědět
Rovná nebo žádná. Na začátek radím, co nejmíň "věcí", pokud nechceš mít tabuli jen kvůli fotce. Nakonec tam budou ubrousky, květiny, svíčky, džbánky/lahve s pitím, talířky s cukrovím/ovocem, jmenovky, sklínky s pitím atd. a na fotkách to pak působí přeplácně (viz moje fotoalbum, mi to tam teda kazily hlavně petlahve, protože jsme měli samoobsluhu a lidem se to nechtělo přelívat do džbánků :-) ). Jinak já coby host na několika svatbách jsem vždycky ocenila talířek s cukrovím už při čekání na oběd (novomanželům to nepřijde, ale v zadních řadách se někdy čeká velmi dlouho na další chod).
Odpovědět
My měli takto nařasenou
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám jednu rovnou s ornamenty ve stříbrné barvě a na to narasit lehce růžovou. K tomu 3 vysoké vazy a lehce pohazene kamínky
Odpovědět
Profilova fotka
@sabiik: Dobrý den , hodně záleží na tom , co se Vám víc líbí jestli nařasená organza nebo rovná . Dále záleží na velikosti a tvaru stolů , dle toho pokud mohu poradit bych volila organzu buď širší nebo užší . Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Článek se načítá
Nařasená organza je "bordel", který bude na stole jen překážet a zabírat místo. My měli na stole jen jmenovky+meníčka, ubrousky, květiny a lahve s pitím (koláče až po hostině, předtím by se tam nevešly :-) ) a úplně to stačilo. Když je na stole moc dekorací, není potom kam dávat pití nebo stavět mísy s polévkou...a taky bych doporučila talířek s cukrovím pro čekající hosty.
Odpovědět
urcite rovna :) odskusane!
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně rovná! Ta načančaná šílenost je pro mě nepředstavitelná :-D Ne, opravdu se mi ty nařasené hrůzy na stolech nelíbí. Je to nepraktické, přeplácané, kýčovité. Pokud ji narovno rozprostřeš přes bílé ubrusy, doladíš stůl do barvy a bude to akorát. Vlastní zkušenost ;)
Odpovědět
Prosím, možná hloupá otázka, ale je lepší organza nebo satén? Má někdo zkušenost s nazdobením stolu se saténovým pruhem? Děkuji :-)
Odpovědět
Mela jsem satenovy pruh, lehce zraseny, hezke,jemne. Organza nevypada tak elegantne, trci.
Odpovědět
Podle mě je to o tom,jak se to líbí Vám. Pokud je pěkně nařasená,tak to vypadá krásně. Záleží i na prostoru a ostatních dekoracích.
Odpovědět
Profilova fotka
@dasullle dle rad fotografky je lepší mít satén. Organza se moc leskne a tak při momentkách, kdy fotograf nemůže fotit bez blesku je to spíš na obtíž a nevypadá to tak pěkně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Já teda doporučuji satén. Měla jsem ho teď na své svatbě a vypadalo to dokonale. Všichni mi dekorace hostiny chválili :) Měla jsem radost že se líbí :)
Odpovědět
@malamicka Děkuji, už jsem ho objednala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?